返回列表 發帖
有人退飛架嘛
joycewy 發表於 2020-11-9 17:01

如果咁使乜加場,加都係為咗安置嗰批人

22-25補場應該剩係得$480霏賣 (去urbtix, 禁"$"制會見到)

如果咁使乜加場,加都係為咗安置嗰批人
Serendipity 發表於 2020-11-9 18:05

退飛→加場→退飛換飛

佢俾咗幾次機會退飛
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

22-25補場應該剩係得$480霏賣 (去urbtix, 禁"$"制會見到)
阻住 發表於 2020-11-9 22:27

如果係同杜汶澤個show安排一樣
22-25嘅480有可能係480-980隨機座位
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

完全入唔到
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

入到,買咗尾場
$980揀唔到飛

入唔到 放棄

入到。。。補場好多飛

入到,但又冇話賣晒但又㩒唔到飛

補場賣飛情況係咪好過千嬋

10:12

入到,場場都冇4連

買左26號   2連 已經 ROW 35了

補場賣飛情況係咪好過千嬋
小伙子. 發表於 2020-11-10 10:48

千嬋我用咗1分鐘就入到
張生我到呢家仲未入到
Infinity & Eternity

千嬋我用咗1分鐘就入到
張生我到呢家仲未入到
pooh1460 發表於 2020-11-10 10:50

咁慘?我入咗兩次了不過唔啱冇買到

680都賣到32行 真係買唔落手

我頭先㩒到24行,不過日子唔啱
城網啲飛最佳座位成日轉,有時再㩒又會前啲

我頭先㩒到24行,不過日子唔啱
城網啲飛最佳座位成日轉,有時再㩒又會前啲 ...
Serendipity 發表於 2020-11-10 11:11

唔敢㩒 夾太多下HAHA , 一陣斷線

得返242 3%嘅飛買

啱啱撳到尾場22行轉角位
其實今朝撳到前面但都3X行買唔落手

賣曬飛啦

香港人好勁
咁快又「適應」返點搶飛
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

加2場

https://www.facebook.com/eegmusi ... 0/3266885020077082/

多謝樂迷支持!《張敬軒X香中樂團盛樂》6場門票已經全部售罄!而家有好消息宣佈,為左令多啲觀眾可以欣賞到呢個得來不易嘅演出,現在將會加開11月28-29日兩場,門票將於11月17日起於城市售票網公開發售,好好把握機會呀!

拜登當選又有疫苗又搶返演唱會飛

好彩今日賣哂先入到去
下個禮拜二放假可以專心啲搶霏

一個就搶到加場,一個就...

叻叻!恭喜軒仔!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

軒仔好勁
我比隔離po誤導左以為香港人唔習慣睇演唱會要搶飛
點知原來都仲會搶

好彩買唔到尾場 如果唔係dum哂心口!

恭喜軒叔破個人紀錄!
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

佢把聲頂唔頂到八場呀
首首難唱之餘仲要好耐冇唱live

香港人好勁
咁快又「適應」返點搶飛
JasOh103 發表於 2020-11-10 18:27

前兩日真係好唔慣
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

英皇財困到要渣盡張敬軒

英皇財困到要渣盡張敬軒
hehehaha 發表於 2020-11-11 21:21

唔靠一哥唔通靠美蚊美背嗰啲蝕本貨咩…

唔靠一哥唔通靠美蚊美背嗰啲蝕本貨咩…
stephybest 發表於 2020-11-11 21:24

冇錢捧咁簽黎把L咩
唔係fans但覺得連開8場好cls

冇錢捧咁簽黎把L咩
唔係fans但覺得連開8場好cls
hehehaha 發表於 2020-11-11 21:40

八場 = 四場 full house 票房
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

l00540 發表於 2020-11-11 21:46

中間唔洗休息?

香港人好勁
咁快又「適應」返點搶飛
JasOh103 發表於 2020-11-10 18:27

笑死
香港人「適應」能力真係好強

中間唔洗休息?
hehehaha 發表於 2020-11-11 21:58

劉華2.0

l00540 發表於 2020-11-11 21:46

所以英皇根本一早plan好咗,張敬軒之前密密出早餐post都係宣傳一部份
不過票房一樣但成本增加咗,英皇都賺少過之前

終於收到個座位調配email
睇同一日,由轉彎59段Row 31調去中間65段Row 30

開8場佢頂唔頂得順呀

其實大把歌手都開過更多嘅場數
8場真係好難咩 佢又唔係大年紀
同埋中樂應該唔使跳唱就企喺度唱就得啦

識得點樣用聲養聲去連續keep住把聲都係一門學問

因為以佢既過往既演唱會表現
唔係話佢唱功既問題
但唔知係體力定係咩問題
18年開6場已經好頂盡
何況年紀又大左兩年
仲要今年無咩出黎唱過歌咁滯

唔知到時候現場會點樣安排防疫呢?

終於收到個座位調配email
睇同一日,由轉彎59段Row 31調去中間65段Row 30
阻住 發表於 2020-11-13 15:35
我仲未收到email係咪有問題...
佢又話不遲於13/11會有確認電郵既
想知有冇人都係未收到email?
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

我仲未收到email係咪有問題...
佢又話不遲於13/11會有確認電郵既  
想知有冇人都係未收到email? ...
cymusic 發表於 2020-11-14 10:08

有無收到第一封登記成功嘅email?

如果未收到第二封座位重新分配嘅email,
可以憑第一封英皇確認登記成功嘅email同埋上年演唱會飛原件直接去換飛
張軒12個鐘頭前嘅IG story有轉發唱片公司公告。

——
轉自英皇娛樂EEG Facebook:

張敬軒 Hins Cheung 成為首位疫情後返紅館開騷歌手!11月22-27日嘅六場《張敬軒X香港中樂團盛樂》演唱會門票已經全部售罄。即將加開11月28-29日兩場,門票就將於11月17日起於城市售票網公開發售。

由本週日(15號)開始至25日,一直保留張敬軒去年購買的原演唱會門票並已作網上登記的朋友,可親臨香港體育館更換全新印製的補場門票。

為答謝支持預先更換補場門票的觀眾,凡於第一場演唱會前 (2020年11月15日至2020年11月21日) 期間更換補場門票的觀眾,可憑每張門票免費獲贈精美限量版張敬軒Post Card一套。Post card 嘅相係軒仔今次為演唱會特別拍攝,手持各種不同中樂樂器,靚仔到爆架!

而仍未於網上進行登記觀看補場的朋友,請盡快進入此網頁 http://bit.ly/HinsConcertRescheduled 填妥《補場場次演唱會門票 – 登記表格》並把所須資料電郵或郵寄交回主辦方,並保留完整的原有門票(連同票根)作日後換票之用。

如11月15日前觀眾仍未收到主辦方提供的座位調配電郵,也可以憑主辦方較早前發出的登記電郵,並帶同原門票直接到香港體育館換票。

多謝大家支持軒仔!

#張敬軒 #HinsCheung #張敬軒X香港中樂團盛樂
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

有無收到第一封登記成功嘅email?

如果未收到第二封座位重新分配嘅email,
可以憑第一封英皇確認登記成 ...
uponand 發表於 2020-11-14 13:14
有收到第一封email呀
thank you so much
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

又係入極都入唔到售票網

00分入到去,禁到980 10行,問一問啲要前位(又唔去研究座位表)煩9人士要唔要。然後彈我app

19分入到去,臨彈走前兩場$980剩少量

都幾難入喎