返回列表 發帖
司徒最出名叫人外賣M記上去西貢唔比錢哈哈哈
黃家正 發表於 2020-8-15 11:21

睇嚟你哋都係member 喎 司徒order 豬柳蛋包 唔係連食M 記錢都無呀?
       其實 佢外表唔似gay 好直仔feel 同余文樂有少少似

hehe唔一定要靚仔既

小肥真係半公開其實 反而丁生真係第一次聽

睇嚟你哋都係member 喎 司徒order 豬柳蛋包 唔係連食M 記錢都無呀?
       其實 佢外表唔似gay 好 ...
洗衣王國130 發表於 2020-8-15 11:50

水成日西貢約人好出名

仲傳乜鬼
Grindr紅人,網上好多食評。。
mychart- 發表於 2020-8-15 07:18

食評係點?
我無乜聽過

恭喜佢呀
出櫃真係需要好大嘅勇氣
達明一派聖誕節要開騷呀~

支持

聽聞陳鍵鋒有同方中信攪埋過
後者係大陸食唔少仔
咁佢係bi定點
mychart- 發表於 2020-8-14 18:03

陳鍵鋒一早就覺得佢係 差在未公開果隻

陳鍵鋒一早就覺得佢係 差在未公開果隻
Kaka07165 發表於 2020-8-15 17:47

陳鍵鋒喜歡肥的

hehe唔一定要靚仔既
我等我在 發表於 2020-8-15 12:29

CM都好多

利申:唔靚仔

陳鍵鋒喜歡肥的
洗衣王國130 發表於 2020-8-15 17:52

你點知的?

你點知的?
hehehaha 發表於 2020-8-15 18:48

總之就知 陳鍵鋒 郭耀明 專食肥

洗衣王國130 發表於 2020-8-15 21:00

即係冇証據9 up啦
告得

即係冇証據9 up啦
告得
hehehaha 發表於 2020-8-15 21:21

咁你叫佢嚟告我囉

陳鍵鋒鍾意關智斌 :)曾經有過一段美好的似有還無的戀情。
舞來舞去 不日內開始錄音。

支持小肥!

那麼陳鍵鋒有無食小肥

成段新聞最surprised係佢已經44歲

那麼陳鍵鋒有無食小肥
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-16 01:34

可能陳鍵鋒食過洗衣王國會員

黃家正 發表於 2020-8-16 00:15

係咪真 ? 東方新地N 年前 影到 陳鍵鋒 同個肥仔約會食飯
     呢件事係食肥圈哄動一時 仲係MSN 年代 個肥仔網名叫「魔法王子skip 翼」咁上下
       關 應該唔陳杯茶

可能陳鍵鋒食過洗衣王國會員
hehehaha 發表於 2020-8-16 03:52

我都想 佢食過我 不過我實在太樣衰  邊會有人食我 ?

我都想 佢食過我 不過我實在太樣衰  邊會有人食我 ?
洗衣王國130 發表於 2020-8-16 08:12

又唔好太謙虛, post張相給大家評論一下

又唔好太謙虛, post張相給大家評論一下
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-16 11:56

你想跣我 ? 咪搞 費事嚇親你哋

你想跣我 ? 咪搞 費事嚇親你哋
洗衣王國130 發表於 2020-8-16 12:00

咁你是否毒男?

另一個我覺得係King
masterdragon 發表於 2020-8-14 15:50

N年前1069有人講過同CAS其中一位玩過,打後嘅post個個都估佢

回復 71# keung_1234

其實拎完男金壓力更大,除非佢諗住拎完一年後光榮引退 
 相反,如果佢完全無壓力,咁隨時都可以講,無需要等男金

所以獎項同出櫃... 應該無關係吧!
   關鍵係佢係咪願意坦誠面對內心既自己

佢之前同佢bf有條youtube片,已經係人都知,唔明做咩仲要扮直
jasonbloom 發表於 2020-8-13 17:55

條片都無埋
https://lihkg.com/thread/1046980/page/1

回復  keung_1234

其實拎完男金壓力更大,除非佢諗住拎完一年後光榮引退 
 相反,如果佢完全無壓力 ...
michaelycy_2007 發表於 2020-8-16 12:18

只係想起何韻詩都講過
佢當年都係要等到自己去到一個比較舒服嘅位置
覺得講出嚟都唔會影響歌迷對佢嘅忠誠
佢先講出嚟

只係想起何韻詩都講過
佢當年都係要等到自己去到一個比較舒服嘅位置
覺得講出嚟都唔會影響歌迷對佢嘅忠誠 ...
keung_1234 發表於 2020-8-16 12:27

I see what you mean!!
   但其實去到宜家呢一刻,尤其經過星夢轉華納,我覺得佢D fans都唔會點樣流失 
 從另一個角度睇,男金對鞏固鐵粉以獲取更舒適空間出櫃,我個人覺得作用不大

咁你是否毒男?
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-16 12:12

係呀 係呀 我肥矮毒柒窮 集一身 點似你成家立室 咁成功

洗衣王國130 發表於 2020-8-16 12:47

唔好意思, 我無惡意, 見你咁無自信才好奇一問.

