返回列表 發帖
Next week
先派咗4日 我讓畀其實榜主潮爆咗先
kenneth 發表於 2020-9-21 00:21

咁下星期冠邊首好明顯喎 可以打定喺冠軍歌個list度

2020 Kelv's 摯愛十大 第39周

幸福門(兩周冠軍歌) - Gin Lee 第10首冠軍歌
本周上周周數歌曲歌手走勢
1111幸福門Gin Lee02>02>02>02>02>02>02>04>06>01>01
232深夜告別練習Zpecial03>02
323天空之門曾樂彤03>02>03
463次元壁林欣彤02>06>04
548猜猜我是誰黃淑蔓04>04>05>09>06>07>04>05
6new1So Called Love SongAGA06
759鯨落陳卓賢03>03>03>04>04>02>08>05>07
8107迴光物語柳應廷05>03>06>09>10>10>08
9new1存入愛黎明09
1073蝸牛(合)Anson  Kong、陳卓賢05>07>10
Out81說過放下HANA08
 91感情這回事陳柏宇09

本年度冠軍歌
第1季:Walk on Water | 喘息空間 | 拾荒者之歌 | 尖山隧道 | 造就更好 | 最後一個收費亭 | 相信一切是最好的安排 | 重生 | 低半度 | 高攀愛 | 零分 | 阿茲與海默 | 二次緣

第2季:Mad | 正式開始 | 正式開始 | 低半度 | 一所懸命 | 很久以後 || 黑鏡 | 別為我好 | 這位蠢才 | 無他 | 開始倒數 | 金都
第3季:分手第二天 | 我的片單 | 輕熟女 | 我該放手 | 南昌街王子 | 越活越惹禍 | 我輸不起 | 格林童話 | 地球來的人 | 一千零一頁 | See You Next Time | 幸福門 | 幸福門

Gin Lee雙雙週冠
希望美男子都有好成績
JasOh103 發表於 2020-9-26 16:45

幸兒第一首2周冠
不過比起佢好姊妹出道第一年已經憑能說不的秘密拎到 遲咗足足七年

如果唔係有新歌 首歌應該無咁快冠其實 依家時間總算啱啱好

天空之門好勁,咁快已經喺高位徘徊
on07111 發表於 2020-9-26 16:24

開心見到你支持有門字嘅歌

幸福門會唔會太癲  
希望美煙既成績會比呢首更好
cymusic 發表於 2020-9-26 23:01

我都支持幸兒 造就更好 不過佢今年仲有一首 唔知呢plug有無咁耐時間