返回列表 發帖

原來C+已經係出道歌手;
但佢逆光Live好災難,搵佢既錄音版本歌聽就正正常常

有個Lily Lai都唱到麻麻,但見佢過份自信 真係好好笑

另外節目話Judas Law原來好紅,真係孤陋寡聞

Pony搞咩肥咗咁鬼多

期望有人唱gin lee d歌絕對是歌唱比賽出位必選歌
cathay1996 發表於 2020-11-10 21:49

想聽人cover 侘寂

難頂到喊
kaman921 發表於 2020-11-11 12:32

好正,就係想睇呢D 
呢一季好有娛樂性

Gin Lee和音得一盞藍

最記得大肆慶祝
好想聽佢唱
kaman921 發表於 2020-11-17 23:13

佢剪短髮後反而覺得佢好淫

小妍 中國舞 晴晴最有印象
John 發表於 2020-11-17 10:56

當初聽小研既職業報魔樂師既時候,
我滿心期待,聽個名都覺得好型,
點知出黎咁噴

社會心理實驗?
個個喊到咁

估到Sherman選A4,因為有熟人

Judas,呢個節目令我知道佢有知名度,但同時令我唔鍾意咗佢

Odi唔好 但仲有CY墊底
Pony得罪導師組員預左foul, 但竟然foul Mishy都唔foul CY
rickychan0809 發表於 2020-11-27 23:29

Pony高開低走
佢外型實在係崩壞咗,同得罪導師XD

梁文禮咩事,其他評判都望住佢

CY>>>>>>Timo/Klau

二汶GOOD CHOICE
唔想見到JUDAS

Feel到二汶想Judas快D走,KP都想清走一班廢人

唱歌真係非常重要,無論A定B組跳得幾好都無用,唱歌非常難聽 無曬星味。。

一面倒搞到唔好睇:P
兵敗如山倒,B組已經乜都輸曬,無曬觀眾緣
直接入決賽比較好

Cloud => 覺得佢岩拍戲多過唱歌,佢有喜感
Mischa => 演唱生涯好似有番d起色,但已經35歲,唔知會發展成點
Judas => 不了
Zeno => 唱歌就算數啦,繼續拍戲愈來愈紅
CY => 樣同聲都幾好,但唔知佢有無心係娛樂圈發展? 細貓2.0?

John入唔到好可惜,佢應該取代NY入十強,因為NY個樣有D恐怖...

Viutv咁好cut走Jason話Judas唱得唔夠好果句,Judas係今晚4位表演最差果位,臨走前佢仲有d想串ben ben

剛上網看Ben以前的街舞表演, 原來仲有絶技未出, 真的好期待決賽的演出 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-12-17 12:17

琴晚佢好似話入十強可能會唱歌?
其實我唔介意佢再跳佢擅長既,但都希望有驚喜

今晚契毛對CY
Alfred 最欣賞CY
希望CY WIN
kaman921 發表於 2020-12-17 12:22

Timo flop得好快   花姐係咪都要放棄佢
CY真正實力仲未show過出黎

但明周又話內定冠軍
kaman921 發表於 2020-12-17 12:26

咁你有無睇流出既十強名單
我有d想睇xd

如果係Afraid選,可能選John。。。
on07111 發表於 2020-12-17 13:53

John去到琴晚果集先個樣變得好睇
之前平陰冬菇頭好醜
John同NY係咪同居緊,係節目好多身體接觸,晚上又一齊開LIVE

當初初賽聽cy都覺得佢把聲好好聽,果然無令我失望

我都覺
支持CY
艾石仔 發表於 2020-12-17 22:49

同樣唱rock,CY穩過劍文好多,不過台風好怪
SugarFree 發表於 2020-12-17 22:59

cy個感覺就係無時無刻係到chill緊 9下9下咁但又有時認真
今晚聽佢上高音都好輕鬆好smooth,點解佢初賽會炒咗粒音

Cloud可以唱好D,聲未開咁

卡文真係好靚女

廣偉岩岩睇完電視後話如果再揀多次,佢會揀卡文!
卡文好可惜

CY係CM人氣彈起咗
暫時無乜動力投票,邊個贏都好。

《全民造星III》總決賽 評判名單:毛舜筠、鄧麗欣、王菀之、麥兆輝、金廣誠。

Source:方以文 睇電視喇喂 ...
kaman921 發表於 2020-12-20 17:07

評判陣容好弱雞 

決賽好悶
Harvard都不可教導