返回列表 發帖
大佬人地老婆都原諒咗佢啦
Key姐俾唔俾心又關你地春事咩癡線
個心係支持佢改過唔得嘅? 香港人嘅批鬥真係CLS

由最初聽森美移動時已經覺得佢好懶係野 冇咩好感
只可以講句不意外
TimmyYan 發表於 2020-9-1 23:45

播嚟播去果幾Set歌
再有品味都無用啦

香港人不妨試試 open marriage/relationship

細so接受訪問時語氣錯愕:「吓,我了解吓先,(有冇背妻偷食?)冇,我煮緊嘢食。」

初初仲想唔認
disgusting

細so接受訪問時語氣錯愕:「吓,我了解吓先,(有冇背妻偷食?)冇,我煮緊嘢食。」

初初仲想唔認
disgust ...
hihi 發表於 2020-9-2 03:15

咁佢錯唔晒
6月已經斬咗欖
而家先突然問佢 咁佢9月又的確冇背妻偷食
所以佢第一反應先會係錯愕 應該冇諗過條女講完俾佢老婆聽之後隔咗兩個月再爆料俾蘋果收佢皮
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

香港人不妨試試 open marriage/relationship
amok 發表於 2020-9-2 01:13

有啊,伍詠薇&練海棠。你有你玩,我有我玩。
    林文龍同郭可盈好似都有open過。
舞來舞去 不日內開始錄音。

又冇樣又冇片流出 好無聊單新聞
&唔覺得偷食有乜問題
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

條女好厲害

#呢d就有圖
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

個第三者都幾賤,細so偷食就唱通街,又唔會自爆自己係邊個,支持細so爆埋佢出嚟一齊攬炒

一單還一單喎
偷唔偷食都唔會影響Rita係個仆街
hehehaha 發表於 2020-9-1 23:08

我講緊細蘇支持者日日都喺my903 fb洗版
係咪仲要盲撐

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

謝安琪又衝出黎7
fifty1205 發表於 2020-9-2 00:38

邦邦:bitch

第三者女方六月已經和阿蘇分手, 還說是主動分手, 但現在爆出來是損人不利已的行為.所以第三者講的說話可信性存疑.

另外見到蘋果將第三者化名阿B, 即是想起唱歌個位阿B, 咁咪變咗叔叔之戀

全裸做心形手勢示愛相、戴黑色情侶手繩的半裸相、沖涼相、除褲踎廁所相,
又將阿B的底褲攝在自己的褲頭拍照冧女

出軌唔啱,一單還一單,邊度有得睇?

個第三者都幾賤,細so偷食就唱通街,又唔會自爆自己係邊個,支持細so爆埋佢出嚟一齊攬炒 ...
lalaland 發表於 2020-9-2 10:22

主動分手, 之後分左手兩個月先來賣料搵$同上年安心個的士司機有咩分別
損人利己
一個決定, 破壞人地的人生

主動分手, 之後分左手兩個月先來賣料搵$同上年安心個的士司機有咩分別
損人利己
一個決定, 破壞人地 ...
gordon0807 發表於 2020-9-2 11:46

其實又好正常 呢類免費__
俾人迷到瘟瘟沌沌果時 乜都睇唔倒
到而家分完手 過左排 抽離返個人 先睇返清自己有幾ON_
咪想撈返D油水

同埋呢類CASE 正常都唔會得一個 係差在幾多見光

第三者女方六月已經和阿蘇分手, 還說是主動分手, 但現在爆出來是損人不利已的行為.所以第三者講的說話可信 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-9-2 10:59

依家做狐狸精真係好正
搶人地老公唔成就可以爆人大鍋, 仲有得站在道德高地

還留下傷疤的血印 夜半再細SO~~~~~~~~~
credit to 會員jelly

第三者女方六月已經和阿蘇分手, 還說是主動分手, 但現在爆出來是損人不利已的行為.所以第三者講的說話可信 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-9-2 10:59

好明顯疫情冇JOB 接冇錢冇分手費, 賣D 料出黎CAP 水, 幾和味, 佢自己又唔出樣, 正臭雞

謝安琪已經去到做咩都俾人鬧嘅階段

痴線,偷食都比心心,抵比人話嘅
hello12324 發表於 2020-9-2 00:43

D人留言  問佢點睇大肚婆比人推跌   D人問黎JM9 ?  同細SO 偷食有咩關係      咁KAY 同  細SO 不嬲FD   KAY 都係支持下朋友姐   做咩要啄住KAY  ?

