返回列表 發帖
最尾果句個新字咁樣唱
真係可以學習下
KYC0347 發表於 2020-7-19 23:06

我都想特別提呢個位
其實係幾高難度既扭音 應該差唔多跌成個octave(?)
完全係度show技巧 Gin Lee好勁
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

首歌太難唱,大家唱K唱唔到
Nathan 發表於 2020-7-20 09:15

真心 去到K場一定係揀 敢 嚟唱啦
炒熱到個氣氛之餘仲可以全場一齊woo! yeah!

唔知點解睇住篇文案,諗起為何要我愛上你個mv.
on07111 發表於 2020-7-20 10:34

陣間走陣時呢 合埋道 門 得㗎喇

等你翻唱幸福門
kayzzz 發表於 2020-7-20 09:55

好難唱
原key既話一開始又太低音 調key既話粒蝦~~~音又唔夠talent爆上去
所以錄完都係唔會po
想聽就要現場先會聽到

天然呆 9月
樂觀 11月

GL派三首所以再早2個月
7月 first plug 幸福門
剛剛好! ...
616.1314 發表於 2020-7-20 21:18

啲心粉開始急
又咒佢攞銀

不過我都好想佢第四銀到手先

「失格遊人」是一部拼圖式的作品。由1970年至2020年,三個女人在不同年代,卻在同一間屋裏的經歷和遭遇,她 ...
616.1314 發表於 2020-7-22 18:32

倪彩楠

Gin《幸福門》MV 由同門歌手周殷廷做監製,張蚊和陳品任導演,邀請了Hanna飾演下半身癱瘓的女孩,自出生後 ...
HOTMAN 發表於 2020-7-24 18:35

個阿媽真係一樓一

其實佢先係首歌既主角

佢可以向Kay Tse 請教下唱歌,鍾無艷同你們的幸福都無呢樣野
on07111 發表於 2020-7-25 21:03

我都幾想佢地交流下心得
Kay Tse可以教Gin點唱好快既慢歌 自己就學下live點可以唱得穩啲

好好聽
煎終於有一首叫做比較高質
終於可以凸顯到佢把聲
難得環球兩大阿姐同時出唔flop既歌 ...
nelsonss 發表於 2020-8-1 11:55

同意 今次終於唔會就住就住咁

想復你其實係想講你頭像好靚

Gin 都多圈內朋友
有aga 衛蘭 sian emily 校長 celi 周恩庭 符致逸 衛蘭 芝麻糊 譚詠麟 等等 ...
josey 發表於 2020-8-6 00:04

最愛celi 呢個先係 真.朋友

今年目標唔係十大/三甲 係最歌!

希望幸福門唔好入到最歌二十強,唔係ge話到我比人bin c
on07111 發表於 2020-12-4 12:45

怕咩 可以搬龍門話五強先係hit

唔駛 搬 龍門lu yeah~
on07111 發表於 2020-12-8 12:54

入咗二十強喎 排緊第二十位
Big hit confirmed!