返回列表 發帖
IG LIVE話下次Music Suite主題係門
Gin讀留言:黃色大門/羅生門/逃生門/阿門

唔同公司既歌..唔知唱 ...
Garfield 發表於 2020-7-30 21:43

兩個美祖
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

想同幸兒扑野
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

暫時都仲係覺得隻歌幾悶下

一家之主得我一個 之後點解要嗌一下高音?

其實佢唔係話要做自己喜歡ge音樂,唔理大眾鐘唔鐘意架咩
點解又 ...
Flambeau 發表於 2020-8-9 11:17

可能想呼應今天終於一人回家
一人回家之後 一家之主就得我一個 所以「哈~~~」

感受靚聲的不二法門!
帥小寶` 發表於 2020-8-13 14:41

唱得好到咁

導演與何方「互Jam」歌詞 時代背景有深義

雖說先有歌詞才有故事,但張蚊指,今次在創作微電影的過程中, ...
Garfield 發表於 2020-8-27 13:51

hanna以為係菊梓喬

祖兒心之科學有7 頁
所以gin lee係實力同人氣最接近祖兒既女歌手
hehehaha 發表於 2020-8-18 20:58

唔知Gin Lee有冇機會挑戰呢

煎煎其實好紅
帥小寶` 發表於 2020-8-31 23:42

心很紅

呀!呀!