返回列表 發帖

【拖手仔?】陳家樂連詩雅偏遠Outlet拍拖 斷正後樓梯速逃

【拖手仔?】陳家樂連詩雅偏遠Outlet拍拖 斷正後樓梯速逃

現年31歲的連詩雅(Shiga),入行以來感情生活多姿多彩,今年4月她自爆和音樂才子男友徐浩結束3年情,卻原來是為下一段情鋪路,而新歡便是大她兩年的藝人陳家樂。據知二人在去年7月拍攝大台旅遊節目《12個夏天》時,因日對夜對撻出感情,但礙於當時Shiga與徐浩仍未分手,而家樂則與陳瀅傳緋聞,所以二人只好將這份感情埋於心底,返港後一度沒有聯絡。

可是,經過一段時間沉澱,二人發覺仍是念念不忘對方,加上Shiga最終和徐浩分手,而陳家樂和陳瀅感情亦逐漸冷卻,造就契機讓他們順利發展戀情,男方早前更被人目睹夜訪Shiga香閨。爆出緋聞後,二人未有否認,只表示對感情事不作回應。

由於雙方事業正在衝刺期,有指為免戀情成為焦點,陳家樂和Shiga每次拍拖,都會份外小心,揀選約會場地亦是人流極少的地方,日前他們便被傳媒拍到在偏遠的鴨脷洲行街,他們在一座工業大廈內的Outlet購物時,男方耐心地等候女友揀鞋,又不時畀意見。報道指二人見附近冇人時,更情不自禁拖手仔,不過警覺性甚高的他們,見行蹤曝光,即火速分開,急急腳從後樓梯離開,極力保護剛萌芽的愛苗。

https://hk.appledaily.com/entertainment/20200815/UDA2OQ2G2ZFTNLY36ZVVHVB4HE/

雖然唔係咁鐘意陳
但都希望美雅會得到幸福
同埋快D出新歌喇

英皇好黃
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

對陳無感...

連詩雅鋪路入英皇?

造新聞好肉酸
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

歌手連詩雅(Shiga)和人氣王陳家樂傳出戀情後,日前到偏遠的鴨脷洲拍拖行outlet首度斷正,Shiga經理人公司表示:「佢哋去行街公司係知道嘅,亦都好信任自己artist,Shiga工作時會好盡力、投入去做,有時間又喺冇工作喺身嘅空檔期,同朋友行吓街,放鬆吓心情係okay。」
又指兩人因合作節目而成為好友,彼此都是年輕人,又有共同興趣及話題,大家相處投契。問到Shiga是否和家樂拍拖?經理人公司表示:「毋須去澄清係咪拍拖,佢哋又冇拖手,希望大家畀少少空間給佢哋。」另外,據知Shiga將接拍重頭劇《金宵大廈2》,當中將和胡鴻鈞合演一單元,兩人更會發展一段悽美愛情。
而家樂就表示:「平日都好少去嗰邊,但嗰日咁啱途經又想買少少嘢啫。其實嗰晚都有工作,所以冇逗留得太耐,多謝關心。」繼續未有正面回應拍拖一事。

都幾假。。。

歌手連詩雅(Shiga)和人氣王陳家樂傳出戀情後,日前到偏遠的鴨脷洲拍拖行outlet首度斷正,Shiga經理人公司 ...
keung_1234 發表於 2020-8-15 20:46

唔洗睇都知又係英皇報

唔洗睇都知又係英皇報
henhenhen 發表於 2020-8-15 20:55

見係東網C1&英皇藝人都知咩事

徐浩better

歌手連詩雅(Shiga)和人氣王陳家樂傳出戀情後,日前到偏遠的鴨脷洲拍拖行outlet首度斷正,Shiga經理人公司 ...
keung_1234 發表於 2020-8-15 20:46

諗起陳家樂同衞詩雅做緋聞都無人信

陳家樂可以入無線同shiga情侶檔拍劇。
舞來舞去 不日內開始錄音。

不了
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

我見到Carrie同成龍拖手仔
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

以為衛詩雅

其實條仔幾嘔心, instagram 叫自己 Carlos BB. 不過佢同游學修演過 hehe couple, 算幾 open-minded. 下面有成個短片條 link. Warning: 有 hehe 浴缸嬉水激吻戲

https://www.youtube.com/watch?v=4yQfLKQWuJc

諗起陳家樂同衞詩雅做緋聞都無人信
harryharry 發表於 2020-8-15 21:57

轉個字再蒞過

其實條仔幾嘔心, instagram 叫自己 Carlos BB. 不過佢同游學修演過 hehe couple, 算幾 open-minded. 下面有 ...
boy4dudes 發表於 2020-8-16 00:24

實不相瞞
我都係佢拍呢齣嗰陣第一次留意佢
嗰陣重覺得佢把聲好好聲

連詩雅鋪路入英皇?
kenneth 發表於 2020-8-15 15:40

係都ok嘅好過留星夢

唔係咁鐘意陳生 寧願信係英皇造新聞

真情侶就係咁澄清,假情侶就係咁報
我估錯這個世界得到教訓

蛋記啲情侶9成都假

雖然陳個樣係唔差(唔知有幾多成係真)
但對呢條友真係負好感到地核
特別係上次分手壇嘢肉酸到
真係連男人都稱唔上係
平時chok到幾man好
都好大浸臭閪味

Dear碎雅
徐浩so much better

其實條仔幾嘔心, instagram 叫自己 Carlos BB. 不過佢同游學修演過 hehe couple, 算幾 open-minded. 下面有 ...
boy4dudes 發表於 2020-8-16 00:24

當年第一次睇真係J 佢J 出血而家個樣變左, 人又假, 不了

實不相瞞
我都係佢拍呢齣嗰陣第一次留意佢
嗰陣重覺得佢把聲好好聲 ...
kenneth 發表於 2020-8-16 00:56

實不相瞞,我都係。

實不相瞞,我都係。
keung_1234 發表於 2020-8-16 22:47

嗰陣講嘢把聲好似家下阿jer
好乖咁

嗰陣講嘢把聲好似家下阿jer
好乖咁
kenneth 發表於 2020-8-16 22:49

Mirror 個個阿Jer?

Mirror 個個阿Jer?
BreadMan 發表於 2020-8-16 22:52

係呀
壓住把聲好sweet咁

蛋記啲情侶9成都假
Lewis 發表於 2020-8-16 12:23

軒仔?

係Shiga入英皇?定陳生簽星夢?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

真係連男人都 ...
Frankiekiekie 發表於 2020-8-16 14:16

自細就入英皇個堆
都係被湊大,被mani等呵大
自理能力係低d

恭喜美雅拍拖了,
同時希望不要忘記歌手身份
記得出歌.
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

無人想知

真係連男人都 ...
Frankiekiekie 發表於 2020-8-16 14:16

真既話(希望唔係)
好擔心到時分手shiga又會被擺上枱造新聞+被怨婦+被唱