返回列表 發帖

[新一代男神]無綫推$ 399胡鴻鈞攬枕

無綫推$399胡鴻鈞攬枕 網民︰係咪蝕傻咗?

今年書展及動漫節因為疫情而要延期舉行,香港動漫電玩節改與無綫合作,將動漫產品放上bigbig shop出售,並安排於本周六晚上10時25分在翡翠台搞了一個《big big動漫節呈獻:熱賣開催!》節目。

不過,最令人意想不到的是,無綫推出胡鴻鈞攬枕,並於今日發布宣傳片段,指該攬枕定價為港幣399元,更附上胡鴻鈞親筆簽名卡一張。官網在產品詳情內,除了加入他的新歌《妳幸福嗎?》的MV外,還打上介紹︰「攬住『胡鴻鈞幸福攬枕』,就好似攬住Hubert真人咁幸福!以後無論你想聽歌或是睇戲,都有『胡鴻鈞』陪著你!」

該攬枕印上胡鴻鈞單手托頭的照片,或因印製色差問題,他的瞼白得驚人,而咀唇更是鮮紅色,究竟$399是否物有所值,真是因人而異。有不少網民笑言「係咪蝕傻咗?」、「399係咪佢比我?」,亦有網民對攬枕有非份之想,表示要在某些位置開個洞,方便他們可以為所慾為。胡鴻鈞近年參與不少無綫劇集拍攝,其中《降魔的》的「石敢當」令他大受歡迎,而石敢當公仔亦曾於bigbig shop出售。相信無綫看中胡鴻鈞的人氣,於是推出攬枕吸納fans幫襯。

AM730原文

強烈譴責AM730嘲諷抹黑孝義男神胡美鈞,敦促有關媒體馬上糾正錯誤這麼好的東西怎麼可以不買呢
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

胡鴻釣
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

方塊型攬枕啱哂鈞鈞啦

點解個title係tvb推9胡鴻鈞

全香港歌手中,應該得一個人會買...

Viu睇到仲唔做嘢,出12個攬枕平d賣附送小卡,我唔信咁都贏唔到隔離台,不過Mirror經理人從來都唔聽人講
我估錯這個世界得到教訓

許廷鏗買左幾個放在床頭
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

點解個title係tvb推9胡鴻鈞
小伙子. 發表於 2020-9-3 22:45

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$399咁貴

不了 無錢

Viu睇到仲唔做嘢,出12個攬枕平d賣附送小卡,我唔信咁都贏唔到隔離台,不過Mirror經理人從來都唔聽人講 ...
mrshadowll 發表於 2020-9-3 23:08

如果viu出12個,應該有5個係Ian,4個係AL,淨低3個係KT/AK/Jer

都唔啱位
頭部應該放正中間
方便廣大基民買返去夾住瞓

如果viu出12個,應該有5個係Ian,4個係AL,淨低3個係KT/AK/Jer
losyes 發表於 2020-9-4 02:54

推出12個,每一個都配置隨機小卡應該賣得完
我估錯這個世界得到教訓

呢啲人樣長形欖枕好似吹氣娃娃咁

藍絲產品快D揾胡鴻鈞做代言響facebook開live小弟想瘋狂留言

嘔唔嘔吖,買個削骨還父枕頭要日日對住佢
留番比啲瘋狂粉絲
再將我相信的如煙火般綻放

唔L係掛
嘔心死

好嘔心
不過係佢自己揀留響星夢呢間咁嘔心既"唱片公司"

30歲人出欖枕肉唔肉酸啊
但應該好多大媽會買
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

應該出埋一姐,佢咁多大叔fans,實斷貨

對個post好多感想

男神?邊L到男神呀?睇過
動漫?邊L到動漫呀?睇過
開窿?邊L到Member想入佢呀?隨時美零都唔想入啦
不如加碌假9畀班C9

我係美零應該瞓著都會笑醒
死攬共台同星共最後出啲咩出嚟

全香港歌手中,應該得一個人會買...
keung_1234 發表於 2020-9-3 22:45

係咪另有正職個位呀

佢真係咁多c9 fans??

