返回列表 發帖
契毛點洗都唔使旨意下洗白
B組人未開始節目前已經開始要洗白契毛
原來因為5:0
過左火啦花姐

還不夠遠 痴線 已經喊緊
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

唔好再影廢禮大頭啦

頭段我都放棄唔睇
睇到盞激氣
再將我相信的如煙火般綻放

痴線 喊咗

A組唔該威返次
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

還不夠遠 痴線 已經喊緊
JasOh103 發表於 2020-12-7 22:49

還不夠遠 喊死我喇..

痴線 喊咗
jasonng 發表於 2020-12-7 22:54

仲要狂影二汶

頭段我都放棄唔睇
睇到盞激氣
kaman921 發表於 2020-12-7 22:53

一樣

仲要狂影二汶
JasOh103 發表於 2020-12-7 22:58

係咪影咗成10秒
特別係聽到ellen個backing vocal

Timo 打開個咀就當唱左

CY呆到完場

釗峰ig果然立即變戰區

連登巨暴走笑死

妖 唔想再追

Stable Hin秒出po
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

有冇搞錯???

贏到觀眾緣已經好難得

根本一早就預備foul A team ,因為A team 有幾位年紀較大,講真兩場A team 都是優勝好多,真的睇到好嬲。

Foul唔到Judas 同容海恩

A4冇事

cf喊晒都都唔投A
Stable Hin秒出po
cymusic 發表於 2020-12-7 23:15

mischa同jojo仲早出過固定嬲

終於知點解釗峰唱嚟唱去都係咁
SENSE 真係好差

cf喊晒都都唔投A
小伙子. 發表於 2020-12-7 23:25

支持dear jane最歌! Tim做得好好

梁文禮一見到隻鴨除衫就瘋狂投藍

終於知點解釗峰唱嚟唱去都係咁
SENSE 真係好差
kwanie 發表於 2020-12-7 23:27

上年安仔做評判真係好好多

葉巧琳咁搏
理性與任性之間 落淚又大笑之間
結局最後縱使終於輸給時間

A組都輸,痴那線

支持dear jane最歌! Tim做得好好

梁文禮一見到隻鴨除衫就瘋狂投藍
JasOh103 發表於 2020-12-7 23:28

廢禮一點貢獻都無,最垃圾的評判

連sing sing都foul,留Judas同容海恩,發生咩事?

cf喊晒都都唔投A

mischa同jojo仲早出過固定嬲
小伙子. 發表於 2020-12-7 23:25
但固定嬲個post明顯係戰敗後感

廢禮一點貢獻都無,最垃圾的評判
hkwilliamsiu 發表於 2020-12-7 23:33

佢自己都認

二汶係咪幫班組員贏觀眾緣多過贏比賽
就算Timo入到十強 全民投票有冇人投先lor so far三季 有冇邊個觀眾緣差得過Timo

理性啲講投B係合理
但有啲評判比A感動到喊晒但投最後投B先令人不解

理性啲講投B係合理
CunninG 發表於 7/12/2020 23:43
終於知點解評判A 喺訪問會同評判B 講會比人鬧到飛起

終於知點解評判A 會同評判B 講會比人鬧到飛起
kwanie 發表於 2020-12-7 23:44

呢round未開始就已經戴定頭盔

11個 打唔打到 19個
接受唔到A TEAM 再FOUL人

利申 : A粉

理性啲講投B係合理
CunninG 發表於 2020-12-7 23:43
same feel
廢禮可唔可以收皮

理性啲講投B係合理
CunninG 發表於 2020-12-7 23:43

B贏係可以,因為預左要決勝
贏5:0係唔係太過份?

11個 打唔打到 19個
接受唔到A TEAM 再FOUL人

利申 : A粉
wchild 發表於 7/12/2020 23:45
連登劇透

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

好想知點解2汶咁foul.....

好離譜啊個結果
結果Team B連彭秀慧都比人鬧埋

same feel
廢禮可唔可以收皮
cymusic 發表於 7/12/2020 23:48
唔只佢啦

就算Timo入到十強 全民投票有冇人投先lor so far三季 有冇邊 ...
小伙子. 發表於 2020-12-7 23:42

so true. 明明外表幾ok
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

連登劇透

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
kwanie 發表於 2020-12-7 23:48

我睇不到啊
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

so true. 明明外表幾ok
on07111 發表於 2020-12-7 23:51

其實我覺得添毛都係普通男仔樣

就算Timo入到十強 全民投票有冇人投先lor so far三季 有冇邊 ...
小伙子. 發表於 2020-12-7 23:42

Buber今晚贏盡觀眾緣呀!!

好想知點解2汶咁foul.....
kanxd 發表於 2020-12-7 23:48

除左singsing之外 其他都叫foul得正常
不過見到X登d人鬧二汶真係得啖笑 睇訪問 花姐話佢去後樓梯喊 真係戥佢唔抵

回復 491# kwanie

我一個都唔想見到

Buber今晚贏盡觀眾緣呀!!
JasOh103 發表於 2020-12-7 23:55

同中國舞一樣

除左singsing之外 其他都叫foul得正常
不過見到X登d人鬧二汶真係得啖笑 睇訪問 花姐話佢去後樓梯喊 真 ...
小伙子. 發表於 7/12/2020 23:57
輸到11-19 你估佢好受咩