謝安琪準備出歌
所以衝出黎draw attention
好恐怖呢個女人

今年6月,阿B堅決跟細So斬纜,在IG私訊給蘇太爆大鑊:「對不起,兩年半前接受了蘇耀宗的愛,來到今天,我希望你能叫他放低我,知道只有有能力叫他放手,我知道無論我說甚麼,都改變不了他,無論我罵他甚麽都沒有用,就算我講得很難聽,他還是會告訴我他放不低,可能每天仍然會在live唱歌,每日仍然堅持msg我。我知道既然愛他,應該讓他好過一點,應該讓他少一點煩惱,我知道只要放低我,他才會好過一點

我都唔太明白, 點解女主動分手, 會同細蘇老婆講, 好似好巴閉咁. 但講完細蘇和老婆又無事發生, 幾個月後就有人爆料, 是否有目的呢? 究竟第三者朋友是想幫第三者, 還是想害哂兩方面?

謝安琪準備出歌
所以衝出黎draw attention
好恐怖呢個女人
hehehaha 發表於 2020-9-2 18:03

你是否阿B , 如果是, 你恐佈啲.
PS:  每天我都好多社交媒體派心心, 謝安琪祗是facebook 阿蘇道歉信內 給心心有幾恐佈呀!

你是否阿B , 如果是, 你恐佈啲.
PS:  每天我都好多社交媒體派心心, 謝安琪祗是facebook 阿蘇道歉信內 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-9-2 18:35

不用理上面d無聊人
支持安琪

我都唔太明白, 點解女主動分手, 會同細蘇老婆講, 好似好巴閉咁. 但講完細蘇和老婆又無事發生, 幾個月後就 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-9-2 18:12

擺明被飛想一拍兩散,點知人哋老婆已原諒,第三者應該好無癮

唔覺得有幾爆,覺得佢係玩開既人,
不過已婚人士偷食俾人發現就要食個惡果負責任lo
估之後都係開記者會道歉+ ...
PEACH 發表於 2020-9-1 20:39

第二段婚姻也淪到如斯田地
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

Serendipity 發表於 2020-9-2 19:18

希望佢
先原諒自己 才能夠獲得自由

回復 52# Lewis

班友已經屌到冇野好屌
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

許志安
朱智賢
蘇耀宗
下個到邊個
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

D人留言  問佢點睇大肚婆比人推跌   D人問黎JM9 ?  同細SO 偷食有咩關係      咁KAY 同  細SO 不嬲FD ...
洗衣王國130 發表於 2020-9-2 17:23

鬧埋sammi嘛,又話某個國家女權就支持
香港大肚婆又唔關心下當睇唔到,
大佬丫人地唔出聲就唔代表睇唔到架喎
女artist 有權選擇沉默
下下公開講佢地先安落咩

頻果真係繼續爆
細so傳染阿B中左HPV
諗返起之前睇過細so嘅live 話佢老婆當年生第二個仔嗰陣 喺屋企突然出血 要即刻送院 最後大小平安 聽佢講到點樣點樣感激老婆
家下睇返真係得啖笑

oh no dirty!
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

鬧埋sammi嘛,又話某個國家女權就支持
香港大肚婆又唔關心下當睇唔到,
大佬丫人地唔出聲就唔代表睇唔到架 ...
kaman921 發表於 2020-9-2 20:29

其實點解啲人會覺得Sammi post嗰陣知道個challenge係講土耳其女權而用嚟扮大愛呃like,sammi真係會咁仔細調查清楚咩?好明顯只係跟佢啲朋友風

許志安
朱智賢
蘇耀宗
下個到邊個
PenguinMusic 發表於 2020-9-2 20:01

王浩信 please

願共你還有下世  
怕就
過不了現世

做乜姐
呢個老婆咪又係偷番黎
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

民意過咗午夜之後逆轉左
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

阿B身分已公開

估唔到阿B係人妻.....
我就是我!

阿B默認為細so做人工流產
係咪收左好多爆料費似乎想做死細so

蘋果又唧牙膏
點睇都似阿B自己報料

阿B有HPV病毒,細蘇知道後和老婆檢查後無事咁奇怪

估唔到阿B係人妻.....
okadav6 發表於 2020-9-3 00:47

阿B做人妻做到咁高調,現在牽涉埋自己老公,原來還有一對仔女,究竟她目的是什麼真的不明白

Serendipity 發表於 2020-9-2 19:18

第三者有老公,現在爆埋更加複雜,第三者有HPV病毒,聽她語氣,老公被傳染,但細蘇和老婆驗完無事,相反地看一看,第三者的HPV 病毒會唔會從另一方得到

連登同我想法類近,今次爆料人始料不及
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

阿B有HPV病毒,細蘇知道後和老婆檢查後無事咁奇怪
hkwilliamsiu 發表於 2020-9-3 05:16

Sp唔一定得一個

別了她 她吻他 他吻她吻他吻她延續愉快過程 你我他真高興

第三者有老公,現在爆埋更加複雜,第三者有HPV病毒,聽她語氣,老公被傳染,但細蘇和老婆驗完無事, ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-9-3 05:29

即仲有第5者使徙行者咁,
估極都仲有

林若寧俾人屈搶人老婆咁多年
係時候填份詞爆大鑊