返回列表 發帖
Cloud坦言一早預計不會贏。她說︰「我在選曲方面不是朝這方向做,只是分享自己喜歡的音樂。我跳舞不好較蝕 ...
小伙子. 發表於 2020-12-27 02:37

毛姐喜歡小鮮肉

我完全同契豆啲表演connect唔到...
除咗叫做識跳唱 見唔到有咩優點
都已經有個dance battle俾你show跳啦 其他兩個項目又係度跳...佢先係真.dancer
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

係 唔怪得mischa同cloud都冇諗住要贏
小伙子. 發表於 2020-12-27 09:16

所以mischa決賽當宣傳自己新歌
既然排第幾都好 完成比賽之後都可以繼續做sony三妹

有人話佢唱歌好好聽呀嘛
條友次次solo啲表演都同一個款 跳+rap
人地Ben 璇起碼都會唱下歌 ...
Lewis 發表於 2020-12-27 10:37

完全唔知好聽係邊

佢敢唱慢歌未

大家鍾意Cloud版定Kay版嘅彳亍?
alexleung 發表於 2020-12-27 02:54

Kay個版本Gaybird/Jason編得好華麗好豐富 所以佢係需要用咁用力既唱法 如果唔係會drown咗

Cloud (利申 未重睇)編到係女聲合唱版 要情感細膩 唱都要放輕 柔啲
(要更小心拿捏,因為一旦有瑕疵就會更明顯)

雲姨先天有靚聲 唱功始終可以再練得成熟啲
希望未來冇咗比賽壓力 可以更得心應手地表演

單計跳舞 雲姨同CY係最低分
小伙子. 發表於 2020-12-27 17:38

[陰謀論] 如果三甲都係A組會唔會好落KP面
賽前民意B組代表最有機會既都係豆 所以評審分數點都要壓雲谷豆

我係中迷雲毒太深既黨員

好想cloud bb有人簽

查實我覺得a組5個都值三甲
聽講華納會簽雲姨 俾個機會雲姨證明佢係得嘅
btw 今日睇新 ...
小伙子. 發表於 2020-12-27 20:04

關於benben
等睇梁文禮又跳出嚟話「我有啲野之前唔講得 好彩而家公開咗」

雲姨就算唔solo出道住 我都覺得佢俾二汶 祖祖 liu起咗啲嘢
可以繼續做返女聲合唱團先 佢識彈琴就開始寫下歌 等等
我覺得成個package好適合幕前 千祈唔好浪費咗

這麼遠那麼近個item,如果將讀白改成2020年版就impressive好多同埋睇Alina live原來佢尋晚ear mon冇聲 ...
HOTMAN 發表於 2020-12-28 00:17

琪琪impact好勁
啲參賽者又ear mon冇聲 又走音 又多謝自己 又翻唱彳亍

全民造星III.專訪︱Ben從沒想過奪冠:原本以為連Casting都唔入

《全民造星III》總決賽於周六(26日)在 ...
on07111 發表於 2020-12-28 22:02

不難發現幾乎每張照片中的他都戴着鴨舌帽,並將帽檐壓低,做訪問這天如是,他解釋道:「不知道為什麼戴帽就有安全感,一脫帽就沒有;如果你仔細觀察的話,我戴帽的時候樣子會比較有自信。」
那時候在家躲了半年,情緒很低落,有種想結束自己生命的感覺。

跳着跳着他漸漸發現:「對於享受孤獨的我來說,跳舞很能抒發自己的情緒。」

有時候個人太悶,就想在視覺上為自己帶來一些衝擊

於是,Ben再度拜訪「YouTube老師」

然後我在床上痛了很久,痛到也按不了通話掣,也不敢跟家人說。

佢真係一個好內向既shy boi boi
支持佢!

終於睇返 想自由 LNFSG 同 彳亍 呢三個表演 先唔評前兩個

我真心覺得雲姨係唱得好 本身首歌難度已經高 佢都用咗啱既力度去配合呢種編曲
至少一定唔係失準表演 (要計瑕疵最多得2-3個) 副歌第一句粒「光」同「渦」音好聽到
而最重要係我見到佢既個人特質 尤其最後嗰段 爆完之後收一收
把聲變到清純少女咁 呢個位好吸引

好欣賞佢呢個選曲 同盡力呼吸一樣係對自己/送俾觀眾既寄語
講真 如果想穩陣零出錯既唱 零分 咪得

爆相爆片丨《全民造星III》爆姊弟戀 CY與卡文拍拖搭港鐵斷正

新一屆《全民造星III》大前晚圓滿落幕,不過 ...
HOTMAN 發表於 2020-12-29 00:44

兩個都好大方

覺得佢首先要洗牙先深黃都唔洗放上個嘴到
Frankiekiekie 發表於 2020-12-29 19:01

尋晚見到佢story都嚇親 好感動 不枉由頭就開始撐佢

耀輝喺雲姨ig留言 Vicky仲pm左雲姨 希望雲姨以後有機會唱到佢地幫佢寫嘅歌

睇少爺占ig ...
小伙子. 發表於 2020-12-29 20:39

Juno好諗諗啦 個大媽養唔熟的
雲姨一舊雲咁容易管好多