返回列表 發帖
我唔係指政治野,係指佢自己單新聞,政治取向唔關事
內部制作公司由佢經理人聽到個真相
同借單新聞之後點炒 ...
gordon0807 發表於 2020-9-23 15:08

就當係真,乜你覺得身為經理人嘅wallace會同其他人講呢啲所謂真相?

唔係唔禁住咁簡單係借的依做底個女人同搶返個老公返來,再可以炒高演唱會票價
上年新聞之後, 內部貴票係去 ...
gordon0807 發表於 2020-9-23 15:57

識人內部訂飛,承惠980+50行政費,7000你諗多咗啦,唔通收7000嘅係平行時空?

新曲風,唔太ballad
有d似祝你快樂嘅感覺
palshing 發表於 2020-9-18 11:59

死得,又低潮過
都不算新曲風

唔明點解要咁樣特登抹黑Sammi? 用少少腦都知一個正常嘅經理人點會同其他人講呢啲嘢,好明顯唔係真啦

唔係大眾認為的受害者就一定係受害者
gordon0807 發表於 2020-9-23 15:08

單嘢爆出之後佢俾人偷拍完全冇打扮憔悴現身中環紋身喎,老公背叛自己都唔係受害者?笑

單嘢爆出之後佢俾人偷拍完全冇打扮憔悴現身中環紋身喎,老公背叛自己都唔係受害者?笑 ...
angelcheng0203 發表於 2020-9-23 16:48

影片上年清明時佢地已經收到
老公背叛自己都唔係第一次
不嬲個男的都會上太子私兜玩

我唔係指政治野,係指佢自己單新聞,政治取向唔關事
內部制作公司由佢經理人聽到個真相
同借單新聞之後點炒 ...

嘥氣啦,有冇嗰單新聞,佢d飛都炒ga la... 仲要係單新聞出之前已經搶到飛天

嘥氣啦,有冇嗰單新聞,佢d飛都炒ga la... 仲要係單新聞出之前已經搶到飛天 ...
palshing 發表於 2020-9-23 20:33

同埋真心,就算當件事係真嘅,郭啟華又點會周圍同人講呢啲事實出嚟?真係唔好當人哋on9啦 lol

不嬲個男的都會上太子私兜玩 ...
gordon0807 發表於 2020-9-23 19:31

唔講仲以為你係許志安啲兄弟
連人哋去太子都知,仲勁過班傳媒XD
我琴日見到許志安去飛鵝山玩添

唔係唔禁住咁簡單係借的依做底個女人同搶返個老公返來,再可以炒高演唱會票價
上年新聞之後, 內部貴票係去 ...
gordon0807 發表於 2020-9-23 15:57

假都算
唔好當人弱智
賣內部飛唔奇
專登收支票寫公司名
驚死人哋冇證據?
你自己弱智就當人弱智?
香港人,只聽廣東歌

不嬲個男的都會上太子私兜玩 ...
gordon0807 發表於 2020-9-23 19:31

膠都費事派
香港人,只聽廣東歌

同埋真心,就算當件事係真嘅,郭啟華又點會周圍同人講呢啲事實出嚟?真係唔好當人哋on9啦 lol ...
angelcheng0203 發表於 2020-9-23 23:01

係,似作出嚟
同埋點講都好,佢都算係受害者

明顯首歌係男人range黎
等 daniel chu 翻唱啦
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

你指Sammi其實知道學英文件事但選擇唔禁住由得件事發生? 我都聽過,不過都係傳... ...Thomas 發表於 2020-9-23 15:42

其實我覺得佢系怕事既人

因為Sammi唱,首歌都可以loop下。

千粉好勁
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

有無再吹得大啲
會唔會 7000 蚊一張飛 lol 黃牛心諗搵我買都唔洗

其實我覺得佢系怕事既人
qwerasd123 發表於 2020-9-25 15:41

似係把口好衰(以前,依家唔知)好似好硬淨但其實唔係個種講真佢同許志安咁多年,復合再一齊個排d笑容呃唔到人
搶返個老公都有可能既