返回列表 發帖
藍奕邦話無提人名望外界勿猜測

好心佢有膽要爆就講清楚啲,又話無 save 又話無提人名,但又有網民話聽到, ...
SPD 發表於 2020-8-1 16:24

車 無提人名 即係流料一單啦 ?
         謝皇后 一枝獨秀  難免惹是非
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

呢度d討論高質過某登好多
chanching 發表於 2020-8-2 08:40

某登淨係一面倒咁踩Kay
       又話一向覺得Kay 假
          點解肯定佢假? 憑藍生說話 ?
             又話佢唱完姿色份子去整容
                有咩證據話佢整容先 ?

我諗所謂民主女神個稱號佢從來都唔覺得自己擔得起
所有呢d稱呼捧到佢好高 但同一時間亦都局限佢歌路
如果 ...
kayzzz 發表於 2020-8-2 14:40

唉 我諗佢要重奪最女 應該好難

好心你啦
2020仲care有無最女
純粹appreciate返Kay d音樂好過啦
hehehaha 發表於 2020-8-2 15:21

始終希望佢可以拎返903 最女。得民心 好過拎女金  !

其實都可以理解。嗰陣唔係已經有傳何容兩個係一齊咩,為左自己另一半去踩佢既競爭對手,雖然好核突,但 ...
Gary 發表於 2020-8-2 16:47

吓 為咗另一半就要踩佢嘅競爭對手 咩邏輯呀 ?
     如果何韻詩係咁嘅人 人品唔慌好得去邊喎 !
       咁張繼聰係咪因為謝安琪就去踩容祖兒 ?
       咁劉浩龍係咪因為容祖兒就去踩謝安琪 ?

劉浩龍火滾護祖兒 鬧爆何韻詩X樣
on07111 發表於 2020-8-2 19:24

佢係鬧情敵 唔係鬧另一半嘅競爭對手
       雖然hocc 都可以做 容祖兒競爭對手 例如 2013 硬搶903最女

開金口之前想一想
文: 陶傑

女藝人被指為「兩面人」,因據說她以前支持傘運,曾經去金鐘為學生打氣 ...
kenneth 發表於 2020-8-4 16:36

Kay 比人擺上枱啦
    不過 食得咸魚抵得渴