返回列表 發帖

[新一代男神]無綫推$ 399胡鴻鈞攬枕

無綫推$399胡鴻鈞攬枕 網民︰係咪蝕傻咗?

今年書展及動漫節因為疫情而要延期舉行,香港動漫電玩節改與無綫合作,將動漫產品放上bigbig shop出售,並安排於本周六晚上10時25分在翡翠台搞了一個《big big動漫節呈獻:熱賣開催!》節目。

不過,最令人意想不到的是,無綫推出胡鴻鈞攬枕,並於今日發布宣傳片段,指該攬枕定價為港幣399元,更附上胡鴻鈞親筆簽名卡一張。官網在產品詳情內,除了加入他的新歌《妳幸福嗎?》的MV外,還打上介紹︰「攬住『胡鴻鈞幸福攬枕』,就好似攬住Hubert真人咁幸福!以後無論你想聽歌或是睇戲,都有『胡鴻鈞』陪著你!」

該攬枕印上胡鴻鈞單手托頭的照片,或因印製色差問題,他的瞼白得驚人,而咀唇更是鮮紅色,究竟$399是否物有所值,真是因人而異。有不少網民笑言「係咪蝕傻咗?」、「399係咪佢比我?」,亦有網民對攬枕有非份之想,表示要在某些位置開個洞,方便他們可以為所慾為。胡鴻鈞近年參與不少無綫劇集拍攝,其中《降魔的》的「石敢當」令他大受歡迎,而石敢當公仔亦曾於bigbig shop出售。相信無綫看中胡鴻鈞的人氣,於是推出攬枕吸納fans幫襯。

AM730原文

強烈譴責AM730嘲諷抹黑孝義男神胡美鈞,敦促有關媒體馬上糾正錯誤這麼好的東西怎麼可以不買呢
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

胡鴻釣
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

方塊型攬枕啱哂鈞鈞啦

點解個title係tvb推9胡鴻鈞

全香港歌手中,應該得一個人會買...

Viu睇到仲唔做嘢,出12個攬枕平d賣附送小卡,我唔信咁都贏唔到隔離台,不過Mirror經理人從來都唔聽人講
我估錯這個世界得到教訓

許廷鏗買左幾個放在床頭
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

點解個title係tvb推9胡鴻鈞
小伙子. 發表於 2020-9-3 22:45

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$399咁貴

不了 無錢

Viu睇到仲唔做嘢,出12個攬枕平d賣附送小卡,我唔信咁都贏唔到隔離台,不過Mirror經理人從來都唔聽人講 ...
mrshadowll 發表於 2020-9-3 23:08

如果viu出12個,應該有5個係Ian,4個係AL,淨低3個係KT/AK/Jer

都唔啱位
頭部應該放正中間
方便廣大基民買返去夾住瞓

如果viu出12個,應該有5個係Ian,4個係AL,淨低3個係KT/AK/Jer
losyes 發表於 2020-9-4 02:54

推出12個,每一個都配置隨機小卡應該賣得完
我估錯這個世界得到教訓

呢啲人樣長形欖枕好似吹氣娃娃咁

藍絲產品快D揾胡鴻鈞做代言響facebook開live小弟想瘋狂留言

嘔唔嘔吖,買個削骨還父枕頭要日日對住佢
留番比啲瘋狂粉絲
再將我相信的如煙火般綻放

唔L係掛
嘔心死

好嘔心
不過係佢自己揀留響星夢呢間咁嘔心既"唱片公司"

30歲人出欖枕肉唔肉酸啊
但應該好多大媽會買
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

應該出埋一姐,佢咁多大叔fans,實斷貨

對個post好多感想

男神?邊L到男神呀?睇過
動漫?邊L到動漫呀?睇過
開窿?邊L到Member想入佢呀?隨時美零都唔想入啦
不如加碌假9畀班C9

我係美零應該瞓著都會笑醒
死攬共台同星共最後出啲咩出嚟

全香港歌手中,應該得一個人會買...
keung_1234 發表於 2020-9-3 22:45

係咪另有正職個位呀

佢真係咁多c9 fans??