每日推9胡鴻鈞
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

做乜要格硬幫人開窿

我冇買,但見好多粉真係訂左

再一次證明Alfred出走係明智決定
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

cymusic 發表於 2020-9-4 23:47

有錢當然想點都得,冇話明唔明智

揀胡鴻鈞出好符合動漫展主題,畢竟已經成為唔知幾多點0
最愛林家謙❤️

nazcaline 發表於 2020-9-5 00:07

留係星夢呢d咁7既公司點會明智呀
出攬枕呢單野真係7足一世

留係星夢呢d咁7既公司點會明智呀
出攬枕呢單野真係7足一世
hehehaha 發表於 2020-9-5 04:24

如果Alfred重係tvb, 出攬枕果個會係佢。

CM壇草幾時都出攬枕?

Ching2015 發表於 2020-9-5 04:47

鏗b個攬枕有市啲喎 男女都岩

nazcaline 發表於 2020-9-5 00:07

CM酸民成日葡萄牙醫有錢 有錢唔係解釋哂一切架喎 何雁c夠有錢啦 咪摺到2020先跳得走 跳出comfort zone 呢件事就唔關有無錢事囉 有無心架姐

CM酸民成日葡萄牙醫有錢 有錢唔係解釋哂一切架喎 何雁c夠有錢啦 咪摺到2020先跳得走 跳出comfo ...
Kaka07165 發表於 2020-9-5 08:45

冇葡萄,亦冇話佢冇心冇努力,只是有心有努力加埋有錢就條路易行好多
所以亦不應去踩低一個有心有努力但冇錢冇咁易行自己的路嘅人,一生好長,我相信胡生而家努力第日自己搵到錢都可跳出來行自己想行嘅路

cymusic 發表於 2020-9-4 23:47

美零開窿我可以

好驚驚。。

ViuTV 出個193攬枕啦

Ching2015 發表於 2020-9-5 04:47

為何Pakho落選?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

為何Pakho落選?
l00540 發表於 2020-9-5 23:20

因為柏豪經理人種星堂say no.

冇葡萄,亦冇話佢冇心冇努力,只是有心有努力加埋有錢就條路易行好多
所以亦不應去踩低一個有心有努力但 ...
nazcaline 發表於 2020-9-5 10:33

點解share下攬枕新聞就叫踩緊胡生 胡生粉係咪玻璃心到咁 定係你地自己都覺出呢啲野係恥辱多過榮耀

想知鏗鏗點睇佢d fd
除左胡生出攬枕,仲有jw加入星夢,係咪好快會友情不再
我早兩日睇mag開fb live,連佢都話如果有得拍愛回家佢都會想試下

想知鏗鏗點睇佢d fd
我早兩日睇mag開fb live,連佢都 ...
zoeyfs 發表於 2020-9-7 11:27

其實許生好憎tvb咩?都唔係呀...我見佢都無排斥過/睇唔起tvb既野
佢同tvb搞到咁僵係tvb落封殺令姐...
記得有次有個留言係ig問佢幾時上流行經典五十年佢仲搞笑應人

想知鏗鏗點睇佢d fd
我早兩日睇mag開fb live,連佢都 ...
zoeyfs 發表於 2020-9-7 11:27

都係客套說話啦 都無呢個可能性

因為柏豪經理人種星堂say no.
Ching2015 發表於 2020-9-6 00:23

周柏豪噚日去咗商台,宣傳即將舉行嘅演唱會,仲着埋到時會喺場外賣嘅T恤嚟,佢話會推出人形攬枕。
今次個唱周柏豪會同國際品牌合作,為佢設計服裝,問到會唔會有啲性感激凸造型,佢話:「激凸都要睇有冇需要,平時正常點會咁。」不過問佢幾時有需要,佢笑話:「我大個啦,唔會答呢啲,

周柏豪噚日去咗商台,宣傳即將舉行嘅演唱會,仲着埋到時會喺場外賣嘅T恤嚟,佢話會推出人形攬枕。
今次 ...
keung_1234 發表於 2020-9-7 23:32

WOWWWW堅呀?近排興攬枕?

回復 47# Kaka07165

2017年新聞

rickychan0809 發表於 2020-9-5 22:03

應該銷量勁過刀削

rickychan0809 發表於 2020-9-5 22:03

想要 ERROR肥仔 攪枕