燒烤叉有兩子係gay唔明點解大家只覺得得on仔
丁生係bi成個娛圈都知,辛苦千千兩邊都要擔心 ...
one3one4loveyou 發表於 2020-8-14 10:05
粉褪花殘嘅瑞瑞應該覺得自己遲早變棄婦,奶下共賺多個錢傍身好過
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

水成日西貢約人好出名
kenneth 發表於 2020-8-15 14:07

係咪約人教游水咋佢好似有做私教
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

雖然公眾包容度高咗好多,小肥gay亦都係半公開的秘密,但要親口承認出黎都需要勇氣,唔容易

RE: 44歲小肥淚崩認出櫃 親揭不再恐懼:係時候行呢步

係咪約人教游水咋佢好似有做私教
SugarFree 發表於 2020-8-16 14:50

啲人話佢cf不過都一段時間lu
教下游水咪幾好

唔好意思, 我無惡意, 見你咁無自信才好奇一問.
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-16 14:17

唔緊要 我真係毒男嘛 人柒溝唔到仔 我真係純gay  成日好想自己可以好似Kay 咁 溝曬啲仔 / 麻甩佬

洗衣王國130 發表於 2020-8-16 12:47

一個人成唔成功
你自己去定義嘅啫

回復 186# 洗衣王國130

kay kay好純品 暗戀張繼聰好多年 入行即撻著,邊有心思溝其他仔。

回復 170# 洗衣王國130

拍劇撻著 等大家以為韋柏喬係鍾立文的,點知同富仔有路。

回復  洗衣王國130

kay kay好純品 暗戀張繼聰好多年 入行即撻著,邊有心思溝其他仔。 ...
黃家正 發表於 2020-8-16 16:17

我意思係以佢條件 大把仔喜歡佢 唔係佢去溝仔 我都好似佢咁 等仔溝

但其實去到宜家呢一刻,尤其經過星夢轉華納,我覺得佢D fans都唔會點樣流 ...
michaelycy_2007 發表於 2020-8-16 12:32

只能說你錯了
不過呢度講緊小肥
費時OT了

只能說你錯了
不過呢度講緊小肥
費時OT了
森姆@結論 發表於 2020-8-16 17:30

做藝人,最怕講 (1) 性向 (2) 政治,我覺得好可悲,但每種工作都有辛酸...

做藝人,最怕講 (1) 性向 (2) 政治,我覺得好可悲,但每種工作都有辛酸... ...
michaelycy_2007 發表於 2020-8-16 19:33

你誤會了
我係指佢由星夢去華納
的確有部份睇開佢嘅TBB fans流失咗

原來已經四字頭!
希望佢嚟緊呢幾年都會出多啲歌

但其實去到宜家呢一刻,尤其經過星夢轉華納,我覺得佢D fans都唔會點樣流 ...
michaelycy_2007 發表於 2020-8-16 12:32

我覺得層主話攞左男金就出櫃係講笑姐

我意思係以佢條件 大把仔喜歡佢 唔係佢去溝仔 我都好似佢咁 等仔溝 ...
洗衣王國130 發表於 2020-8-16 17:01

你肥矮毒柒窮唔緊要
你唱歌咁好聽一定大把仔溝你

我覺得層主話攞左男金就出櫃係講笑姐
Kaka07165 發表於 2020-8-17 23:31

Yes^^
其實我都唔知許生係喜歡男定女

Yes^^
其實我都唔知許生係喜歡男定女
keung_1234 發表於 2020-8-17 23:35

唔知
我淨係想有個好仔可以錫住鏗b

你肥矮毒柒窮唔緊要
你唱歌咁好聽一定大把仔溝你
hehehaha 發表於 2020-8-17 23:34

你寸夠我未姐 ?  與其寸人, 你不如望祖祖無比英皇雪藏啦 !

黃家正 發表於 2020-8-16 00:15

咁張敬軒係咩
我估錯這個世界得到教訓