返回列表 發帖
回復 300# hiyoudunnome

今晚有live睇
Love Hong kong

Jer透露左第三首歌係空靈歌曲!!

Hoitungtang 發表於 2020-9-12 13:54

903新人金了
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

回復  hiyoudunnome

今晚有live睇
Hoitungtang 發表於 2020-9-12 13:53

期待,更加期待佢cover地球來的人

回復  hiyoudunnome

今晚有live睇
Hoitungtang 發表於 2020-9-12 13:53

jer 今晚開 live?  請問幾點

Hoitungtang 發表於 2020-9-12 13:54

應該係10月出?

回復 305# duck13579

Jer自己話maybe 11點

回復 306# irenetso_star

我都唔知 柳之前KK box live好似話11月先出
    但係ak又好似話10月就出

回復  duck13579

Jer自己話maybe 11點
Hoitungtang 發表於 2020-9-12 14:53

thanks

柳喺tg仲話想cover地球來的人,希望快啲錄

柳喺tg仲話想cover地球來的人,希望快啲錄
samxdxd 發表於 2020-9-12 15:09

喂,好期待
會唔會搵埋Jay Fung

喂,好期待
ka_sakura 發表於 2020-9-12 15:11

自己最鍾意嘅兩首歌+歌手 !
希望可以合作,相信柳會將首歌昇華~
hiyoudontknowme

喂,好期待
ka_sakura 發表於 2020-9-12 15:11

好想啊
好想cover迴光+地球

如果鍾意牙柳呢首歌
佢啱啱開左live,可以去享受一下,好正嫁~

居然去到第7頁

呢度已經變左柳應廷討論區

繼績支持!!!

我宣佈柳應廷係CM既人氣已經勁過李幸兒
一個月內已經傾到7版

琴晚live開頭果段迴光鋼琴純音樂好mm7
可以去樓上聽返 (05:13開始)
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

開頭呢張相影好靚喎

繼績支持!!!
chachacharlie 發表於 2020-9-13 10:19

已經收咗詞準備錄音

開頭呢張相影好靚喎
kimjj 發表於 2020-9-13 10:48

傻系瘋系歌手特別cute

已經收咗詞準備錄音
ka_sakura 發表於 2020-9-13 12:51

佢講到我好期待
但又驚會期望太高

柳個live真係好mm7,柳應廷嘅出現係廣東樂壇嘅 “下一束光”

佢講到我好期待
但又驚會期望太高
kakako 發表於 2020-9-13 13:03

相信柳應廷同Carl叔叔,小克老師!

相信柳應廷同Carl叔叔,小克老師!
samxdxd 發表於 2020-9-13 13:11

真 冇得頂嘅團隊~
又唔使俾太多壓力柳嘅!支持默默進步緊嘅佢!

應該攞新人金了,以實力嚟講佢確實好過 AL 同 AK

903呢兩日除左報榜好似冇播迴光...
驚會落

驚會落
hiyoudunnome 發表於 2020-9-13 15:17

今個星期主要谷蝸牛,迴光同ignited都播少左

應該攞新人金了,以實力嚟講佢確實好過 AL 同 AK
50129995 發表於 2020-9-13 14:48

又未必呀
Burn Out上返榜之後都追緊上嚟啦
可能要睇埋第3 Plug

驚會落
hiyoudunnome 發表於 2020-9-13 15:17

唔會啦
我估今wk排10次左右
Btw 如果蝸牛今wk第三死位+係上咗合唱版
到時生粉會唔會話Ian 係垃圾

唔會啦
我估今wk排10次左右
到時生粉會唔會話Ian 係垃圾 ...
michael344 發表於 2020-9-13 19:25

驚想谷蝸牛上冠軍
唔知啊...好多嘢都估唔到
btw迴光會唔會上到top 3

柳應廷癡線到上chillclub榜!
第五位恭喜晒~再接再厲

唔會啦
我估今wk排10次左右
到時生粉會唔會話Ian 係垃圾 ...
michael344 發表於 2020-9-13 19:25

蝸牛已經上到第3?

蝸牛已經上到第3?
Minimario1121 發表於 2020-9-13 22:14

依家嘅AP睇嚟38週有機會

Jer chill club no.5

依家嘅AP睇嚟38週有機會
Swamp 發表於 2020-9-13 22:16

有冇話想谷到幾時...
MIRROR唔只得蝸牛,其他都要上高位啊~

有冇話想谷到幾時...
MIRROR唔只得蝸牛,其他都要上高位啊~
hiyoudunnome 發表於 2020-9-13 22:30

Ignited係唔係要十大高位

Ignited係唔係要十大高位
michael344 發表於 2020-9-13 22:37

呢首不如讓位俾solos啦...
當然超想迴光頭三,但係Al姜都要上啊

呢首不如讓位俾solos啦...
當然超想迴光頭三,但係Al姜都要上啊
hiyoudunnome 發表於 2020-9-13 22:50

姜明明夠ap都上唔到,真係慘

回復 318# chachacharlie

以後個個星期都有得睇柳開music live
    好幸福
    不過前提係佢唔好走數

希望一向推介 高質歌曲 嘅 chill club 榜,可以冠咁高質嘅 迴光物語

希望一向推介 高質歌曲 嘅 chill club 榜,可以冠咁高質嘅 迴光物語
samxdxd 發表於 2020-9-14 01:19

真,呢首我覺得應該至少一台冠...
但係如果chill club俾自己啲人,又會俾人鬧

但係如果chill club俾自己啲人,又會俾人鬧 ...
hiyoudunnome 發表於 2020-9-14 12:40

其實呢首冠唔過分,好過阿thor首亞視永恆
btw ignited都一台冠

但係如果chill club俾自己啲人,又會俾人鬧 ...
hiyoudunnome 發表於 2020-9-14 12:40

自己台冠自己人,有咩問題,天經地義,號稱自己最公正嘅903,都成日冠林海峰,艾粒同軟硬
唔好做到TVB咁就得

自己台冠自己人,有咩問題,天經地義,號稱自己最公正嘅903,都成日冠林海峰,艾粒同軟硬
唔好做到TV ...
samxdxd 發表於 2020-9-14 14:29

呢個真 最緊要都係首歌好聽
咁冠嘅話好合理!
支持迴光上rthk榜。903同chill club三甲~

我宣佈柳應廷係CM既人氣已經勁過李幸兒
一個月內已經傾到7版

琴晚live開頭果段迴光鋼琴純音樂好 ...
cymusic 發表於 2020-9-13 10:28

過氣歌手李幸兒就算啦
唔知會唔會去到第8頁呢

新CM得羅生門同色惑去到第8頁,分別有393個reply同389個reply

btw首歌ok
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

過氣歌手李幸兒就算啦
唔知會唔會去到第8頁呢

新CM得羅生門同色惑去到第8頁,分別有393個reply同389個re ...
on07111 發表於 2020-9-14 20:13

CM人氣高,但youtube view仍然低過其他成員好多

kakako 發表於 2020-9-14 20:33

真實 View 數,點都好過一啲虛構嘅水份

kakako 發表於 2020-9-14 20:33

好歌的view數會細水長流
總好過有d歌衝到九十萬播放率後,每日新增得500次點擊
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