返回列表 發帖
如果之後TIMO 要唱歌就見底.中國舞睇得出佢好努力改變而真係做得唔差, 吸左唔少LIKE仲有個K LAU, 佢表演 ...
快劍俠 發表於 2020-11-27 09:26

中國舞好討好,今次出左名大把前途   其實TIMO 個組全組人感覺都唔討好

好掛住細so做評判
再將我相信的如煙火般綻放

manson組連幕後花絮都高質過人
https://www.instagram.com/tv/CIC ... ce=ig_web_copy_link

manson組連幕後花絮都高質過人
losyes 發表於 2020-11-27 15:04

好多人對中國舞改晒觀

個3am真係非常核突..各有各唱, D 對白亦極之低手, 夾硬比D 劇情佢..以為睇緊中學生表演   3am 已淪為 ...
快劍俠 發表於 2020-11-27 09:12

度3AM果個都問題啦嘩
首歌係RNB有節奏感,但個基底點都係港式情歌旋律
完全唔岩攞黎多人表演,何況首歌真係帶動唔起成個身

同堆度表演點都係度主題先,邊有人先度歌再度點表演
根本成組嘅人都有問題
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好多人對中國舞改晒觀
wchild 發表於 2020-11-27 15:17

中國舞對於度野應該contribute唔到 lol
但at least無拖累條team

度3AM果個都問題啦嘩
首歌係RNB有節奏感,但個基底點都係港式情歌旋律
完全唔岩攞黎多人表演,何況 ...
lmml4 發表於 2020-11-27 15:59

講顏值已經奇怪啦, 佢有無照過鏡?

中國舞對於度野應該contribute唔到 lol
但at least無拖累條team

講顏值已經奇怪啦, 佢有無照過鏡? ...
losyes 發表於 2020-11-27 16:09

論樣都係中國舞屌打成team
https://www.instagram.com/lwc_dilys/

下一輪係咪梁文禮有份做評判要聽佢d廢up 佢會唔會叫錯參賽者名嘅

戥a組唔抵 講跳舞嘅話 女團贏左啦 咪一樣輸
小伙子. 發表於 2020-11-26 23:32

A組好似做乜都錯咁
跳舞齊果組就話你地本身識跳舞 無咩值得表揚(事實Cloud+sobi咪又係唔識跳)
到唔識跳果隊A自選好 dance battle投入果陣 又變返跳舞叻果隊贏
好難怪咁多人覺得佢地評判無標準 只係想趕走佢地認為無實力既參賽者

三家姐ig都俾人圍攻

三家姐ig都俾人圍攻
星夢情真 發表於 2020-11-27 21:15

WHO IS 三家姐

今晚B組有契豆 一定贏

賭幾多都得

WHO IS 三家姐
wchild 發表於 2020-11-27 21:20

前蛋記三家姐?

點解KP鬧到咁勁都唔foul Odi

jasonng 發表於 2020-11-27 23:22

Odi唔好 但仲有CY墊底
Pony得罪導師組員預左foul, 但竟然foul Mishy都唔foul CY

點解KP仲好意思講咁多野?
Foul少左幾個人啊佢果組

Pony得罪導師組員預左foul, 但竟然foul Mishy都唔foul CY
rickychan0809 發表於 2020-11-27 23:29

B1點都要搵人祭旗,睇下邊一個啫

rickychan0809 發表於 2020-11-27 23:29

CY今round係唔掂 仲累埋Vincent
但Odi真係跳同唱都好麻麻
一拍埋Carmen度 差好遠

到目前為止 最好嘅組一定係a3同b3

下一輪係咪梁文禮有份做評判要聽佢d廢up 佢會唔會叫錯參賽者名嘅
小伙子. 發表於 2020-11-27 19:57

Steven's Top 20 Collections Week 28
01  到時見 - 張蔓莎 feat. Lewsz
02  So Deep! - The Hertz
03  Not too close - Kayan9896

