返回列表 發帖
落ORDER果個而家比人鬧到趴左係到
表妹保莉 發表於 2020-11-18 09:59

應該要比人鬧呀 咁真係有問題呀嘛
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

下一輪係咪梁文禮有份做評判要聽佢d廢up 佢會唔會叫錯參賽者名嘅
小伙子. 發表於 2020-11-27 19:57

viutv同商台打好關係?2 round都請DJ
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

係傷台做左咁多年呃到食
stephybest 發表於 2020-11-30 13:13

如果搵嘉姐 雲妮 或者艾粒應該好好多啦
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

點解今季冇貽興做評判 佢咁有準則 好想知跳舞同drama兩個咁唔同嘅表演 佢會點選佢真係好有心會畀 ...
小伙子. 發表於 2020-12-8 00:25

梁文禮自己都話唔啱做評判 有自知之明係好事
咁多場表演 有幾多次佢嘅comment 係有剪出嚟?有無5次

Tim最後話今晚d表演見到有愛 真係笑左
你話有energy 有火 有熱誠 都好
愛乜野
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

雖然B組個表演唔中我 而且成件事好尷
不過隊員既表現真係冇講到咁差worrr 唔覺得佢哋有因為落敗咗所以頹
鬧 ...
JasOh103 發表於 2020-12-10 23:13

我睇落又唔覺尷尬
不過評判comments又好似太盡
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

子涓全部表演都有份,忙過小鳳姐
SugarFree 發表於 2020-12-10 23:14

佢表演真係幾穩定 次次表演都好
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

好想知梁文禮有乜嘢爆 佢好似好唔抵得b組俾人插爆
小伙子. 發表於 2020-12-11 23:53

diu 既然唔講得 就唔好講 咁忍得你就呢個ig story 都咪_出
扮乜野姐 一係講 一係唔講 喺到扭扭擰擰煩到死
都係想搏人dm 問下你 到底發生咩事
然後又要扮清高咁唔答姐
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

零鏗叫人 Just be yourself  0說服力
rickychan0809 發表於 2020-12-11 23:02

仲要以為人地有易服癖 笑死
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

ansonbean 真心charm
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