返回列表 發帖

[Nov/2020] 張敬軒 × 香港中樂團《盛樂》演唱會

張敬軒 × 香港中樂團《盛樂》演唱會
日期:2020年11月22-25日
時間:8:15PM
地點:香港伊利沙伯體育館
票價:$980 / $680 / $480

唔樂觀兩年都開唔到

咁嘅情況 好難開到
就算開到都唔一定畀坐晒d座位

其實好奇佢仲有幾多 fans 會去睇
識有個朋友對佢似割不割咁

雖然應該都開唔成

留名又開唔成
再將我相信的如煙火般綻放

可以keep住啲飛等出年
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

支持明荃同軒仔開
DM多仔多到覆唔哂

其實好奇佢仲有幾多 fans 會去睇
識有個朋友對佢似割不割咁

雖然應該都開唔成  ...
bagfgfcde 發表於 2020-7-18 21:57

近排唔係開咗官方fans club咩
點會冇fans

近排唔係開咗官方fans club咩
點會冇fans
timc524 發表於 2020-7-18 22:18

CM頭號軒粉入場!
你係咪有join到

就算開到都唔會係呢四場
因為呢四場係補場
除非有好多人退飛先會有得公售
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

就算開到都唔會係呢四場
因為呢四場係補場
除非有好多人退飛先會有得公售 ...
JayantL 發表於 2020-7-18 23:52

但Asiamiles都有得換飛,似乎都有唔少人退咗?

Serendipity 發表於 2020-7-19 01:36

唔奇啦
佢廣東咁多fans而家全部都過唔到嚟
仲有嗰啲本身買星期六但而家delay變咗星期一嘅 可能又走去退
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

其實伊館定紅館
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

影到似林家謙

Serendipity 發表於 2020-7-19 01:36

我一早退咗,錢多洗埋
「微笑之中 接受還未有 答案。」

2021先開啦

老實講而家呢個時勢想開得成需要唔少運氣 但開唔開得成都好,出下歌都得掛

翻黎廣州開

留名又開唔成
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

LM

睇黎有機會開得成
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇黎有機會開得成
lightupmylight 發表於 2020-9-16 16:17

坐得一半人昨哦…
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

eeg alexfung呢幾日係紅館... 唔知係咪睇定點搞
呢幾日經過英皇棟樓都仲見到有廣告
可能真係想開返
Week53
1. 陳宗澤 - 滴滴金 2. 陳蕾/岑寧兒 - 言之無物 3. 林家謙 - 記得 4. 雷同二友 - 讓時間變慢 5. 馮允謙 - Me and the Moon

睇黎有機會開得成
lightupmylight 發表於 2020-9-16 16:17

11月我估計應該可以做75%入座率

仲唔宣佈點樣開?

又可以入場大嗌林鄭收檔了

坐得一半人昨哦…
cathay1996 發表於 2020-9-16 17:03

可能分日夜場?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

可能分日夜場?
l00540 發表於 2020-9-22 14:07

可行喎!張生實肯,不過班樂手唔知得唔得。

可行喎!張生實肯,不過班樂手唔知得唔得。
Serendipity 發表於 2020-9-22 14:42

4場得1場係星期日

如果開到就好 希望陸陸續續都有show 可以現場開返

又可以入場大嗌林鄭收檔了
hehehaha 發表於 2020-9-22 01:14

同張敬軒一齊唱出黎

有林鄭祝福

有林鄭祝福
乐坛风云 發表於 2020-10-2 16:51

???下次fc咗先好寸人

有林鄭祝福
乐坛风云 發表於 2020-10-2 16:51

片呢? Cap 圖呢?
再將我相信的如煙火般綻放

佢ig story係咪即係開唔成?

轉做online啦
人人有得睇
楊生蝕少少當做善事囉

其實我都唔知佢想點
係咪全公司上下因為要幫祖祖爭傑青就尤得軒仔自生自滅?

Mani點做嘢架?!
都已經10月,一點交代都冇嘅!

英皇終於有消息喇!

2020年10月11日

鑒於近日新型冠狀病毒疫情反覆,主辦方將會密切留意疫情進展,如因疫情進一步惡化,演唱會逼不得已取消,主辦方將會盡快決定及於官方網站上作出公佈。

如疫情進一步改善,演唱會得以如期舉行,鑒於康樂及文化事務署於2020年9月23日公佈的康文署公共服務最新安排,限制了表演場地的入座人數,主辦方需要配合康文署規定,故會重新安排表演場地座位,為各持票觀眾安排換票或退票退款手續。

主辦方會密切留意新型冠狀病毒疫情進展並公佈最新安排,請各位留意主辦方官方網站及Facebook平台資訊。

英皇娛樂官方網站:eeg.zone
英皇娛樂Facebook平台:www.facebook.com/eegmusichk

轉做online啦
人人有得睇
楊生蝕少少當做善事囉
hehehaha 發表於 2020-10-2 23:14

Online都可以做售票既

Online都可以做售票既
PEACH 發表於 2020-10-11 16:10

支持online 售票方式,希望同kkbox 合作online 直播,kkbox 服務器應該好d...
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

頭條話美蛋準備加2-4場

一連四場《張敬軒 X 香港中樂團盛樂演唱會》,原定去年11月22日至25日在紅館舉行,受社運影響延至今年同月同日開鑼,所有門票都賣光,觀眾人數達到100%,如今在人數限制下,每場只能坐一半,據知,主辦機構英皇娛樂亦決定如常舉行,計畫加開場數來疏導觀眾,暫定會加開二至四場,大部分歌迷亦表示只要有得睇,日子改動都在所不計。

wooo 應該開到了
真係加兩場但坐一半

開得成了~

敬請留意《張敬軒X香港中樂團盛樂》2020年11 月22日至25日的演唱會如期舉行,為配合表演場地的防疫特別座位安排而引致之
補場換票或退票的特別安排通告。

詳情請瀏覽 eeg.zone 。

主辦機構英皇娛樂(香港)有限公司經與康樂及文化事務署商議後決定,《張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會2020》(加場)將不會安排於售票處售票,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購。

售票詳情如下:
《張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會2020》(加場)

香港體育館(紅館)
26-27/11/2020
$980, $680, $480

共2場,約6,000張門票於11月10日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售。

此外,於11月22至25日舉行的四場補場場次,約550張門票於同一時間公開發售。

每人每次限購最多4張門票。

若演出途中,有個別觀眾不配合戴口罩點算?表演者會唔會全程戴口罩表演?假如真係出現病例,會唔會腰斬

若演出途中,有個別觀眾不配合戴口罩點算?表演者會唔會全程戴口罩表演?假如真係出現病例,會唔會腰斬 ...
乐坛风云 發表於 2020-11-5 22:44

通常都係樂手戴但歌手唔戴架啦

加場座位表

是咪有顏色果啲聽日就攞出嚟賣?
咁應該都無咩人要調去睇呢兩場
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

加場座位表

咁應該都無咩人要調去睇呢兩場 ...
阻住 發表於 2020-11-9 16:15

調位無得調去26 & 27號

加場座位表

咁應該都無咩人要調去睇呢兩場 ...
阻住 發表於 2020-11-9 16:15

唔係一定要調咩?個個都唔調點符合一半/75%要求?

唔係一定要調咩?個個都唔調點符合一半/75%要求?
Serendipity 發表於 2020-11-9 16:58

有人退飛架嘛