返回列表 發帖
大家加油

恭喜小肥
Btw Anson lo唔洗講都係啦 由唱腔到動作到語氣

支持!! 一路都好中意佢, 佢後生嗰時仲覺得佢好靚仔

btw邊度仲有佢d碟賣?想以行動支持下 ...
cmho 發表於 2020-8-13 17:08

CD warehouse、信和都應該有
一定要買返 睡前服 隻CD!!

恭喜小肥
edwardngwy 發表於 2020-8-13 17:52

佢之前同佢bf有條youtube片,已經係人都知,唔明做咩仲要扮直

小肥 加油呀!

出櫃先最唔應該係新聞
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

其實通常係家人最難接受

恭喜小肥
edwardngwy 發表於 2020-8-13 17:52

Anson Lo 日日接受訪問都講自己以前同女仔拍拖,鐘意咩type女仔,真係好難頂

佢之前同佢bf有條youtube片,已經係人都知,唔明做咩仲要扮直
jasonbloom 發表於 2020-8-13 17:55
入咗行就唔同講法啦

雖然好多fans都知佢gay都一樣咁迷佢

但係公司始終係保守 唔係點樣接廣告搵錢呀

jasonbloom 發表於 2020-8-13 17:55

求link 想睇

一早知.

Anson Lo 日日接受訪問都講自己以前同女仔拍拖,鐘意咩type女仔,真係好難頂 ...
samxdxd 發表於 2020-8-13 18:25

唔比中途轉gay?
唔比係bi?
都唔夠花姐難頂次次拍片開live都問佢鍾意咩type女仔

Anson Lo 日日接受訪問都講自己以前同女仔拍拖,鐘意咩type女仔,真係好難頂 ...
samxdxd 發表於 2020-8-13 18:25

係囉
想佢好似Zelos Wong咁講下自己之前男朋友

一齊支持佢

又會咁突然
不過佢歌迷應該唔care

小肥既歌都唔錯

哦。。。其實佢依家仲做緊歌手?以為佢轉行

小肥都真係有段時間冇左影
btw 其實都2020年啦
同性戀都已經好普遍,無乜大不了
祝小肥會幸福同過得開心

早幾年見佢FACEBOOK已經POST同幾個GAY 友去日本旅行  一早半出櫃
樂壇仲有邊個男歌手未出櫃  ?  
唔好話係 ...
洗衣王國130 發表於 2020-8-13 10:43

鏗鏗呢?

Btw講「我唔係gay但唔歧視同志」好似鏗鏗都講過喎
鏗b幾時公開姐

恭喜小肥

其實個個都知anson lo係gay點解佢仲要係咁sell溝女人設sosad

鏗鏗呢?

鏗b幾時公開姐 ...
Kaka07165 發表於 2020-8-13 20:42

可能要拎到男金係台上講^^

可能要拎到男金係台上講^^
keung_1234 發表於 2020-8-13 20:51

全力支持鏗b攞男金

鏗鏗呢?

鏗b幾時公開姐 ...
Kaka07165 發表於 2020-8-13 20:42

佢被雜誌影到晒添

估唔到佢44

very happy for siufay. I remembered someone here has mentioned that one of the male new artists from 2007 is gay. Candidates were Jason Chan, Pakho, Ken Hung, and siufay. The truth has now been revealed. ^^

And...... add oil Alfred Hui. We are all here with you.

上次志雲姨訪問都迫到佢埋牆咁滯
masterdragon 發表於 2020-8-13 12:06

明CHOK佢

有follow開ig都大概估到啦
利申:唔係鏡粉

期待有一日出櫃唔再係新聞

**** 本內容被作者隱藏 ****
hinz 發表於 2020-8-13 14:59

加油加油

香港幾時會開放GAY MARKET... 外國左膠都玩左好多年了

我記得勁多年前呢度就有人話2007年新人有兩個gay嘅

都睇唔出佢已經44了

當我望向這一扇門 背後還想等到甚麼:(
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

electric 發表於 2020-8-14 00:14

仲有邊個?

仲有邊個?
stephybest 發表於 2020-8-14 00:57

李卓庭?

我以為係丁子高
leung1020 發表於 2020-8-13 13:55

美丁唔係丁志高咩!?

記得個陣傳佢同6號。。。

求link 想睇
wakakaxp 發表於 2020-8-13 18:54

Oh 俾人private jor la,條片我睇過,
係佢同佢bf跳舞,同少少訪問咁

香港幾時會開放GAY MARKET... 外國左膠都玩左好多年了
henhenhen 發表於 2020-8-14 00:12

林約希都係Gay
再將我相信的如煙火般綻放

electric 發表於 2020-8-14 00:14

以前間唔中有d post 話周柏豪係

最好笑係至暈大師要人地出櫃但自己唔出

最好笑係至暈大師要人地出櫃但自己唔出
Lewis 發表於 2020-8-14 09:05

佢地尋晚先gaythering完

燒烤叉有兩子係gay唔明點解大家只覺得得on仔
丁生係bi成個娛圈都知,辛苦千千兩邊都要擔心

以前間唔中有d post 話周柏豪係
jasonng 發表於 2020-8-14 09:04

周柏豪傳過佢係Bi ,  依家結埋婚添啦

周柏豪傳過佢係Bi ,  依家結埋婚添啦
洗衣王國130 發表於 2020-8-14 10:39

無關係
大把BI結婚繼續食仔啦 美丁就係人版

無關係
大把BI結婚繼續食仔啦 美丁就係人版
Lewis 發表於 2020-8-14 10:40

咁千嬅咪好傻  嫁比個Bi   個老公仲要係咁食仔
          其實 我懷疑張繼聰都可能係Bi  成日同方力申 一齊

娛樂圈 好鬼亂

燒烤叉有兩子係gay唔明點解大家只覺得得on仔
丁生係bi成個娛圈都知,辛苦千千兩邊都要擔心 ...
one3one4loveyou 發表於 2020-8-14 10:05

仲有邊個 不過都傳過4子都有女朋友

無咩問題
支持

咁千嬅咪好傻  嫁比個Bi   個老公仲要係咁食仔
          其實 我懷疑張繼聰都可能係Bi  成日同方 ...
洗衣王國130 發表於 2020-8-14 11:05

不要妄自菲薄, 結咗婚藝人又有小朋友就唔好搞...