返回列表 發帖
早幾年見佢FACEBOOK已經POST同幾個GAY 友去日本旅行  一早半出櫃
樂壇仲有邊個男歌手未出櫃  ?  
唔好話係張敬軒 呢個已經係全世界都知
有無邊個 懷疑係  又未出櫃 ?  燒烤叉四子一定有一個係   ON 仔  / JASE  ?
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

on仔真gay假不了,我想睇張敬軒出櫃啊
mrshadowll 發表於 2020-8-13 10:59

以前OLD SCHOOL 定義  通常 喜歡踢波男仔都唔會係GAY     點知樂壇兩大 暗藏  GAY 男歌手  : 鏗鏗 + ON仔 都係足球少將
   ON 仔操到咁大隻  好鬼正  佢兩個快D COME OUT 啦   依家出櫃無咩壓力啦  !

PS :  張敬軒同KENNY 咁多年  同出左櫃有咩分別  ?

拿  肥鏗 ON  KENNY   HIN  小肥  都好大機會係GAY   仲有邊個 可能係GAY 又未WELL KNOWN ?  

林家謙 係咪 GAY 呀 ?

#全盛時期嘅美丁
b01091018 發表於 2020-8-13 11:04

WHO IS HE ?

又中
好犀利
bagfgfcde 發表於 2020-8-13 11:21

邊個係美丁 ?

I guess he is
Samuel0919 發表於 2020-8-13 11:46

究竟邊個係美丁 ?

我都唔知。。。
Samuel0919 發表於 2020-8-13 13:14

我仲以為丁律師

**** 本內容被作者隱藏 ****
hinz 發表於 2020-8-13 14:59

OH 原來你都係

以前間唔中有d post 話周柏豪係
jasonng 發表於 2020-8-14 09:04

周柏豪傳過佢係Bi ,  依家結埋婚添啦

無關係
大把BI結婚繼續食仔啦 美丁就係人版
Lewis 發表於 2020-8-14 10:40

咁千嬅咪好傻  嫁比個Bi   個老公仲要係咁食仔
          其實 我懷疑張繼聰都可能係Bi  成日同方力申 一齊

娛樂圈 好鬼亂

不要妄自菲薄, 結咗婚藝人又有小朋友就唔好搞...
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-14 11:20

你見唔到娛樂圈好多已婚藝人都會偷食 好似許志安       只不過  許志安係食女  丁子高食仔姐 (傳聞係)

N年前睇過張相
司徒瑞祈坐方力申大髀
mychart- 發表於 2020-8-15 01:29

係呀 漏咗司徒瑞祈 佢都比人傳過係gay

司徒最出名叫人外賣M記上去西貢唔比錢哈哈哈
黃家正 發表於 2020-8-15 11:21

睇嚟你哋都係member 喎 司徒order 豬柳蛋包 唔係連食M 記錢都無呀?
       其實 佢外表唔似gay 好直仔feel 同余文樂有少少似

陳鍵鋒一早就覺得佢係 差在未公開果隻
Kaka07165 發表於 2020-8-15 17:47

陳鍵鋒喜歡肥的

你點知的?
hehehaha 發表於 2020-8-15 18:48

總之就知 陳鍵鋒 郭耀明 專食肥

即係冇証據9 up啦
告得
hehehaha 發表於 2020-8-15 21:21

咁你叫佢嚟告我囉

陳鍵鋒鍾意關智斌 :)曾經有過一段美好的似有還無的戀情。
黃家正 發表於 2020-8-16 00:15

係咪真 ? 東方新地N 年前 影到 陳鍵鋒 同個肥仔約會食飯
     呢件事係食肥圈哄動一時 仲係MSN 年代 個肥仔網名叫「魔法王子skip 翼」咁上下
       關 應該唔陳杯茶

可能陳鍵鋒食過洗衣王國會員
hehehaha 發表於 2020-8-16 03:52

我都想 佢食過我 不過我實在太樣衰  邊會有人食我 ?

又唔好太謙虛, post張相給大家評論一下
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-16 11:56

你想跣我 ? 咪搞 費事嚇親你哋

咁你是否毒男?
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-16 12:12

係呀 係呀 我肥矮毒柒窮 集一身 點似你成家立室 咁成功

唔好意思, 我無惡意, 見你咁無自信才好奇一問.
hkwilliamsiu 發表於 2020-8-16 14:17

唔緊要 我真係毒男嘛 人柒溝唔到仔 我真係純gay  成日好想自己可以好似Kay 咁 溝曬啲仔 / 麻甩佬

回復  洗衣王國130

kay kay好純品 暗戀張繼聰好多年 入行即撻著,邊有心思溝其他仔。 ...
黃家正 發表於 2020-8-16 16:17

我意思係以佢條件 大把仔喜歡佢 唔係佢去溝仔 我都好似佢咁 等仔溝

你肥矮毒柒窮唔緊要
你唱歌咁好聽一定大把仔溝你
hehehaha 發表於 2020-8-17 23:34

你寸夠我未姐 ?  與其寸人, 你不如望祖祖無比英皇雪藏啦 !