返回列表 發帖

阿kay唔回應就醒目 第一無指名導姓
依d野無證無據 當中係咪有私怨其他人係唔會知 反正一定好多人會選擇相信有光環果邊
況且如果傳聞係真 依家Kay選擇唔出聲咪唔搏出位唔fake囉

其實當年佢俾人影到落場幫手 即刻俾大陸果邊封左 封到依家
Call記者影相對佢有咩益處?好難信係真
果個時期大把歌手仲食緊兩家茶飯 要計算既話一定係食兩邊水最大得益最著數

琴日睇Live,
藍生因為最近比佢發現到Kay背後cap佢某d野向傳媒爆料,所以令佢好嬲,話佢假,
然後見到commen ...
Nathan 發表於 2020-8-1 13:53

如果係真既話 支持藍生拎曬所有證據出黎爆料
如果唔係就唔好放暗箭

小巧偶像係kay喎
帥小寶` 發表於 2020-8-1 15:56

仲有 周國賢 許廷鏗 goro夾係中間唔知會點

藍奕邦話無提人名望外界勿猜測

好心佢有膽要爆就講清楚啲,又話無 save 又話無提人名,但又有網民話聽到, ...
SPD 發表於 2020-8-1 16:24

揼左舊花生出黎先叫大家毋須假設太多

如果係cap博like搏hit rate果個Post既話 無問題喎
個post咁有挑釁性
你講得出唔怕俾人知啦

果個 POST 都若干年前啦 WO....好似黃祖都有 LIKE 果個 POST ?
不過關係真係複雜....

黃祖 LIKE 藍邦,  ...
hissorhk 發表於 2020-8-1 17:15

祖同邦好似無咁friend
Hins 同kay都好似無咁friend

除左KAY仲有邊個中槍?
abcxyz302006 發表於 2020-8-1 22:57

GEM早係2012年已經俾佢話啦
GEM嗰時話樂壇頒獎禮唔公平 藍生咪用老屎忽口吻係微博叫"小妹妹"要謙虛要感恩
點知GEM轉頭已經爆紅

笑左, 宜家先知~~
飲東江水咩? 要感恩..........O哂咀
不如拎過獎要捐獎比個台丫笨?

可見佢其實個底係藍 ...
jaytang 發表於 2020-8-1 23:48

咁我覺得又唔關黃藍事既
只不過想指出佢有時講野未必啱曬啫

cm真係好愛琪
咁多人幫佢護航

希望美kay唔好俾cm燈力拖累
hihi 發表於 2020-8-2 10:47

其實某登都好燈

況且睇kakaball都係講英文就知兩公婆有幾愛”本土”
hihi 發表於 2020-8-2 11:35

好似話謝生負責講廣東話 謝太負責講英文
好似係咋

謝女士呢幾年嘅表現
的確已經可以將佢由草根天后民主女神除名
kenneth 發表於 2020-8-2 14:23

我諗所謂民主女神個稱號佢從來都唔覺得自己擔得起
所有呢d稱呼捧到佢好高 但同一時間亦都局限佢歌路
如果卸下呢d身份可以令聽眾純粹從音樂角度欣賞佢既作品
樂觀睇可能都係一件好事

唉 我諗佢要重奪最女 應該好難
洗衣王國130 發表於 2020-8-2 14:46

The album未完都唔使諗

之後睇solo project(如果無爛尾既話)

佢都幾識玩 講完當冇事
musiccc 發表於 2020-8-2 16:42

仲要唔開名 等人回應唔到 回應就係對號入座

根本都唔係call記者
有人講咗去金鐘張相唔係記者影架喎
藍生又衝出黎9up
kaman921 發表於 2020-8-2 16:16

有冇人有某登account可以去果度講下

唔知點解講親謝安琪 兩邊都總有人踩/平反容祖兒楊千嬅既

唔好喺度講咁多廢話有證據就攞出嚟啦
唔係嘅話就得個吹字咋喎
timgoi 發表於 2020-8-6 11:08

就係攞唔出證據 所以先搞到要潑婦罵街啫

講得好。大家嘲諷祖祖千千時請諗下而家係呢個post下既留言。
Gary 發表於 2020-8-6 16:45

其實每個人個case都唔同 每個人所作所為都有所不一樣
所以就算標準一樣 都唔會話對謝安琪既comment直接適用於祖嬅軒迅等
唔離題討論 你想討論祖嬅不如另外開post啦

引用呢篇內容就唔係單單只可以用到你偶像,而係針對而家好多人非黑即白既簡單是非觀。
除非你覺得陶傑呢 ...
Gary 發表於 2020-8-6 22:16

依家你refer緊「依個post下既留言」喎
陶傑係依個Post留過言?