返回列表 發帖
So called love song 都好聽喎
播得多有乜問題
kayzzz 發表於 2020-9-28 20:27

雖然SYNT都好
但想呢首十大多啲
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

牙安
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week44
1健兒2限時動態3深夜告別練習

Ignited拎十大事前無mark舞都無得睇有跳舞嘅live
So sad
fish3333 發表於 2020-9-28 20:31

林奕匡 高山低谷拎十大時 唔知要自彈自唱, 最後都被逼要自彈自唱

本身如果Ignited十大高位 肯定有班人會鬧

如果最後又唔跳會好樣衰

So called love song 都好聽喎
播得多有乜問題
kayzzz 發表於 2020-9-28 20:27

主要是這首歌已經是張碟的last plug,而且之前那些派台欹已經播得好勁,感覺好似903完全偏幫Aga,卻冷待同公司的Gin Lee

艷羨十大無人記得, 慘!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

迴光物語一拉就10ap

熱辣辣 --> Ignited?

果然....

艷羨十大無人記得, 慘!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kwanie 發表於 2020-9-28 21:10

記得

第二首就IGNITED真係趕客, 直接熄機

突然播到咁行

CHUFUN播左2次

艷羨都係棟篤企咁唱
咁IGNITED 都得啦
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

阿jer追剩Root一次
新人已金
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

艷羨都係棟篤企咁唱
咁IGNITED 都得啦
kwanie 發表於 2020-9-28 21:17

羅賓都講到當年台下個個跳哂舞咁
咪又係反應冷淡
所以是旦啦

Mami好癲
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #43]
01 黃金法則 / The Hertz 02 我在切爾諾貝爾 等你 / 麥浚龍 03 粉碎糖果屋 / per se (Ft. Serrini)

幾耐冇試過跳舞快歌攞叱咤十大,唔計羅賓
mrshadowll 發表於 2020-9-28 07:03

心之科學

好耐冇聽過903播新城市
估唔到明日之廣東歌播goldEN會揀呢首
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

今年某些以英文為歌名嘅歌都好overrated

榜尾繼續大塞車
我謙得6次好似有d危
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

榜尾繼續大塞車
我謙得6次好似有d危
KU5249 發表於 28/9/2020 21:36
07  時光邊緣的人 /
06  特倫斯夢遊仙境 / 天空之門 / 惜你老鼠 /
~~~~~~~~ (20) ~~~~~~~~
05  最後一間唱片舖 / 荒島之幻象 /
04  春夏秋冬 / 距離 /
華納兩首勢凶夾狼喎

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]1 ON 1 爭十次
好睇好睇

恭喜Joyce~~
想佢同Sammi On仔 JayFung 釗峰佢地合作
森姆@結論 發表於 2020-9-28 19:23

幻想緊sammi 同欣宜合唱快歌會點。一肥一瘦係台上跳舞都幾吸引。
今晚11:00 小夜燈 MV 首播
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

太空糖 好聽!

明日之廣東歌
牙俊仲有佢個完全叫唔出名嘅拍擋
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week44
1健兒2限時動態3深夜告別練習

micnlm快d out啦

Gin!!!

心之科學
sexykaren 發表於 2020-9-28 21:25

桃色冒險, 跑步機上

主要是這首歌已經是張碟的last plug,而且之前那些派台欹已經播得好勁,感覺好似903完全偏幫Aga,卻冷待同公司的Gin Lee
universal 發表於 2020-9-28 21:02

年年每間公司都會捧人 你唔可以expect每年都捧同一個喎
2016年當gin熱播既同時 aga咪又係一首903冠軍歌都冇
只不過今年唔係gin受優待啫

So Called Love Song
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

阿jer追剩Root一次
新人已金
hehehaha 發表於 2020-9-28 21:18

重有第三plug,期待

計埋VANI 星期日總共播咗三次小鬼

老老豆豆如果特倫B 真係OUT 下週真係冠JER 都得喎佢上榜最耐

原來隊長首歌唔係派台
但之前廢禮又播
Steven's Top 20 Collections Week 44
01  粉碎糖果屋 - per se feat. Serrini
02  致明日的舞 - 陳奕迅
03  荒島之幻象 - 陳蕾

原來隊長首歌唔係派台
但之前廢禮又播
steven 發表於 28/9/2020 22:20
正姐都有播添

我見咁耐MY903 都唔出咋
不過半夜一切從音樂開始又當係喎
是但啦反正都上唔到榜架啦~

播最好的時刻都唔播家明同雞蛋
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

播最好的時刻都唔播家明同雞蛋
abcxyz302006 發表於 28/9/2020 22:23
仲肯播仲想點

D 琪粉真係好難服侍.

Jude首十分錯好聽到痛哭女銅好冇

仲肯播仲想點

D 琪粉真係好難服侍.
kwanie 發表於 2020-9-28 22:46

終於俾你搵到機會反琪粉
明明心姐都未派歌

終於俾你搵到機會反琪粉
明明心姐都未派歌
kayzzz 發表於 2020-9-28 22:52

我覺得唔派仲型
直接到時出碟先聽到
今年讓住個女金比aga/蕾

我覺得唔派仲型
直接到時出碟先聽到
今年讓住個女金比aga/蕾
hehehaha 發表於 2020-9-28 22:55

佢派唔派係其次
但可以逐d逐d出歌掛

Ignited拎十大事前無mark舞都無得睇有跳舞嘅live
So sad
fish3333 發表於 2020-9-28 20:31

希望有跳舞live
喜歡軒兒 新歌+精選 都喜歡 ​​​

佢派唔派係其次
但可以逐d逐d出歌掛
kayzzz 發表於 2020-9-28 22:57

今年女金應該係謝皇后啦

羅賓都講到當年台下個個跳哂舞咁
咪又係反應冷淡
所以是旦啦
hehehaha 發表於 2020-9-28 21:19

我講錯左羅賓,_咗,其實應該講有冇d一大班人嘅跳舞快歌

我講錯左羅賓,_咗,其實應該講有冇d一大班人嘅跳舞快歌
mrshadowll 發表於 2020-9-28 23:03

The last such group to even exist is EO2? Otherwise, you have to go back to Wou Bom Ba for these songs to even exist...

周天王要出擊了

周天王要出擊了
sexykaren 發表於 2020-9-28 23:17

周杰倫?

周杰倫?
hello12324 發表於 2020-9-28 23:18

no

希望今年Serrini女金、馮允謙男金、The Hertz組金

回復 194# kin888
EO2係組合銅獎?

no
sexykaren 發表於 2020-9-28 23:19

老少平安