返回列表 發帖
如果係真既話 支持藍生拎曬所有證據出黎爆料
如果唔係就唔好放暗箭 ...
kayzzz 發表於 2020-8-1 14:21

佢地都唔係fb friend  點cap

回帶:描述去金鍾既情況

希望琪琪有日好似Taylor Swift咁被平反

唔係話有人cap左佢D野去爆料,跟住有人估係民主女神,佢就提番幾年前單野。講真,我又唔覺得佢會無緣無 ...
Gary 發表於 2020-8-1 16:40

cap爆料 駛唔駛自己出手呀

回復  chanching

私人fb acc
PP(alex+miriam) 發表於 2020-8-1 16:43

私人都唔係friend la

但最終壓力太大都無派台, 咁邦邦再提就有點兒小氣
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-1 17:57

其實無派台就係唔想搶airplay  
到依家都覺得唔派台係最好既決定

其實邦又點會知kay call記者,個記者講佢知定佢自己估

連登有人講d相係蘋果喺高登攞黎用
唔係自己影

周國賢有去 kay isn't me
773312 發表於 2020-8-1 22:10

周仔同kay兩公婆ig成日有互動

仲有上年尖沙咀佢地偶遇果次
互相幫大家拍片
abcxyz302006 發表於 2020-8-1 22:24

就算endy潛完水開新ig都成日comment同like

呢度d討論高質過某登好多

其實站喺佢立場
女人仔一個
叔仔同岳父岳母都深藍 (今日又有新聞話老公返tvb拍劇)
都冇乜可能唱返社會議題
...
hihi 發表於 2020-8-2 11:35

睇張生啲片kakaball係講廣東話 仲好叻

Jim Jim對Kakaball都係講廣東話

藍生宜家搞到佢似個八婆咁
講完又要縮 唔明佢想點
定係佢想睇kay比人鬧會開心? ...
kaman921 發表於 2020-8-2 13:59

得cm d人係咁諗  出面d人一面到讚佢

我諗所謂民主女神個稱號佢從來都唔覺得自己擔得起
所有呢d稱呼捧到佢好高 但同一時間亦都局限佢歌路
如果 ...
kayzzz 發表於 2020-8-2 14:40

一個別人畀佢既稱呼,佢自己重來無接受
依家做唔到人地心門中既形象,就話人偽
好似一定要做大眾要求既形象先得咁

其實我唔覺hocc係自以爲是,只係佢敢言講佢自己睇法,但唔會指名道姓話邊個邊個唔出聲,只係對娛樂 ...
Serendipity 發表於 2020-8-2 15:23

同意
謝安琪 周國賢 方皓玫 hocc 講野都係對事不人
只有藍生最鐘意對人不對事

根本都唔係call記者
有人講咗去金鐘張相唔係記者影架喎
藍生又衝出黎9up
kaman921 發表於 2020-8-2 16:16

呢樣最pk  
完全係fake news
邊個先係fake bitch

見邦ig有人鬧佢block人  唔知係咪cm人

相反kay試過俾d 空ac話佢del人block人

呢個我又唔信
abcxyz302006 發表於 2020-8-3 08:09

佢本人就唔會  佢公司啲人可能會
不過唔覺得del人好大問題  咩顏色既人都會

睇住呢個Kay fans 無限輪迴自己打飛機真係好pathetic

就算藍auntie係八婆,但起碼佢今日行前過淫Kay十萬步 ...
everybodylovesu 發表於 2020-8-6 02:38

行得前就可以作野老屈人?

周博賢在《立場新聞》訪問中曾直言「唔知點創作落去」。回望這段創作低潮,他不諱言與社會運動相關,「我覺 ...
SPD 發表於 2020-8-6 10:57

kay之前都有講過
上次喺jerald節目都有提https://youtu.be/8lWaDig2Rbc?t=5470