返回列表 發帖

【買蘋果】

落街買完毒果
支持新聞自由
所以係時事體育「自由」講

大家都一齊去買啦!
Me一陣都再買過 希望買唔到

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

身在海外 唯有捐錢算
大家記得買呀!
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

即買即撐
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

每日一蘋果
不知天高地厚是一個華人社會論資歷排輩的副產品。

sure bro

根本選擇不多,每日都只有蘋果
https://youtu.be/3gtheu_x6Ak

其實一早就已經訂閱左
今日都買咗了
大家努力

早前訂閱咗
今天亦支持買咗

掛念蘋果照妖鏡
再將我相信的如煙火般綻放

掛念蘋果照妖鏡
kaman921 發表於 2020-8-11 15:31

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

即刻幫屋企人訂閱咗.....
我就是我!

John 發表於 2020-8-11 15:34

留心坐穩 戰機要開
DM多仔多到覆唔哂

要keep住買,唔好淨係買一日

要keep住買,唔好淨係買一日
amy 發表於 2020-8-12 02:53

原來聽日都印25萬份
即係平時印數3倍幾
咁要繼續買 如果唔係蝕死佢

琴日買唔到 (好似話區議員掃左好多
今日就有一份
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

支持蘋果

如果去7-11買要睇清楚呀佢地會入左數去東方

系呀
fav link:

排毒

有無人想登廣告支持自己偶像?

有無人想登廣告支持自己偶像?
kaman921 發表於 2020-8-23 17:55

劉小姐投訴,3月5日把分類小廣告刊登表格傳真至本報,欲刊登一段汽車小廣告,但多日皆未見刊出,她批評本報廣告部沒有跟進。

劉小姐投訴,3月5日把分類小廣告刊登表格傳真至本報,欲刊登一段汽車小廣告,但多日皆未見刊出,她批評 ...
John 發表於 2020-8-23 18:11

Mirror 粉尋日又登廣告

Mirror 粉尋日又登廣告
kaman921 發表於 2020-8-23 18:52

姜濤好似登足十幾日

go gup
week13

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
week13

b01091018 發表於 2020-8-25 18:38

幾時有Gin Lee廣告

rror 粉日報

姜濤 1
柳應廷 3
盧瀚霆 1
吳保錡 1
week13

係咪寫緊中文
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
week13