返回列表 發帖

JER 爆升!!!!!!!!
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

老少平安
mrshadowll 發表於 2020-9-28 23:22

周國腎去左邊?

嘩阿JER一夜爆返上去

JER 爆升!!!!!!!!
kwanie 發表於 2020-9-28 23:27

+5勁到

希望今年Serrini女金、馮允謙男金、The Hertz組金
bagfgfcde 發表於 2020-9-28 23:20

Agree

迴光 07>08>05>04>06>07*
乜嘢走勢嚟
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

~love1314~ 發表於 2020-9-28 23:24

頭先睇咗
Joyce 唱腔同佢以前啲歌唔同左,平靜左
聽完好治愈,但要多聽幾次先入腦
MV好好,特別係啲插畫,好靚
Joyce加油,祝你入新公司有個好開始

睇上榜走勢,一直都係頭十,迴光真係下周冠軍歌大熱

迴光邊有可能冠
迴光有冠
我切 @酷愛903 條X攞去餵魚 !
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

迴光邊有可能冠
迴光有冠
我切 @酷愛903 條X攞去餵魚 !
hehehaha 發表於 28/9/2020 23:33
仲有架咩原來

乜嘢走勢嚟
kwanie 發表於 2020-9-28 23:30

樂觀走勢
何方精選作品
和你再沒有運氣敵對或愛下去

鳥兒有無機播多三次

乜嘢走勢嚟

如果係其他歌就似十大mode XDD

周國腎去左邊?
sexykaren 發表於 2020-9-28 23:27

雷克雅未克
喜歡軒兒 新歌+精選 都喜歡 ​​​

睇上榜走勢,一直都係頭十,迴光真係下周冠軍歌大熱
michael344 發表於 2020-9-28 23:31

會唔會Sammi速冠
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

嘩阿JER一夜爆返上去
chachacharlie 發表於 2020-9-28 23:27

乜料?
秉承cm精神 推廣好音樂

乜料?
kenneth 發表於 28/9/2020 23:45
同你首深夜告別練習搶高位

同你首深夜告別練習搶高位
kwanie 發表於 2020-9-28 23:46

都係上下一兩次 任佢調ja

乜嘢走勢嚟

至尊歌

隔離 我謙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
呢首合唱版好聽過嗰首合唱版喎

至尊歌
Frankiekiekie 發表於 2020-9-29 00:03

十大不能藏二鏡
喜歡軒兒 新歌+精選 都喜歡 ​​​

謙做乜無端端合唱隔離
乾一罐冰汽水

謙做乜無端端合唱隔離
kio0909 發表於 29/9/2020 00:12
爭男銅, 好大野心呀!!!!!!!!!!!!!!

十分錯K 到裂開

十分錯K 到裂開
kwanie 發表於 2020-9-29 00:15

真係好K
同埋音樂就黎大聲過人聲

林家ling究竟要摧毀幾多首好歌先肯收口?
Jason Playlist 2020 Week 42
#1 感情這回事 | 陳柏宇

咩Marketing嚟出咗幾個月先上勁歌
btw呢兩條臭貨竟然唱到live重要唱得幾好

btw我情願日日聽呢首都唔想聽in唔知咩
咁高質傷台榜尾都無上過呀大佬

真係好K
同埋音樂就黎大聲過人聲
hello12324 發表於 29/9/2020 00:17
嚟到2020 居然仲有呢啲K 到痴線嘅歌真係不得了

欣宜首歌聽得好辛苦 逐隻字dun出黎
乾一罐冰汽水

小夜燈十大 pls

爭男銅, 好大野心呀!!!!!!!!!!!!!!
kwanie 發表於 2020-9-29 00:14

謙b夢遊仙境停哂
乾一罐冰汽水

真係好K
同埋音樂就黎大聲過人聲
hello12324 發表於 2020-9-29 00:17

柏豪有份作
Jason Playlist 2020 Week 42
#1 感情這回事 | 陳柏宇

十分錯K 到裂開

今年頭三位K嘅歌有兩首都係佢唱
第三位係隔離 重要我詠唱K歌唱得好聽好多

我華今年要翻身啦
呢首一定要紅得起呀

今年女金應該係謝皇后啦
mrshadowll 發表於 2020-9-28 23:01

kay依家個狀態十足十邁亞末年榮休咁嘅款
支持aga首奪女金,樂壇再度世代交替
isn't me

咩Marketing嚟出咗幾個月先上勁歌
btw呢兩條臭貨竟然唱到live重要唱得幾好

btw我情願日日聽呢首 ...
Frankiekiekie 發表於 2020-9-29 00:19

而且係佢地903自己dj填
反而嚮其他兩台上曬

我華今年要翻身啦
呢首一定要紅得起呀
kwanie 發表於 2020-9-29 00:27

華嬅樺
邊個先

kay依家個狀態十足十邁亞末年榮休咁嘅款  
支持aga首奪女金,樂壇再度世代交替 ...
myrichardac 發表於 29/9/2020 00:28
而家我支持jude 拎女金了

一姐華!!!

第四第五有咩咁好爭=.=
一姐詠見AP比人爬頭即刻派合唱版搏反超

第四第五有咩咁好爭=.=
一姐詠見AP比人爬頭即刻派合唱版搏反超
kevin2011 發表於 29/9/2020 00:32
搶女銅啦
謝大媽返去搞餐廳啦

btw 女歌手第五而家係一姐妍

搶女銅啦
謝大媽返去搞餐廳啦

btw 女歌手第五而家係一姐妍
kwanie 發表於 2020-9-29 00:32
佢200幾AP都調到位咩
BTW一姐妍播多三次過埋莫后

佢200幾AP都調到位咩
BTW一姐妍播多三次過埋莫后
kevin2011 發表於 2020-9-29 00:35

一姐妍仲有歌派啦

一姐妍仲有歌派啦
艾石仔 發表於 2020-9-29 00:40

佢997個活動話可能年尾派 未必趕得切
就算派到以Sony quota應該會ban

2020 三大K歌
別為我好
零分
隔離
新人係要入屋d 好

嚟到2020 居然仲有呢啲K 到痴線嘅歌真係不得了
kwanie 發表於 2020-9-29 00:19

美男子與私煙
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

十分錯K 到裂開

不如直接叫十分K 算啦
而家 JUDE 要行 plug 啲 K 爆嘅歌嘅路lu

2020 三大K歌
別為我好
零分
隔離
新人係要入屋d 好
add 發表於 2020-9-29 00:48

一姐詠完勝

不如直接叫十分K 算啦
而家 JUDE 要行 plug 啲 K 爆嘅歌嘅路lu
cannedfood 發表於 2020-9-29 00:53

好心華納比mag plug多首都唔好晒budget落jude倒

十分K melody定編曲都勁到此為止
不過完全聽唔到佢唱乜歌詞mix到咁