返回列表 發帖
Timo 又幾令仔
kaman921 發表於 2020-11-5 00:06

今季最靚

跳舞嗰段幾正
一路望住佢個patpat好似好firm
Frankiekiekie 發表於 2020-11-9 23:53

IG 版仲正
https://www.instagram.com/tv/CHVW-iGAMAf/?igshid=vtf0uc2m5ivr

Manson都幾jeng

淨係睇左演出片段,想棄timo轉撐manson組

有冇人知 dance battle 首歌 (workin?) 邊個唱?

manson組連幕後花絮都高質過人
https://www.instagram.com/tv/CIC ... ce=ig_web_copy_link

好多人對中國舞改晒觀
wchild 發表於 2020-11-27 15:17

中國舞對於度野應該contribute唔到 lol
但at least無拖累條team

度3AM果個都問題啦嘩
首歌係RNB有節奏感,但個基底點都係港式情歌旋律
完全唔岩攞黎多人表演,何況 ...
lmml4 發表於 2020-11-27 15:59

講顏值已經奇怪啦, 佢有無照過鏡?

點解KP鬧到咁勁都唔foul Odi
jasonng 發表於 2020-11-27 23:22

條女衰在無自知之明
到要foul就鬧都哂氣

決賽可唔可以搵鄭中基

CY>>>>>>Timo/Klau
Garfield 發表於 2020-12-4 23:34

CY好charm
想睇佢solo

花姐一定開心
收視繼續節節上升

睇吓B組點收科
依加成個B組嘅人都無一倖免 ...
michael344 發表於 2020-12-8 16:10

一定越鬧越多人睇
最多下年唔開第4季,可能花姐仲開心,可以專心湊仔

A組X打大媽群組

好似睇緊有段惡搞片,叫謝安琪參加亞洲星光大道咁
on07111 發表於 2020-12-9 11:21

即刻搵左黎睇, 笑死

我睇返Hey Sistas後台啲反應 都係得kinman最投入而且會享受/尊重對手既表演嗰種
其餘成個b隊都 ...
JasOh103 發表於 2020-12-9 14:10

一開始以為豆都好串但原來唔係
在這畢生不滅 無極的狀態

回復 707# 表妹保莉

藍廢禮
藍廢紙d friend

B team 贏果陣班女即場係到尖叫
A Team 贏果時個個都勁humble
仲要輸果時無西口西面
呢點已經係星嘅條件同 ...
艾石仔 發表於 2020-12-12 07:51

唔明點解KLAU明知有鏡頭,塊面都可以咁西

根本team b 好多都西口西面
不過好鍾意K.elly
艾石仔 發表於 2020-12-12 14:28

佢出歌
https://www.facebook.com/740697980/videos/10158098131297981/

Alfred心水竟然係CY 其實佢係咪有d特質 觀眾仲未睇到嘅呢
小伙子. 發表於 2020-12-12 22:26

每round都留意CY有冇突破但係每Round都失望
第2Round哂冷MJ歌佢連咪都無
幕後人設由casting開始一直都係停留喺天然呆同hea
可能如果佢係二汶組夾Ben/cloud做天然呆3人組會好d

CY終於有得發揮, 突然間多左好多龍蝦
YT有人話佢決賽會跳唱床邊故事, 應該都幾啱佢

p.s. 坤邊會handle到王妃呀 呆同偽毒係2件事

坤gor 在tvb節目 music Cafe 的Mini concert 唱過王妃
hkwilliamsiu 發表於 2020-12-18 05:16

我琴晚沖涼都唱過

其實cy真係好啱入a team 等二汶執下佢d唱歌 會更加好

btw 睇到杜汶澤話viu tv規定做viu就唔做得 ...
小伙子. 發表於 2020-12-18 09:04

大台2.0?

識人知道咋,無公佈出黎
但第一屆決賽最高 3.6,聽聞上星期最高有 5
星勤 發表於 2020-12-17 21:28

星2收視係唔係低過星1?

回復 1076# kaman921

點解咁鐘意搵電影導演嘅
演員都foul哂啦

一直掙扎投Ben / Cloud / CY
睇完Cloud 20強 + Ben參加xxx街舞d片之後, 決定應該都係投CY

投CY會收到hater DM

睇左頭條日報個十強訪問 cloud同佢男朋友真係好閃 CY唔單止有kay嘅follow 仲有張繼聰dm鼓勵 CY真係 ...
小伙子. 發表於 2020-12-22 00:50

Tim Lui都鐘意言仔, 話覺得佢有少少6號嘅feel

不過驚佢被吹捧得太勁會有壓力

ViuTV大型選秀節目《全民造星III》掀起全城熱話,總決賽將於下周六(26日)舉行,屆時會作全港直播。香港電訊(06823)(HKT)公布,憑藉領先5G技術與超高速5G流動通訊網絡,將會為csl和1010 5G客戶帶來全港首個自選多角度,以及360度超高清視覺的ViuTV直播節目《全民造星III》決賽5G特別版,感覺恍如置身現場。

同時,香港電訊亦會破天荒利用12個高清鏡頭,拍攝最後十強合體演出和特別嘉賓MIRROR的表演環節,粉絲們可針對自己喜愛的偶像,隨時轉換鏡頭視角,追蹤及捕捉每個動作細節,滿足不同需要。

但其實佢fans唔算多
頭兩個係雲姨同ben, 仲要係大拋離
Lewis 發表於 2020-12-25 15:31

如果觀眾計分方法同第2季一樣只睇票數排名

票數拋離幅度對結果其實無影響

美音唔知有乜心得比參賽者
kaman921 發表於 2020-12-26 00:53

成敗決定 贏在過程  如若我未~停

唔知今晚係個咪無聲,有聲但係嘈過打風,定係直接無咪呢? 好期待

大家鍾意Cloud版定Kay版嘅彳亍?
alexleung 發表於 2020-12-27 02:54

雲姨version有瑕疵但係感情到位, 起碼令我投入到

心姐似想賣弄唱功但又兼顧唔到真假音仲要嗌得好嘈

結論cloud完勝

NY好有强国巨星嘅风范, 喺香港表演太委屈佢
希望佢早日去湖南发展, 扮咩狮子老虎果子狸都得

AB第三都ok
不過睇唔到有某評判/一d傳媒打手講得咁勁囉, 好難唔令人覺得係靠老母有人脈硬捧佢
除非現代人嘅審美觀已經進化到...覺得嚴重大細眼係靚仔

有KFC炸雞(凍左)、藍妹啤酒、寶礦力、Tempo紙巾放題
不過場地唔俾飲食
rickychan0809 發表於 2020-12-27 10:22

最重要係支護髮素

雖然因為唱得唔夠好所以無咩人會讚大表嫂, 但係我自己覺得佢嘅表演好令人注目

2nd item又為觀眾帶黎manson

反而唔知MC依家點
chachacharlie 發表於 2020-12-28 10:46

自組工作室
經理人係姜糖

【無得出街倒數? 一齊留喺屋企睇派獎典禮

2020 年最後一夜,為大家送上 2020 ViuTV 金Bear圍威喂派奬典禮 !

由於今年天氣凍,所以公司決定搞個圍爐派獎,年尾大家開開心心,順便同大家一齊迎接2021年 大家又估下有咩獎派俾一眾出色員工?

https://fb.watch/2GF3WCIrFZ/

有強尼 Zeno Manson

今晚就係!希望會好笑啦^^
on07111 發表於 2020-12-31 19:18

全晚高潮