返回列表 發帖
其實好似不斷有人想整死Anson lo同埋Anson Kong點解又要出個story,令人好懷疑

重組多一次我知嘅野:
1. 麻利 po 左一個 IG,但事實收到嘅 dm 來自幾個唔同 IG 戶口
2. 當中有 IG 真係長 ...
星勤 發表於 2020-9-25 11:55

其實如果係真粉,真係咪影衰anson lo啦。坦白說,拎金獎都未輪到ak al啦。所以anson lo嘅fans唔好再送禮俾DJ啦,以避免有位俾人入

相信當中有真嘅fans 但係唔明點解麻利要揀po一個鬼ac嚟公審
今年兩位anson仲鬥得勁過上年姜同ian{:1 ...
哈嘿呵 發表於 2020-9-25 12:39

尤其依加蝸牛播咁密,已經同Anson lo相差不遠了我覺得麻利po個鬼ac真係用少少不智

唔好玩啦 金獎唔到AK拎
如果jer拎左金,又可能又有花生
PEACH 發表於 2020-9-25 13:15

論歌曲和唱功,jer係超班啦。不過柳柳粉同阿jer比較低調,所以應該冇人想搞阿jer

因為好fd 佢入埋ak tg group㗎
哈嘿呵 發表於 2020-9-25 13:27

其實游大東係唔係gay

今次點都係anson lo硬食架啦。但深究原因就係anson kong同anson lo D fans激烈鬥爭已經係由造星ii積落,而且個怨恨透過不同事件加深,才導致今天出現這件事情。作為經理人嘅花姐同埋公司viutv一直不理會,亦是主要問題。最後,就算你係憎anson kong,都唔需要威脅903dj。

其實我一路都好想知,究竟花姐同 viutv 可以做啲乜
好似好多人都叫佢地出手,但我覺得佢地出手只會令事情 ...
星勤 發表於 2020-9-25 15:19

我都唔知花姐同 viutv 可以做啲乜但係我都希望佢哋可以第一時間回應
btw 可能我有偏見,總覺得anson kong嘅回應好有骨

因為我一直收到 dm 話點解花姐唔出手
但每次問返轉頭,花姐可以點出手… 又真係無人答到  

我覺 ...
星勤 發表於 2020-9-25 15:47

我建議anson kong同anson lo兩個一齊開一次ig live去解決問題,去化解兩班fans嘅矛盾

我覺得Viutv可以派d粉絲福利比Fans,搞好Mirror個社交平台,或者出d未公開花絮出嚟轉移下視線,而家三日唔 ...
mrshadowll 發表於 2020-9-25 18:33

淨係上幾個月Kkbox個live都已經令我好開心

應該學Gin aga出兩首合唱歌
on07111 發表於 2020-9-25 20:03

蝸out 火牛