返回列表 發帖
柳兒好叻 係冠軍週截數日出歌
cymusic 發表於 2020-10-13 20:18

會唔會唱片公司都有人mon住CM,知道今周冠軍
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

我受形柳是咩意思?
cathay1996 發表於 2020-10-13 19:28

https://www.instagram.com/p/BxsHIzXpSRv/
我愛型柳
samxdxd 發表於 2020-10-13 19:34

呢位愛柳力要扣人工

風靈要接力了,柳柳繼續上呀

會唔會唱片公司都有人mon住CM,知道今周冠軍
on07111 發表於 2020-10-13 23:42

其實淨係tg group都有mark,都知道今周會有冠軍

Btw 13頁 我受形柳

前排喺電台聽到,好Inspired,勁好聽

敢係三首之中,最中意都係呢首
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

恭喜柳903首冠

恭喜迴光兩台冠!!
Love Hong kong

實力柳兒好有實力

congratssss 兩台冠
雖然愛柳
但柳兒Vocal同台風上都要更加努力
唔好畀人覺得唔值
外型上冇ak al咁搶
所以一定要畀多啲信心
同練穩自己嘅歌
如果年尾有機會perform
可以更眼前一亮
希望柳兒出人頭地TT