返回列表 發帖

雙方冇聯絡 胡鴻鈞:過咗去嘅嘢唔好提/許廷鏗:食慣檸檬

聞許廷鏗即落閘!胡鴻鈞:過咗去嘅嘢唔好提

ONCC 18/7
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200718/bkn-20200718190041544-0718_00862_001.html

胡鴻鈞就被問到與傳擘面的許廷鏗近況,講到對方謂與他沒有聯絡,笑指自己食慣檸檬,他即尷尬謂:「過咗去嘅嘢唔好提,我哋向前望,我有聽佢新歌,我依家都忙預備新歌,我請好多人食檸檬㗎,又畀好多人請食檸檬。(你哋好耐冇見?)我同好多朋友都好耐冇見。(咁有冇見緋聞女友蔡思貝呀?)聽日會見佢,因為一齊拍節目。」他又謂近排有睇《殺手》,記者打趣思貝有份做?他笑言:「唔關事,套劇cast勁,有雙男主角,陳豪同黎耀祥,好精彩。」問到他可恨拍這類型的劇?他表示全部題材都想嘗試,因自己演戲經驗不多,而8月將開拍新劇《今宵大廈2》,不能透露太多詳細內容,只笑言自己會做番個人,講到拍開《降魔的》的他多接拍鬼怪題材的劇集,問到可怕被定型?他表示:「冇所謂,如果可以喺呢方面闖出名堂,鬼怪戲就搵我,形象都幾鮮明。」

冇同胡鴻鈞聯絡 許廷鏗:我都食慣檸檬

ONCC 14/7
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200714/bkn-20200714200938591-0714_00862_001.html

他透露現已錄了5首歌,其中和唱片監製,即是去年個唱音樂總監錄音時,特別大感觸:「感覺返晒嚟,覺得好似好耐冇上台咁,真係好掛住個舞台同群眾。」又謂覺得新歌最大問題是宣傳:「其實我都好鍾意接觸人。」問其牙醫工作可受疫情影響,他指已減少應診:「有朋友想嚟做檢查,我都叫佢遲啲先,唔係唔信佢健康,而係忍一忍為將來。」

至於可有聯絡傳反目的好友胡鴻鈞?他說:「冇呀,我都食慣檸檬,講笑啫,依家疫情都少咗同朋友見面,嚟梗更加冇得食晚飯,要轉食晏晝飯,我仲欠鄧小巧餐生日飯未食。」

佢兩個堅係好煩,到底可以完未

no one cares
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

TVB怨婦胡鴻鈞繼續佔據娛樂版
話說胡生駛唔駛去埋檢驗病毒

Please stop spamming this section with this pointless news every other week. They're not friends anymore, we get it.
I talk a lot of BS.

一首歌都講哂
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

longdistance 發表於 2020-7-19 01:59

原來重有呢種新聞post...

樓主都堅煩 又POST紅軍新聞
再將我相信的如煙火般綻放

其實樓主係咪0鏗本人

睇嚟真係做唔返friend啦,
雖然唔關自己事,
但都覺得可惜

其實樓主係咪0鏗本人
Frankiekiekie 發表於 2020-7-19 10:38

應該唔係。佢貼紅君新聞多d
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

係咪鋪路出最佳損友同最好的債2.0
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

樓主都堅煩 又POST紅軍新聞
kaman921 發表於 2020-7-19 10:23

其實鏗嗰篇 記者都係搭單問兩句咁解啫

lock post前留個言祝福Alfred男金順利

想同佢做愛
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

是但啦 唔想知

想同佢做愛
John 發表於 2020-7-19 13:12

邊個佢?

可唔可以block左樓主?

Btw兩條友都有三十歲 處理友情可唔可以成熟少少?

每日關注胡鴻鈞感情狀況

其實鏗嗰篇 記者都係搭單問兩句咁解啫
kenneth 發表於 2020-7-19 10:59

WFC ?
再將我相信的如煙火般綻放

可唔可以block左樓主?

Btw兩條友都有三十歲 處理友情可唔可以成熟少少?
kayzzz 發表於 2020-7-19 13:24

其實都有其他人關注嘅我諗
我前幾日都有睇過許生嗰篇新聞訪問
不過覺得呢個話題唔係重點
許生唔群呢個人 我都不知幾開心

零堅。。零軍。。

不過而家似胡生唔群許生多d

好尷尬,尤其兩位算係比較紅既3字頭男歌手,有排鬥

煩過你呀媽系列

kaiav 發表於 2020-7-19 16:57

駁唔到

想同佢做愛
John 發表於 2020-7-19 13:12

蔡思貝 ?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

蔡思貝 ?
帥小寶` 發表於 2020-7-19 17:29

鄧小巧

其實都有其他人關注嘅我諗
我前幾日都有睇過許生嗰篇新聞訪問
不過覺得呢個話題唔係重點
許生唔群呢 ...
kenneth 發表於 2020-7-19 15:13

我已經唔想再關注
佢地理唔理對方呢啲「新聞」
真係好無聊
理又好唔理又好
大家都係要工作,都係要生活架啦

或者咁講啦
佢哋冇乜負面新聞
記者咪繼續幫佢地煲呢單野lor
但而家煲到水都乾,真係over左喇

記者對佢兩個都應該無野好問

longdistance 發表於 2020-7-19 01:59

我覺得你掉轉左怨婦角色

kaiav 發表於 2020-7-19 16:57

認同

我已經唔想再關注
佢地理唔理對方呢啲「新聞」
真係好無聊
理又好唔理又好
大家都係要工作,都係要生活 ...
森姆@結論 發表於 2020-7-19 17:47

我自己之前係因為想了解negative嘅製作進度
同埋許生對創作嘅睇法嚮網上睇資料就見到呢個新聞囉
本身就唔係好關注佢哋嘅友情
不過家下對胡生嘅感覺係負面咗

一首歌都講哂
on07111 發表於 2020-7-19 07:55

上下集~
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

道不同不相為謀
支持胡生向前看

小姐邊位?
原來係菊梓喬!
好笑好笑~~MK 妹點樣都係MK 妹

上下集~
l00540 發表於 2020-7-19 20:35

Alfred可以寫呢個主題,夠哂negative

擺明係鏗鏗怨婦多d喎

一瞬間有少少心痛0鏗 唔緊要啦鏗鏗 出面大把好仔

To 鏗鏗: you deserve better!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會