返回列表 發帖
那瘦削少女
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

雪花抄ig前幾日仲話因為版權問題冇機會再唱 真鬼馬
仲要唱全首

我頂 係雪花抄呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

宣佈加場?

宣佈加場?
a2005147 發表於 2020-11-30 08:06

網上場…

雪花抄係特登寫過譜
不過都係唱唔到原KEY

係咪真係得kenny去嗰三場先有只是太愛你

小伙子. 發表於 2020-11-30 15:26

以為淨係頭場唱咗

原本Rundown cut咗好多首有迷失表參道
希望有part 2!

唔明個flow唔啱係咩意思
當初又揀呢啲歌同中樂團夾?
因為今次演出樂團規模細咗,定要就個台啲visual effect?

既然同中樂團夾,個show應該音樂行先
其實唔介意佢企喺個轉盤就咁唱
班樂手練完一輪,cut歌好可惜

cut咗啲歌好吸引lol

唔明個flow唔啱係咩意思
當初又揀呢啲歌同中樂團夾?
因為今次演出樂團規模細咗,定要就個台啲vi ...
uraniumrocks 發表於 2020-12-2 16:07

cut中樂團然後搞個假encore咪仲唔啱flow
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

cut咗啲歌好吸引lol
just11256 發表於 2020-12-2 16:18

係!本身好正喎
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

小伙子. 發表於 2020-11-30 15:26

26號嗰場佢唔知kenny會去,所以冇唱
我估錯這個世界得到教訓

邊度有原本rundown睇...
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

邊度有原本rundown睇...
Qmen 發表於 2020-12-3 00:27

佢ig story
btw 會唔會係因為紅館唔比太夜完所以要cut歌 佢今次平均十一點就完 有時仲早咗

#6539 住Skypark、#6541 住 耀安邨耀欣樓、#6542 住 深水埗大廈 3人於 28/11 均到過 紅磡香港體育館,而當晚係舉行「張敬軒x 香港中樂團盛樂演唱會」尾二場
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

住Skypark 係咪某cm會員...

演唱會群組....

求神拜佛唔好爆

林奠去睇確診港樂都中唔到佢
唔驚!

睇演唱會送武肺
蛋記又贏

《張敬軒x香港中樂團 盛樂》演唱會主辦方英皇娛樂於昨晚收到有關方面聯絡及通知,得知有患2019冠狀病毒病患者於潛服期間曾經到場欣賞演出。

根據衛生防護中心及紅館向英皇娛樂提供的資料,分別有四名潛服期間的病患者曾觀賞演出,以下是他們到場日期及坐位區位置 :
11月22日( 坐位於 黃閘 第74段 )
11月27日 ( 坐位於紅閘 ,但該名觀眾忘記了段數)
11月28日(坐位於黃閘 74段 )
11月29日 ( 坐位於黃閘 74段 )

雖然在演唱會進行期間,紅館已嚴格實施社交距離措施,所有現場觀眾均需戴上口罩, 全場不能飲食, 每晚完場後立即作深度清潔。但為審慎起見,英皇收到消息後,亦已迅速通知所有表演及工作人員,盡快進行檢測。

Source: 美蛋fb

《張敬軒x香港中樂團 盛樂》演唱會主辦方英皇娛樂於昨晚收到有關方面聯絡及通知,得知有患2019冠狀病毒病患 ...
阻住 發表於 2020-12-4 09:14

優秀,預料之中

睇演唱會送武肺
蛋記又贏
Lewis 發表於 2020-12-4 08:43

驚x咩,中完放幾日病假好返,感冒啫

優秀,預料之中
lightupmylight 發表於 2020-12-4 09:35

得4個未算少

《張敬軒x香港中樂團 盛樂》演唱會主辦方英皇娛樂於昨晚收到有關方面聯絡及通知,得知有患2019冠狀病毒病患 ...
阻住 發表於 2020-12-4 09:14

睇場演唱會都係最多1000蚊 中左武肺有5000蚊 有賺啦睇場騷

驚x咩,中完放幾日病假好返,感冒啫
thm 發表於 2020-12-4 09:55

啱呀 最好全場中曬 herd immunity

軟仔幫手攬炒香港
係咪暗黃手足

其實有戴口罩的話應該問題不大

軟仔幫手攬炒香港
係咪暗黃手足
timc524 發表於 2020-12-4 11:32

軒仔好黃咖,佢一向都很熱愛香港呢片土地

笑死有張敬軒群組,又要睇又要驚

Y74 有咩咁受歡迎
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

在患者中,包括一名歌手張敬軒演唱會的兼職員工,負責分流工作。患者於上月22、24、26、27及29日 曾上班,並在入口處分流觀眾入場。該名員工於12月3日發病,不排除當時接觸較多觀眾並有感染。張竹君指,演唱會的人流多,8場共有近5萬名觀眾,因此出現傳播亦不出奇,呼籲觀眾若有不適或擔心應盡早檢測。

JUST THE FLU~~~~~~~~~~

在患者中,包括一名歌手張敬軒演唱會的兼職員工,負責分流工作。患者於上月22、24、26、27及29日 曾上班, ...
Lewis 發表於 2020-12-7 17:11

張敬軒群組

在患者中,包括一名歌手張敬軒演唱會的兼職員工,負責分流工作。患者於上月22、24、26、27及29日 曾上班, ...
Lewis 發表於 2020-12-7 17:11

咁呢位分流員工係咪守黃閘先?

紅磡有些肺炎  跌落你身邊

紅磡有些肺炎  跌落你身邊
hehehaha 發表於 2020-12-7 18:27

未俾紅磡月台壓死已經俾黃閘人肺炎整死

中樂版空手而來好似好聽咗

中樂版空手而來好似好聽咗
JayantL 發表於 2020-12-7 21:07

好想聽AGA唱