返回列表 發帖
5分

好好loop
曲詞唱都好正

好心咪內鬥,身為Jer Fans,其實我都對 ian 唔反感,係對佢啲fans反感
samxdxd 發表於 2020-8-28 00:10

係啦唔好內鬥,是但一個形象差其實都會影響外人對成團既印象
其他成員既fans 講d乜做d乜大家控制唔到
但柳份人都係低調做實事,大家都係跟返佢作風唔好挑紛爭比較好
亦相信佢地私底下就算唔係個個都好close
都會係一齊努力互相幫助既好partner

其實一切都未塵埃落定嘅,或者al ak第三首有好大突破呢,雖然我係柳柳粉啦,好想佢攞到新人,但係都唔想俾 ...
hiyoudunnome 發表於 2020-8-28 08:59

都係呀,有獎當然好,但仲有第三plug, 太多未知數,唔好俾太大壓力佢,反正就算無獎, 而家佢走勢都贏左口碑,外人會鄧佢唔抵,唔係覺得佢唔值拎獎

希望下星期姜上但唔好減左柳啦

我柳加油
上個星期個LIVE連唱10首下都有好大進步空間,
希望下首唱得唔好咁油~~
好似比賽唱PSIL ...
eemia 發表於 2020-9-4 11:04

同意呀,覺得佢上次水刑busking好似唱得好d,聽得舒服d,
不過呢幾日都仍然每日loop緊佢迴光個live
可能第一次live一個鐘始終都緊張

唔會啦
我估今wk排10次左右
Btw 如果蝸牛今wk第三死位+係上咗合唱版
到時生粉會唔會話Ian 係垃圾 ...
michael344 發表於 2020-9-13 19:25

蝸牛已經上到第3?

好欣賞佢低調做人高調做音樂
on07111 發表於 2020-9-15 20:26

無錯!仲要每次都虛心感謝幫忙過佢既單位!
所以大家都係focus 返佢既音樂
其他人做乜講乜控制唔到
大家好似佢咁低調做人高調支持佢就夠!

今日好似兩次?希望留耐d

有保留,水形物語嗰時五分有86個,一分得八個;但而家回光物語五分跌到得65個,一分就有成二十一個{:1_11: ...
on07111 發表於 2020-9-26 22:07

其實呢首歌投一分嗰d真係玩野
當然我明人人喜好唔好

唔知柳會唔會mon呢邊Post
好期待第三部物語
見d詞好高質
但又擔心大眾唔buy 呢類風格
始終第三首好影響最後新人獎排位

今次又係唱得好好聽!

好緊張! 見到份詞好期待