返回列表 發帖
就算開到都唔會係呢四場
因為呢四場係補場
除非有好多人退飛先會有得公售 ...
JayantL 發表於 2020-7-18 23:52

但Asiamiles都有得換飛,似乎都有唔少人退咗?

可能分日夜場?
l00540 發表於 2020-9-22 14:07

可行喎!張生實肯,不過班樂手唔知得唔得。

加場座位表

是咪有顏色果啲聽日就攞出嚟賣?
咁應該都無咩人要調去睇呢兩場 ...
阻住 發表於 2020-11-9 16:15

唔係一定要調咩?個個都唔調點符合一半/75%要求?

有人退飛架嘛
joycewy 發表於 2020-11-9 17:01

如果咁使乜加場,加都係為咗安置嗰批人

入到,但又冇話賣晒但又㩒唔到飛

千嬋我用咗1分鐘就入到
張生我到呢家仲未入到
pooh1460 發表於 2020-11-10 10:50

咁慘?我入咗兩次了不過唔啱冇買到

我頭先㩒到24行,不過日子唔啱
城網啲飛最佳座位成日轉,有時再㩒又會前啲

八場 = 四場 full house 票房
l00540 發表於 2020-11-11 21:46

所以英皇根本一早plan好咗,張敬軒之前密密出早餐post都係宣傳一部份
不過票房一樣但成本增加咗,英皇都賺少過之前

陰功 餐餐佢姐姐整早餐比佢
無啖好食 個騷又開唔成個話 唔知佢幾時食返好嘢啦 ...
kaman921 發表於 2020-11-20 13:22

難為姐姐俾佢消費咗成個月谷演唱會宣傳,今次真係得不償失

炒作完工人姐姐啲早餐未
stephybest 發表於 2020-11-22 21:22

呢單嘢令我對佢好反感

不抵得別人識宣傳自己 識pr
你自己偶像就搞pr災難 所以紅眼反感?  ...
cathay1996 發表於 2020-11-22 22:23

吓?你真係乜都拉到去其他歌手度?
反感純粹係覺得好唔恰當,如果佢工人係本地人識中文佢會唔會出呢啲post?根本係歧視而且唔尊重,難為你會欣賞。
宣傳有好多方法,如果要消費其他人就同林作呢類人無異了

由嗰年降兩度扮女人已經覺得佢走火入魔…上年又黎多鑊火龍果…
今年就早餐工人姐姐…
全部都笑唔出{:4_96 ...
stephybest 發表於 2020-11-22 22:46

我同你感覺一樣,Hinsideout我仲要睇第一場,佢用降兩度look喺台上搞咗半個鐘,真係浪費時間又唔覺得有趣,越睇越尷尬。
佢為咗融入主流搞到自己好似小丑咁,難為佢仲話羨慕Ivana唱作人嘅身份同音樂造詣,但自己完全無意思提升藝術層次,近年對佢嘅歌興趣越來越少。

但其實佢哋兩個咁做係為咗咩.......
kwanie 發表於 2020-11-22 23:56

通常係為咗版權

仲有d唱唔到同走音
mrshadowll 發表於 2020-11-23 06:46

但嘉姐話佢唱嘅表現係200分喎

原來今日城網又放咗啲980即日飛出嚟,太遲發現

係咪輪椅位?因為當晚輪椅位如果未賣哂,就會每朝 10 點放出黎
之前啲人睇 eason / 五月天都係博呢啲即日 ...
星勤 發表於 2020-11-23 18:55

唔知係咪,輪椅位有另一個選項但我冇㩒入去,我頭先係3點幾見到有980兩張但又㩒唔到,而家都仲有一張

Edit: 肯定唔係輪椅位,今日(24/11)城網又有980同680,但輪椅就顯示售罄

今日城網又放返好多即日980同680出嚟,連少量都冇寫,果然係英皇一貫谷票房技倆
啱啱㩒到22行,諗緊買唔買但歌單唔太吸引

啲人太敏感?我都係講事實,話俾有興趣睇嘅人知,唔使買黃牛
朋友都啱啱買到今日第4行

其實好簡單
因為11月頭仲搞緊申請退飛手續 咁搞好晒而家即日推返啲飛出嚟賣好正常啫

可能人哋 ...
JayantL 發表於 2020-11-25 15:27

不過今日已經唔係原本場次,應該冇飛退,但都有飛推出嚟賣喎,或者本身啲內部黃牛飛散唔到啩,之前買唔到嘅而家可以再試下

edit: 公告今日先講,原來日日都有飛放,即係唔關乜退飛事啦,啲人唔信都冇辦法

好正
仲以為會有容祖兒!
點知冇
John 發表於 2020-11-28 02:03

點請Joey,佢返咗香港咩?
其實每場轉歌應該係為咗出碟考慮

在患者中,包括一名歌手張敬軒演唱會的兼職員工,負責分流工作。患者於上月22、24、26、27及29日 曾上班, ...
Lewis 發表於 2020-12-7 17:11

咁呢位分流員工係咪守黃閘先?