返回列表 發帖

其實真係如果有真野爆就快D爆!唔好講D又唔講D男人老狗成個八婆咁~~
如果係真,就可以改變今年女金局面同埋將謝皇后拉落馬,令佢失勢降為妃位。
從此,深宮又可以有新局面,支持方皇貴妃或薛妃坐正后位。

皇貴妃﹕方
皇貴妃  (最有機會,不過始終熱度年年不同, 今年人氣應該跌哂watt)
貴妃﹕蘭貴妃  蔚貴妃 (兩位貴妃都冇爭寵之心)
妃﹕薛妃  菀妃  倪妃  關妃  
(除左薛妃有野心, 其餘都冇乜爭寵之心)
.
.
.

貴人﹕藍貴人
睇下邊位佳麗可以鬥垮謝皇后。

太平公主

Kay 去金鐘,call 唔 call 記者都一定會有人影到
SPD 發表於 2020-8-1 09:36 PM

米係囉, 人人都可以影到佢啦~~
就鬼真記者....市民影完 upload fb/send去報社都得啦~~~
太平公主

同人瑞係咪都係fd?
唔知佢又點睇人瑞為人
victor1991415 發表於 2020-8-1 08:28 PM

其實佢真心有邊個係真fd?
太平公主

藍貴人是否一直討厭謝皇后 ?
kaman921 發表於 2020-8-1 10:00 PM

睇個勢,似係唔抵得謝皇后
隔左咁耐又重提。
藍貴人響謝氏仲未登上皇后之位既時候,已經唔抵得佢一直有得升遷,仲要升得咁快~

謝氏升遷之路﹕
安琪小主(2006-2007) --> 謝妃 (2008-2013) --> 謝貴妃 (2014-2017) --> 謝皇貴妃 (2018) --> 謝皇后(2019-現今)

太平公主

GEM早係2012年已經俾佢話啦
GEM嗰時話樂壇頒獎禮唔公平 藍生咪用老屎忽口吻係微博叫"小妹妹"要謙虛要感恩{ ...
kayzzz 發表於 2020-8-1 11:05 PM

笑左, 宜家先知~~
飲東江水咩? 要感恩..........O哂咀
不如拎過獎要捐獎比個台丫笨?

可見佢其實個底係藍, 面就扮黃
紅字係「藍的思維」黎
太平公主

經過那些年,大家仲係咁掛住周博賢時期的謝安琪。

雙方似並行直線
從交叉角度相遇
曾經交錯但離 ...
on07111 發表於 2020-8-2 12:04 PM

其實真係始終佢以往既曲風岩本宮聽多d,
佢形象適宜唱d大氣d既歌,唔係好多歌手carry到。
因佢本身都有種”型”

太平公主

車 無提人名 即係流料一單啦 ?
         謝皇后 一枝獨秀  難免惹是非 ...
洗衣王國130 發表於 2020-8-2 12:55 AM

歷代的皇后都容易成眾矢之的,無一例外。
包括四屆我最喜愛女歌手得主。

其他妃嬪一定係好唔抵得,一定想合力鬥垮皇后。

太平公主