返回列表 發帖
條女明顯同蘋果夾定想上位

鬧埋sammi嘛,又話某個國家女權就支持
香港大肚婆又唔關心下當睇唔到,
大佬丫人地唔出聲就唔代表睇唔到架 ...
kaman921 發表於 2020-9-2 20:29

大肚件事係要撐 要FET POPO   但無謂燒埋落歌手度  樣樣都問人點睇 係咪CLS 家 ?

林若寧俾人屈搶人老婆咁多年
係時候填份詞爆大鑊
hlyung 發表於 2020-9-3 09:36

細so個感情故事可以作為藍本開新一輯the album
仲激過juno虛構既董折

阿B做人妻做到咁高調,現在牽涉埋自己老公,原來還有一對仔女,究竟她目的是什麼真的不明白 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-9-3 05:20

係,一開始以為阿b係單身,所以直覺係她主動爆料引關注,但依家知道她係人妻,她自己主動爆料對仔女其實傷害好大,所以真心唔明她目的係咩
我就是我!

連登越爆越多, 連人妻老公和職業都查埋

臭雞搏上位姐
可能俾老公/其他男人傳染到有性病又屈9細so傳佢

呀B老公出嚟回應,話力撐,咁大頂綠帽都帶得落

開卷快樂

人妻老公出來撐老婆,仲講一早知道而且叫人妻小心不要受騙,我是否看緊換妻俱樂部

話我知只係拍緊The Album電視版啦 !!

啱timing 下首心姐話係«三生一吻»

真係好爆 仲要有埋私竇 好想知一直支持開佢嘅商台djs會點諗
一直以為佢係好好先生 好錫老婆同兩個 ...
小伙子. 發表於 2020-9-1 20:50

無人之境....
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

話我知只係拍緊The Album電視版啦 !!
星夢情真 發表於 2020-9-3 21:11

iPLACE 602號房 vs the album 4421號房

好好先生。。。

iPLACE 602號房 vs the album 4421號房
PEACH 發表於 2020-9-4 00:39

773312心姐真係淫出面

係咪得我一個喺呢件事之前完全唔知阿B係邊個

生花柳 落仔 惹埋比老公真的好爆
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

cannedfood 發表於 2020-9-4 17:24

Who knew that bitch?

cannedfood 發表於 2020-9-4 17:24

鍾鎮濤阿B我就識,家長KOL阿B就呢件事才知道她是淫媽

兩個都係賤 其實呢d news隔一陣就無人記得

全裸做心形手勢示愛相、戴黑色情侶手繩的半裸相、沖涼相、除褲踎廁所相,
又將阿B的底褲攝在自己的褲頭拍照 ...
wzx0825 發表於 2020-9-2 11:37

哈哈哈哈哈哈
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

條女明顯同蘋果夾定想上位
Frankiekiekie 發表於 2020-9-3 09:49

我都係咁諗 日日娛樂頭版都係細蘇同邊個女仔
再將我相信的如煙火般綻放

郭偉亮都中箭
47. Bring Him Home
week19
1 . TheCrush        Possession

兩個都係賤 其實呢d news隔一陣就無人記得
henhenhen 發表於 2020-9-5 01:21

但咁公開比人爆生性病的藝人真係無幾可個 仲要係 (前)903人
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

shiga 又關佢事

與細So夫婦舊照被翻炒 連詩雅:三人行去食嘢

跟細So是老友的連詩雅(Shiga)無端端被牽連,翻出一張當年二人在街頭閒逛的陳年舊照,指兩日曾經暗交。Shiga回覆東網:「呢段新聞已經係7、8年前嘅事,當時已經回應過,個段時間係放緊假,而且同阿Wing(細So太太)喺嗰年住得好近,所以差唔多隔日大家就見面,會三人行去食嘢、放狗,嗰張相入面係有阿Wing,不過出嘅時候Cut咗佢。希望大家唔好胡亂猜測,謝謝!」Shiga表示不會再作回應。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0908_00862_001.html

真係睇佢唔出

娛樂圈大把啦 只係有冇被人放上網炒作

娛樂圈大把啦 只係有冇被人放上網炒作
Anlaiz 發表於 2020-10-1 16:30

有邊個???

shiga 又關佢事
kaman921 發表於 2020-9-8 17:31

無乜可能
明明依家仲fd過大band,仲係阿wing兩個仔嘅契媽