返回列表 發帖
琴日睇Live,
藍生因為最近比佢發現到Kay背後cap佢某d野向傳媒爆料,所以令佢好嬲,話佢假,
然後見到commen ...
Nathan 發表於 2020-8-1 13:53

咁勁?唔知人妻究竟cap左邊D去爆料,支持藍生詳細爆出來。

問題唔係diu唔diu得
而係提番起2014年嘅嘢出黎講
究竟kay得罪咗佢啲乜
kaman921 發表於 2020-8-1 16:28

唔係話有人cap左佢D野去爆料,跟住有人估係民主女神,佢就提番幾年前單野。講真,我又唔覺得佢會無緣無故針對某個人,裡面肯定有D野。佢而家講句唔講句都幾黑人憎下。
PS:如果真係叫記者去影相又幾肉酸下。之前阿邊個話有人立民主人設去呃播放率,唔知係唔係同呢件事有關。

cap爆料 駛唔駛自己出手呀
chanching 發表於 2020-8-1 16:43

所以話佢講句唔講句好黑人憎囉。

邦同人瑞係咪都係fd?
唔知佢又點睇人瑞為人
victor1991415 發表於 2020-8-1 20:28

我覺得有D野唔需要擺係檯面講,除非佢極度鍾意或者憎某個人。

都唔知邊個份人假
千嬅咁多年之後重要like佢ig post搞到一鑊粥
佢嗰陣就為咗討好joey咁講嘢 ...
kenneth 發表於 2020-8-2 16:05

其實都可以理解。嗰陣唔係已經有傳何容兩個係一齊咩,為左自己另一半去踩佢既競爭對手,雖然好核突,但都可以理解。
我對何C無感係自從佢同祖祖散左之後,成個人唔知點解好極端。仲記得10年叱咋頒獎禮人瑞拎最女時何C嗰表情好不屑。

開金口之前想一想
文: 陶傑

女藝人被指為「兩面人」,因據說她以前支持傘運,曾經去金鐘為學生打氣 ...
kenneth 發表於 2020-8-4 16:36

講得好。大家嘲諷祖祖千千時請諗下而家係呢個post下既留言。

其實每個人個case都唔同 每個人所作所為都有所不一樣
所以就算標準一樣 都唔會話對謝安琪既comment直接適 ...
kayzzz 發表於 2020-8-6 21:53

引用呢篇內容就唔係單單只可以用到你偶像,而係針對而家好多人非黑即白既簡單是非觀。
除非你覺得陶傑呢篇野係專單為你偶像而作。
另外,唔該你唔好覆我。我記得CM之前有人都同你講過類似乎既說話,叫你唔好覆佢。我同佢一樣,我都算係CM老會員,成個CM裡面唯一唔想對話既人就係你。
請你收埋口,唔該曬。