返回列表 發帖
Alina正到
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

現在a組做乜都好睇d ga 喇

求呢ROUND ALFRED 心理陰影面積

B組係咪表演緊咀香園
表妹保莉 發表於 2020-12-8 23:15

睇睇下諗起以前嗰d將慢歌夾硬整快嘅disco mix

Alfred講得好好 !!!
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

cymusic 發表於 2020-12-8 23:20

有point

有冇人解答下
係咪繼續為Judas而戰定死亡名單下一個?

Alina正到
JasOh103 發表於 2020-12-8 23:17

好女皇FEEL

jasonng 發表於 2020-12-8 23:19

我諗起呢D

cymusic 發表於 8/12/2020 23:20
當黃真真NOTHING

Agreed. 今集女團好好睇。追足咁多集,Alfred做評判有驚喜!

見到好多人讚Alina

絕對一針見血!
我見ViuTV 討論區好多人都讚

個人覺得 B > A

A都唔差, 係輸件衫

B組唱廣東歌有加分
rickychan0809 發表於 2020-12-8 23:16

唱廣東話歌就加分是咩邏輯?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

唱廣東話歌就加分是咩邏輯?
cathay1996 發表於 2020-12-9 00:07

個人喜好囉
咩邏輯

求呢ROUND ALFRED 心理陰影面積
kwanie 發表於 2020-12-8 23:19

佢仲要話D女好正真係好專業

當黃真真NOTHING
kwanie 發表於 2020-12-8 23:32

黃真真坐中間係咪以為自己阿姐
完全比Alfred 同Fail Lam話佢唔識野

睇緊fb live 覺得二汶瘦左幾多下
X登好多人討論牙醫係咪gay 做親評判都好有話題性

睇緊fb live 覺得二汶瘦左幾多下
X登好多人討論牙醫係咪gay 做親評判都好有話題性 ...
小伙子. 發表於 2020-12-9 00:17

唔係已經公開既秘密咩
仲有咩好討論

Here for Queen Alina!
1:48-2:02, 4:06

零鏗紅都面晒啦
再將我相信的如煙火般綻放

笑屎人零鏗扮直男
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

咬著唇昂然接受

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咬著唇昂然接受
kaman921 發表於 2020-12-9 01:52

聽完之後個個都笑

A組女團好歐美diva feel!未聽alfred評都感覺佢會鍾意。
真昼間の月に僕は種を植えに行くんだ

A組X打大媽群組

A組X打大媽群組
losyes 發表於 2020-12-9 06:59

呢條片係經典

Alfred個人真係好有sense Comment好到肉

A組X打大媽群組

好似睇緊有段惡搞片,叫謝安琪參加亞洲星光大道咁
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

A組X打大媽群組

好明顯當年GE 謝安琪唔係謝安琪, 蒲銘心先係真正GE 謝安琪

KP真係無辜 不過自己隊有d觀眾緣咁差嘅人 又真係幾慘 今次係連埋第一round d怒火都一次過爆發 ...
小伙子. 發表於 2020-12-8 16:22

成個B得KINMAN有少少觀眾緣連阿左都畀人話係臭Hei

馬拉Karen成日以為自己好唱得 其實完全唔好聽
每次上高音都好難聽 ...
JasOh103 發表於 2020-12-8 22:57

唱得同唱得好聽係兩件事次次同阿左一組都畀人秒殺佢啲高音

jasonng 發表於 2020-12-8 23:19

根本就係五個老姑婆喺K房唱勁歌金曲自High
而黃真真拍嘅戲都差唔多所以得佢buy

成個B得KINMAN有少少觀眾緣連阿左都畀人話係臭Hei
Frankiekiekie 發表於 2020-12-9 13:27

我睇返Hey Sistas後台啲反應 都係得kinman最投入而且會享受/尊重對手既表演嗰種
其餘成個b隊都木口木面 勁tense...

B暫時最討好就得佢
另外豆都可以接受

二汶都忍唔住要爆
黃真真未睇過外國個啲咩
佢識乜?

好似睇緊有段惡搞片,叫謝安琪參加亞洲星光大道咁
on07111 發表於 2020-12-9 11:21

即刻搵左黎睇, 笑死

我睇返Hey Sistas後台啲反應 都係得kinman最投入而且會享受/尊重對手既表演嗰種
其餘成個b隊都 ...
JasOh103 發表於 2020-12-9 14:10

一開始以為豆都好串但原來唔係
在這畢生不滅 無極的狀態

淘汰賽制 未表演就講定foul邊個先
B組契毛都唔會被foul嘅 死亡名單唔知有無魔音之后呢

其餘成個b隊都 ...
JasOh103 發表於 2020-12-9 14:10

Yes~我都睇到~完全唔似尋日公開咁請大家A、B組都好Friend~
B組好似完全不屑A組咁

Yes~我都睇到~完全唔似尋日公開咁請大家A、B組都好Friend~
B組好似完全不屑A組咁 ...
表妹保莉 發表於 2020-12-9 15:26

B組唔少人俾人嘅感覺都係自大 A組就真係好似一個大家庭咁 foul左嘅人會返黎幫手 呢樣嘢 B組暫時就未見到
不過入到A組都真係幾幸福 又學到嘢 jojo仲會煮嘢俾佢地食 尋晚睇fb live 話十億旨呈成日買嘢請佢地食

B組唔少人俾人嘅感覺都係自大 A組就真係好似一個大家庭咁 foul左嘅人會返黎幫手 呢樣嘢 B組暫時就未見到 ...
小伙子. 發表於 2020-12-9 15:54

B 組真係成班MK 仔MK 妹咁

固定嬲睇A3個時用手遮住唔敢睇
似足個細路唔敢睇性感姐姐

固定嬲睇A3個時用手遮住唔敢睇
似足個細路唔敢睇性感姐姐
kaman921 發表於 2020-12-9 16:49

用兩手遮掩雙眼 專心傾訴
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

即刻搵左黎睇, 笑死

一開始以為豆都好串但原來唔係
losyes 發表於 2020-12-9 14:19

喺一堆黑人憎嘅人入面佢算係ok

喺一堆黑人憎嘅人入面佢算係ok
Frankiekiekie 發表於 2020-12-9 19:34

美豆真係喺B TEAM裡面最順眼

美劍都OK, 但佢太乖

今晚集Ben Ben喊 希望美Cloud可以安慰下佢 佢地好襯

只不過本身3:1既話
根本唔存在呢個團體表演
所以都係抵比人小

不過最奇怪花姐咁鍾意打和同製造氣氛
有咩 ...
表妹保莉 發表於 2020-12-8 19:23
哎,睇呢個節目睇到好抑鬱
名叫全民造星但完全唔理民意,foul走咗好多真正有觀眾緣嘅人,又foul走咗好多努力又善良嘅人,當然,目前來講仲有值得留意嘅喺度,但同睇初選時嘅感覺已經完全唔一樣,因為你唔會知你好睇好或者好鐘意果個原來可以喺冇任何合理原因嘅情況下突然被foul
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

頂, 好唔好唔好POST十強

十強名單係真個話最唔應該入個個係CY
kaman921 發表於 2020-12-9 20:42
CY跳舞好似kai子
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

頂, 好唔好唔好POST十強
wchild 發表於 2020-12-9 20:56

真係信呢十強係真咩?

真係信呢十強係真咩?
kaman921 發表於 2020-12-9 20:59

唔知, 即SKIP 無睇

笑死 true true瘋狂唱反調