返回列表 發帖
迴光物語 不如十大啦
冇乜邊個男新人拎到十大
hehehaha 發表於 2020-10-4 19:04

咁好聽,rthk都唔上
Btw 迴光走勢幾凌勵下

使唔使估吓今個星期chill club冠軍
正常 再聚/迴光 (特倫斯應該冇機)
私心 Casada

使唔使估吓今個星期chill club冠軍
正常 再聚/迴光 (特倫斯應該冇機)
私心 Casada ...
michael344 發表於 2020-10-4 19:10

Casada或迴光,估再聚磨多陣先
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

原來903兩點後節目都無人mark
kenneth 發表於 2020-10-4 17:51

這是不對的 請自己mark...
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week44
1健兒2限時動態3深夜告別練習

迴光物語 不如十大啦
冇乜邊個男新人拎到十大
hehehaha 發表於 2020-10-4 19:04

AK會有0.5首十大,兄弟情感動DJ們

一個美男與韋羅莎開D開播啦

AK會有0.5首十大,兄弟情感動DJ們
PEACH 發表於 2020-10-4 19:16

0.5+1/12
明明隨著旋律奔馳

其實gin lee今年成績一d都唔差過aga 小明

就算幸福門 kkbox 宜家都高位過see u next time 同all we have is now

第2plug暫時同aga新plug kkbox都差不多

一出碟隨時人氣反彈
只不過903唔buy佢, 情況似2002-2003 kelly/ 2001,2004 gigi
8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉,用一條村+一道門搞掂,今年又來料,佢係Kay 山林道!!

就算幸福門 kkbox 宜家都高位過see u next time 同all we have i ...
joey2009 發表於 2020-10-4 19:23

支持GL唔好再去903
抄GEM出國語碟ma, 金曲獎等緊GL
何方精選作品
和你再沒有運氣敵對或愛下去

馬面禮拜二又出歌
《謝謝 對不起》
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

就算幸福門 kkbox 宜家都高位過see u next time 同all we have i ...
joey2009 發表於 2020-10-4 19:23

我唔係要Gin lee贏
我係要Aga輸!

Loser Loser, Aga Aga!
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

馬面禮拜二又出歌
《謝謝 對不起》
KU5249 發表於 2020-10-4 20:03

今年eeg 靠佢啦
其實如果依plug谷到,佢今年成績好過on仔, 小巧

克勤真係麻麻
8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉,用一條村+一道門搞掂,今年又來料,佢係Kay 山林道!!

馬面禮拜二又出歌
《謝謝 對不起》

即時想起林憶蓮《對不起 謝謝你》同陳慧琳《對不起不是你》

馬面禮拜二又出歌
《謝謝 對不起》

馬面派好人卡?
謝謝你,你很好,但對不起我不能做你女友

我係要Aga輸!

hehehaha 發表於 2020-10-4 20:19

輸咗啦,依家環球一姐係Jace
明明隨著旋律奔馳

今年eeg 靠佢啦

克勤真係麻麻 ...
joey2009 發表於 2020-10-4 20:25

但係完全谷唔起呢
賣樣又賣唔到
想 Sell 唱功 但係又未去 JY、Gin 呢種級數
佢想入屋應該簽星夢唱下劇歌算

馬面派好人卡?
謝謝你,你很好,但對不起我不能做你女友
PEACH 發表於 2020-10-4 20:49

對不起 別為我好 謝謝
Look! I'm gonna make this simple for you. You got two choices: Yes or Yes?

原來星夢係入屋指標

今年eeg 靠佢啦

克勤真係麻麻 ...
joey2009 發表於 2020-10-4 20:25

我反而覺得美馬今年食白果多

我係要Aga輸!

hehehaha 發表於 2020-10-4 20:19
你對邊個好?你對Aga唔好咩?
Look! I'm gonna make this simple for you. You got two choices: Yes or Yes?

代表就快出碟?
kenneth 發表於 2020-10-4 14:43

冇咁快吧 仲有首Gwendolyn5要十一月先出

Bam 越活越惹禍 離原 但即上 ~旋轉with me* 係咩玩法
-Prince- 發表於 2020-10-4 14:41

驚mami曝光率太高會太紅

冇咁快吧 仲有首Gwendolyn5要十一月先出
wkidric 發表於 2020-10-4 21:02

出得啦下?

1. Gwendolyn5
2. 網給安全隱患
3. 越活越惹禍
4. 旋轉with me
5. 趣致的響鈴
6. 天雷
7. 燎原
8. 離原
9. 要做更壞的事
10. Diamond Mine

Bonus track
網絡安全隱患19841125
越活越惹禍19880606
是你呀
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

輸咗啦,依家環球一姐係Jace
sigmasigma 發表於 2020-10-4 20:50

搵到才子家謙合唱已經係一姐既證據

Chill Club 推介榜@2020/10/04
RK LW Songs                      Singers
01 04 再聚         林二汶
02 05 迴光物語       柳應廷
03 NE 春夏秋冬       張國榮
04 03 特倫斯夢遊仙境    林家謙
05 07 如何忍眼淚      鄭秀文
06 06 感情這回事      陳柏宇
07 NE 隔離         陳凱詠
08 08 次元壁        林欣彤
09 10 鯨落         陳卓賢
10 NE 眼淚的堅強      周慧敏

OUT
XX 01 幸福門        Gin Lee
XX 02 Casada        G. Racie
XX 09 灰色星塵       郭富城

本週有 3 首新上榜歌。

評分人數

出得啦下?

2. 網給安全隱患
3. 越活越惹禍
5. 趣致的響鈴
6. 天雷
7. 燎 ...
hehehaha 發表於 2020-10-4 21:08

Gwendolyn5應該就係要做更壞的事 但之前啲單曲唔知會唔會入埋依隻懷舊跳舞碟

十月五號
星期一 Tmr 晚上九點 Dear Jane new Mv
我哋喺 #最後一間唱片舖 等你
如果你 來打氣 有信心撐到老
Poon

搵到才子家謙合唱已經係一姐既證據
PEACH 發表於 2020-10-4 21:11

eric kwok :
Week44

出得啦下?

2. 網給安全隱患
3. 越活越惹禍
5. 趣致的響鈴
6. 天雷
7. 燎 ...

《網絡安全隱患》係專輯 1st plug,即係呢隻之前果啲都未必落碟
而且今次係跳舞音樂風格嘅碟,前面幾首都好唔跳得下
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

出得啦下?

2. 網給安全隱患
3. 越活越惹禍
5. 趣致的響鈴
6. 天雷
7. 燎 ...

where is 19911128淑芬•的士•飛機場 and 精神病院?
秉承cm精神 推廣好音樂

Chill Club 推介榜@2020/10/04
RK LW Songs                      Singers
06 ...
chachacharlie 發表於 2020-10-4 21:15

準備見證《Casada》上冠軍
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

咩歌黎架派左電台未
Week44

星勤 發表於 2020-10-4 21:52

我都想Casada冠
如果佢真係冠洗唔洗蒙面先可以亮相

星勤 發表於 2020-10-4 21:52