中國舞好討好,今次出左名大把前途   其實TIMO 個組全組人感覺都唔討好 ...
pkl 發表於 2020-11-27 10:51

我見到CCTVB 高層LIKE 左中國舞IG 張相

我見到CCTVB 高層LIKE 左中國舞IG 張相
wchild 發表於 2020-11-28 10:09

我覺得中國舞個樣有d似江嘉敏

到目前為止 最好嘅組一定係a3同b3
小伙子. 發表於 2020-11-27 23:40

其實a4都唔錯
係條dancer自卑姐

睇X登話下round重新分組

條女衰在無自知之明
到要foul就鬧都哂氣

小伙子. 發表於 2020-11-27 19:57

viutv同商台打好關係?2 round都請DJ
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

如果真係請dj做評判 幾想睇下艾粒做評判嘅 不過佢地好似同tbb有約

Judas,呢個節目令我知道佢有知名度,但同時令我唔鍾意咗佢

Pony高開低走
佢外型實在係崩壞咗,同得罪導師XD

徐浩挑網民機

KP應該幾鐘意CY,係估唔到佢衰到咁
Odi可能睇在需要跳舞隊員,先留一留
以kp嘅隊員黎睇,質素差2汶太多

徐浩挑網民機
表妹保莉 發表於 2020-11-28 18:26

睇番佢今年嘅作品
差唔多係K歌
零分,十分錯,蝸牛,謝謝對不起

所以唔怪之得投B1啦

睇番佢今年嘅作品
差唔多係K歌
零分,十分錯,蝸牛,謝謝對不起

所以唔怪之得投B1啦 ...
michael344 發表於 2020-11-28 20:59

佢下面仲要覆網民都係覺得自己係最清醒果個
其實都比人鬧到咁樣樣
咁樣出黎撐真係好咩

其實都比人鬧到咁樣樣
咁樣出黎撐真係好咩 ...
表妹保莉 發表於 2020-11-28 21:31

D低知名度嘅人
咪靠喱D吸引人關注囉

Don’t make stupid people famous

其實都比人鬧到咁樣樣
咁樣出黎撐真係好咩 ...
表妹保莉 發表於 2020-11-28 21:31

可以吸引d人 順便睇下佢個YouTube channel ma

可唔可以foul咗odi
再將我相信的如煙火般綻放

可唔可以foul咗odi
kaman921 發表於 2020-11-28 23:24

我估20強先會foul
Odi個西格可以make noise
觀眾可以繼續diu
加上係viu契女

睇預告見到梁文禮做下round評判
理性與任性之間 落淚又大笑之間
結局最後縱使終於輸給時間

決賽可唔可以搵鄭中基

睇預告見到梁文禮做下round評判
sigmasigma 發表於 2020-11-29 14:31

今晚應該有佢

真係唔知佢憑咩

今晚應該有佢

真係唔知佢憑咩
rickychan0809 發表於 2020-11-30 13:02

係傷台做左咁多年呃到食

係傷台做左咁多年呃到食
stephybest 發表於 2020-11-30 13:13

如果搵嘉姐 雲妮 或者艾粒應該好好多啦
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

呢round係評判直接foul人四回合之後foul四個 輸得最多嗰組要foul多六個 呢round d評判分分鐘俾人插得仲勁過上一輪

呢round係評判直接foul人四回合之後foul四個 輸得最多嗰組要foul多六個 呢round d評判分分鐘俾人插 ...
小伙子. 發表於 2020-11-30 18:54

二汶TEAM 要加油

呢round係評判直接foul人四回合之後foul四個 輸得最多嗰組要foul多六個 呢round d評判分分鐘俾人插 ...
小伙子. 發表於 2020-11-30 18:54

起碼好過上round投票foul人
T-max Vincent

小伙子. 發表於 30/11/2020 18:54
集中火力 _ 廢禮

救命,聽梁文禮講野真係好辛苦

廢禮COMMENT 好廢

廢禮真係非一般咁廢

完全無參與討論lol

廢禮:I agree with u

廢禮連搭嗲嘅機會都冇

Btw A組最後肯定輸硬