返回列表 發帖
所有有個 幸 字歌名嘅歌!
Rundown都諗埋

1. 吹水環節,叫大家聽新歌
2. 幸福在這裡 (蔡琴)
3. 你們的幸 ...
hehehaha 發表於 2020-9-27 01:19

Love your concept, 不過會
幸運星 (校長) 換 小幸運 (田馥甄)
+幾首歌
你幸福嗎 (楊千嬅)
兩個人的幸運 (梁詠琪)
小確幸 (陳凱彤)
幸而 (胡杏兒)
說好的幸福呢 (周杰倫)

呢首903應該ban, 希望另外三個榜有三甲啦

唔知港台/新城會比呢首歌曲獎定幸福門呢
個人偏愛呢首歌多少少,可能因為我中意Dark/Down d既歌 ...
Garfield 發表於 2020-9-26 23:24

港台 - 幸福門因為less dark
新城 - 呢首有機

你地想要Alan Tam, Adrian Fu定Alvin Leong
on07111 發表於 2020-9-27 20:53

Alfred 唱 hehe version (一個愛美男子但係唔愛香煙嘅男人)
林德信 同 Gin 合唱 sexy version

一陣搵Oscar tao 真係唔出好過出
PEACH 發表於 2020-9-27 23:21

搵Oscar Tao真係同自殺無分別

即係大概12月/ 下年1月出碟
hehehaha 發表於 2020-9-30 15:28

11月中出唔切, 無得同Aga爭港台最佳中文唱片獎

恭喜定Aga得2020十大中文金曲最佳中文唱片獎 (女歌手) - So Called Love Songs

GL facebook:
【期待您的歌單】
Gin Lee Music Suite 最終回 - Can You Read My Mind
Music Suite 終於來 ...
on07111 發表於 2020-10-3 06:10

My pick:
Here I Come - 陪襯
Gin Lee - 認真先輸了
Ginetic - 下一位
BeGin - 含蓄
Live In The Moment - 緣.兩半
Bold & Beautiful - 人間鬍子
浮世繪 - 餓

天地一沙鷗有派台(997第二)冇得揀
奇怪Tequila Sunrise、前科、Killer、仙境夢遊愛麗絲冇得揀

屋企概念大碟去左邊
b01091018 發表於 2020-10-5 21:11

另類屋企概念
門、男人、香煙、家貓 (下一首係寫俾佢走左嘅貓貓芝麻糊)
屋企真係乜都得: 空氣、腳趾、塵、天花板、牛奶、口罩、AGA海報

一支煙的時間 成功登上季軍~~~
應該唔會ban啩
l00540 發表於 2020-10-13 00:14
今年真係好難講, 港台一向支持正能量歌, 但係敢連第十位都無, 美男子與香煙唔太樂觀, 希望我錯, 有四台冠