返回列表 發帖
串流平台成績幾好喎!
josey 發表於 2020-8-29 18:08

女性角度苦情歌一向有流量保證

聽落又幾好wor,阿Jace把聲好獨得,又演得,希望環球唔好浪費佢的才華。
I talk a lot of BS.

愛喎呢首
K得嚟又食到時事
同埋條臭貨又唱得唔差
不過佢個樣真係極度路人 ...
Frankiekiekie 發表於 2020-8-24 14:34

Lol your icon
心跳像一把尖刀
愛恨難逃,
心鎖了霧。

愛喎呢首
K得嚟又食到時事
同埋條臭貨又唱得唔差
不過佢個樣真係極度路人 ...
Frankiekiekie 發表於 2020-8-24 14:34

係咪得我好鍾意佢呢type
覺得佢直頭係近年新一代女歌手入面最靚
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

係咪要紅啦?連續兩首咁掂

已經聽左over 100次,仲多過 敢

聽不厭的香港好聲音
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

呢首絕對係吊打幸福門同SYNT兩首娘到爆既歌

幾好聽

josey 發表於 2020-9-9 20:07

勁爆好睇
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

女新人來說唱歌不錯

唔會想loop但係唱K會點唱

josey 發表於 2020-9-9 20:07

5人隔離
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

本宮近排先聽到LI首~
真係論唱功, 都好過英皇女新人筠貴人~~
現本宮將佢冊封為詠貴人

唱多D K歌比較有利, 同埋佢把聲辨識度都唔差,
可造之材
太平公主

我覺得呢首歌會令佢入屋。
睇黎黃淑蔓有對手了
tonycheung1986 發表於 2020-8-29 12:23 AM

咁又未有得同淑貴人爭住..
淑貴人比佢入屋多D~
暫時淑貴人都係新一代之霸,
如果出多D歌,真係幾年內連升幾級都得。

太平公主

其實已經聽厭咗,天生二品好loop好多

本宮近排先聽到LI首~
真係論唱功, 都好過英皇女新人筠貴人~~
現本宮將佢冊封為詠貴人

唱多D K歌比較有利,  ...
jaytang 發表於 2020-9-20 19:34

唱法有d似gem,係有特別
曲有d胡鴻鈞feel, 原來係關蘇事

boy4dudes 發表於 2020-9-29 20:25

究竟合唱版有冇派台啊

究竟合唱版有冇派台啊
xteve 發表於 2020-9-29 22:38

派左啦

臣認證好歌
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

幾k下其實

已經上到Youtube trending #11
唔小心又搶晒gin姐風頭添

回復 73# josey

一姐詠同Talent謙B輕鬆一日就三萬view
過期Gin 五日都係五萬

睇睇下,過氣Gin連like數都大落後

想幫Gin 買like刷數據造假

已經上到Youtube trending #11
唔小心又搶晒gin姐風頭添
josey 發表於 2020-9-30 22:59

一姐詠是但出個合唱都輕鬆上trending好犀利
出道2年已經有一首hit歌 潛力無限
唯一要彈係把男聲

回復  josey

一姐詠同Talent謙B輕鬆一日就三萬view
過期Gin 五日都係五萬 ...
on07111 發表於 2020-9-30 23:02

阿gin首歌俾班後生女 一姐詠 零分jude jc 搶哂fo
明明阿gin首歌班底勁咁多

好聽
更喜歡合唱版

林生把聲愈聽愈嘔心

阿gin首歌俾班後生女 一姐詠 零分jude jc 搶哂fo
明明阿gin首歌班底勁咁多 ...
kayzzz 發表於 2020-9-30 23:08

都係唔夠K

又一個姊妹合唱版。。
謙B係咪都係被人隔離左
互相訴苦

又一個姊妹合唱版。。
謙B係咪都係被人隔離左
互相訴苦
masterdragon 發表於 2020-10-1 18:06

謙B同Jace愛上同一個男人, 被同一個男人隔離左, 情敵變姊妹, 一齊合唱

又一個姊妹合唱版。。
謙B係咪都係被人隔離左
互相訴苦
masterdragon 發表於 2020-10-1 18:06

除左Kenny 南昌街王子
仲有Kaho. 給十年後的我 (live)
應該沒有了...
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

謙B同Jace愛上同一個男人, 被同一個男人隔離左, 情敵變姊妹, 一齊合唱  ...
boy4dudes 發表於 2020-10-1 18:19

情人為何要跟你對分

合唱好聽D,Jace把聲好有個性,支持

本身都已經幾鐘意首歌,同家謙合唱埋簡直要日日聽
當一個幸福的 傻更更的你

睇唔透點解係牙謙
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

睇唔透點解係牙謙
b01091018 發表於 2020-10-2 00:28

可能簽咗環球?

睇唔透點解係牙謙
b01091018 發表於 2020-10-2 00:28

配合兵的形象

好好聽,好耐冇聽過咁好聽嘅k歌了,而且唱得好清脆。

實力家謙唱得好好

聽到謙b俾人隔離,心都痛埋
謙b加油呀,仲有好多男仔支持你
乾一罐冰汽水

唱法有d似gem,係有特別
曲有d胡鴻鈞feel, 原來係關蘇事
sexykaren 發表於 2020-9-21 11:20 PM

唔知, 其實我覺得佢唱腔有少少造作,
尤其係成首歌最後果幾句...
再聽下佢其他歌先..
太平公主

唔知, 其實我覺得佢唱腔有少少造作,
尤其係成首歌最後果幾句...
再聽下佢其他歌先.. ...
jaytang 發表於 2020-10-11 13:30

所以先話佢唱腔似gem,只係無gem咁造作

如果搵Alex Fung同佢錄過上年果三首歌
唔知會唔會好聽咗
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

https://www.facebook.com/watch/?v=350695349579849

值得睇嘅一個訪問
可以了解到Jace嘅音樂願景
其實佢真係一個好有思想 值得欣賞嘅一個人(not just a singer)

值得睇嘅一個訪問
其實佢真係一個好有思想 值得欣賞嘅一個人(not just a sing ...
josey 發表於 2020-10-16 19:01

講得太好了
新一代女歌手的希望

值得睇嘅一個訪問
其實佢真係一個好有思想 值得欣賞嘅一個人(not just a sing ...
josey 發表於 2020-10-16 19:01

再推
Jace 真係一位好有想法、好謙卑既歌手

支持謙歌手,好開心合唱版串流榜兩台冠