每日推9胡鴻鈞
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

做乜要格硬幫人開窿

我冇買,但見好多粉真係訂左

再一次證明Alfred出走係明智決定
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

cymusic 發表於 2020-9-4 23:47

有錢當然想點都得,冇話明唔明智

揀胡鴻鈞出好符合動漫展主題,畢竟已經成為唔知幾多點0
最愛林家謙❤️

nazcaline 發表於 2020-9-5 00:07

留係星夢呢d咁7既公司點會明智呀
出攬枕呢單野真係7足一世

留係星夢呢d咁7既公司點會明智呀
出攬枕呢單野真係7足一世
hehehaha 發表於 2020-9-5 04:24

如果Alfred重係tvb, 出攬枕果個會係佢。

CM壇草幾時都出攬枕?

Ching2015 發表於 2020-9-5 04:47

鏗b個攬枕有市啲喎 男女都岩

nazcaline 發表於 2020-9-5 00:07

CM酸民成日葡萄牙醫有錢 有錢唔係解釋哂一切架喎 何雁c夠有錢啦 咪摺到2020先跳得走 跳出comfort zone 呢件事就唔關有無錢事囉 有無心架姐

CM酸民成日葡萄牙醫有錢 有錢唔係解釋哂一切架喎 何雁c夠有錢啦 咪摺到2020先跳得走 跳出comfo ...
Kaka07165 發表於 2020-9-5 08:45

冇葡萄,亦冇話佢冇心冇努力,只是有心有努力加埋有錢就條路易行好多
所以亦不應去踩低一個有心有努力但冇錢冇咁易行自己的路嘅人,一生好長,我相信胡生而家努力第日自己搵到錢都可跳出來行自己想行嘅路

cymusic 發表於 2020-9-4 23:47

美零開窿我可以

好驚驚。。

ViuTV 出個193攬枕啦

Ching2015 發表於 2020-9-5 04:47

為何Pakho落選?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

為何Pakho落選?
l00540 發表於 2020-9-5 23:20

因為柏豪經理人種星堂say no.

冇葡萄,亦冇話佢冇心冇努力,只是有心有努力加埋有錢就條路易行好多
所以亦不應去踩低一個有心有努力但 ...
nazcaline 發表於 2020-9-5 10:33

點解share下攬枕新聞就叫踩緊胡生 胡生粉係咪玻璃心到咁 定係你地自己都覺出呢啲野係恥辱多過榮耀

想知鏗鏗點睇佢d fd
除左胡生出攬枕,仲有jw加入星夢,係咪好快會友情不再
我早兩日睇mag開fb live,連佢都話如果有得拍愛回家佢都會想試下

想知鏗鏗點睇佢d fd
我早兩日睇mag開fb live,連佢都 ...
zoeyfs 發表於 2020-9-7 11:27

其實許生好憎tvb咩?都唔係呀...我見佢都無排斥過/睇唔起tvb既野
佢同tvb搞到咁僵係tvb落封殺令姐...
記得有次有個留言係ig問佢幾時上流行經典五十年佢仲搞笑應人

想知鏗鏗點睇佢d fd
我早兩日睇mag開fb live,連佢都 ...
zoeyfs 發表於 2020-9-7 11:27

都係客套說話啦 都無呢個可能性

因為柏豪經理人種星堂say no.
Ching2015 發表於 2020-9-6 00:23

周柏豪噚日去咗商台,宣傳即將舉行嘅演唱會,仲着埋到時會喺場外賣嘅T恤嚟,佢話會推出人形攬枕。
今次個唱周柏豪會同國際品牌合作,為佢設計服裝,問到會唔會有啲性感激凸造型,佢話:「激凸都要睇有冇需要,平時正常點會咁。」不過問佢幾時有需要,佢笑話:「我大個啦,唔會答呢啲,

周柏豪噚日去咗商台,宣傳即將舉行嘅演唱會,仲着埋到時會喺場外賣嘅T恤嚟,佢話會推出人形攬枕。
今次 ...
keung_1234 發表於 2020-9-7 23:32

WOWWWW堅呀?近排興攬枕?

回復 47# Kaka07165

2017年新聞

rickychan0809 發表於 2020-9-5 22:03

應該銷量勁過刀削

rickychan0809 發表於 2020-9-5 22:03

想要 ERROR肥仔 攪枕