返回列表 發帖
期望有人唱gin lee d歌絕對是歌唱比賽出位必選歌
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

李浩軒得兩盞藍燈夾硬咁夾左去晉級
不過佢好似唱得差左
係音響問題定緊張 ...
表妹保莉 發表於 2020-11-10 23:28

d皮膚好恐怖

重溫番
B2演繹新版睡公主
都想暗示啲乜
係丁悅唱得難聽啲
kaman921 發表於 2020-12-5 11:24

丁悅唱歌不好聽,為咩有人話好聽

連登劇透

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
kwanie 發表於 2020-12-7 23:48

我睇不到啊

個人覺得 B > A

A都唔差, 係輸件衫

B組唱廣東歌有加分
rickychan0809 發表於 2020-12-8 23:16

唱廣東話歌就加分是咩邏輯?

笑屎人零鏗扮直男

Ny 塊面好噁心

楊零都算是靚仔來

timo 真好靚仔!

原來楊甯係DBS
HOTMAN 發表於 2020-12-19 21:51

以為他大陸來

冇諗過著名樂評人對陳伯個comment有咁大反應

其實現場聽同電視聽效果真係好唔同
我覺得有啲野唔係家庭觀眾 ...
cymusic 發表於 2020-12-20 09:05

好心啊「著名樂評人」 又沖出來笑死人

我覺得個陣容比較擅長評價舞台/戲劇表現,音樂上真係得Ivana夠份量,Stephy 目前階段真係主攻演技派多D啦 ...
powerful 發表於 2020-12-21 16:29

不要甘無知拉,金廣城系好出名音樂行內人,produce好多音樂節目及演唱會做監製

Ben 冠軍!yeah!ben確實幾可愛

關於benben
等睇梁文禮又跳出嚟話「我有啲野之前唔講得 好彩而家公開咗」

雲姨就算唔solo出道 ...
JasOh103 發表於 2020-12-27 20:29

昨晚ben贏 梁文禮在ig話:What?
他有咁憎ben