返回列表 發帖
周仔同kay兩公婆ig成日有互動
chanching 發表於 2020-8-1 22:17

仲有上年尖沙咀佢地偶遇果次
互相幫大家拍片
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

就算endy潛完水開新ig都成日comment同like
chanching 發表於 2020-8-1 22:27

就連有歌迷開既關於回顧KAY 既IG佢都有FOLLOW

到底藍先生有幾憎Kay?
雞蛋與羔羊冇派台 佢就小人之心覺得人地搶AirPlay
當年被人鬧完又縮 話唔係講緊Kay ...
musiccc 發表於 2020-8-1 22:42

除左KAY仲有邊個中槍?

睇張生啲片kakaball係講廣東話 仲好叻

Jim Jim對Kakaball都係講廣東話
chanching 發表於 2020-8-2 12:25
個仔讀國際學校英文叻過廣東話有幾奇

我本身係愛小明,但係一啲都唔憎謝安琪,亦都唔會怪佢有冇發聲,因為我明白每個人有每個人要面對嘅處境。藍 ...
gapgipgap 發表於 2020-8-2 13:50

個個好似你咁就好

The album未完都唔使諗

之後睇solo project(如果無爛尾既話)
kayzzz 發表於 2020-8-2 14:53

正路就今年完
JUNO都話係終章(碟都叫the album and the end of it)

btw演唱會碟幾時出呀

有人講咗啦
hlyung 發表於 2020-8-2 16:54

講左班友都會選擇性失明
利申:有ac

Tommy 同藍生一樣係黃
又係咁 Sammi 影黑白相關佢乜事
kaman921 發表於 2020-8-2 21:03

佢屌班藝人偽善啫
話佢地香港果D冇出過聲

敢做唔敢認,數臭人又唔敢開名,又刪留言又block人,小家過女人,而家香港就係咁畸型,只要夠黃,就可以掩 ...
Crooks 發表於 2020-8-3 01:54

相反kay試過俾d 空ac話佢del人block人

呢個我又唔信

Kay 比人擺上枱啦
    不過 食得咸魚抵得渴
洗衣王國130 發表於 2020-8-4 21:53

今次擺到明躺著也中槍

睇住呢個Kay fans 無限輪迴自己打飛機真係好pathetic

就算藍auntie係八婆,但起碼佢今日行前過淫Kay十萬步 ...
everybodylovesu 發表於 2020-8-6 02:38

又講食軟飯呢單野
吹大D呀笨

藍生以前同謝小姐好friend架
謝小姐出賣完就攪到佢咁
everybodylovesu 發表於 2020-8-6 02:10

有證據就講
冇證據就收皮

咁似乜乜新地啲記者作嘅嘢嘅
kaman921 發表於 2020-8-7 10:25

而家兩本東字頭成日都寫到冇嘢好寫靠鳩吹同翻炒