返回列表 發帖
希望隔離合唱版可以re上冠

格拉斯哥流浪同密室謀殺事件個唱作JUDE係咪已經死咗啦
黑暗中 等不到黎明
這雙眼 看不出恐怖

格拉斯哥流浪同密室謀殺事件個唱作JUDE係咪已經死咗啦 ...
yinjai 發表於 2020-9-29 01:19

點解家下咁多合唱版?
咁零分合唱無plug咪好蝕?
秉承cm精神 推廣好音樂

格拉斯哥流浪同密室謀殺事件個唱作JUDE係咪已經死咗啦 ...

嚮daer john果陣死左

當RE定NE
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

我真係好愛柳應廷 903可唔可以冠佢?

+5太叻

突然一大堆歌11次
Steven's Top 20 Collections Week 44
01  粉碎糖果屋 - per se feat. Serrini
02  致明日的舞 - 陳奕迅
03  荒島之幻象 - 陳蕾

當RE定NE
sigmasigma 發表於 2020-9-29 01:34

新城當NE 903就一時時

隔離合唱十大plz
我謙完全昇華左首歌

kay依家個狀態十足十邁亞末年榮休咁嘅款  
支持aga首奪女金,樂壇再度世代交替 ...
myrichardac 發表於 2020-9-29 00:28

佢d live
喜歡軒兒 新歌+精選 都喜歡 ​​​

點解家下咁多合唱版?
kenneth 發表於 2020-9-29 01:29

Zpecial都冇合唱版

[9月29日之廣東歌]

1989年9月29日 - 陳百強在紅館舉行10場《勁量陳百強10周年紀念演唱會》
1999年9月29日 - 容祖兒正式出道,推出第一張個人EP《未知》,銷量達13萬張
2014年9月29日 - 謝安琪推出第十二張專輯《KONTINUE》,為久違三年的廣東大碟,唱片發行首周即空降所有本地實體唱片銷售榜冠軍
2014年9月29日 - goldEN推出專輯《Searching For goldEN》
2017年9月29日 - 林一峰於九展Star Hall舉行《我和你的床頭歌演唱會》

mrshadowll 發表於 2020-9-29 06:39

pun jor
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week44
1健兒2限時動態3深夜告別練習

Siri男同Siri女一齊出歌
兩把聲咁似會唔會都考慮下出合唱版

btw Siri女首歌有幾段啲音都同零分一模一樣既
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #43]
01 黃金法則 / The Hertz 02 我在切爾諾貝爾 等你 / 麥浚龍 03 粉碎糖果屋 / per se (Ft. Serrini)

柳B 好大機會新人金

mrshadowll 發表於 2020-9-29 06:39

片單有
深夜又有都唔出奇

十分K melody定編曲都勁到此為止
不過完全聽唔到佢唱乜歌詞mix到咁 ...
721AXA 發表於 2020-9-29 01:05

唯有靠出浴照cover拉客

[9月29日之廣東歌]

1999年9月29日 - 容祖兒正式出道,推出第一張個人EP《未知》,銷量達13萬張
lu12 發表於 2020-9-29 06:52

慈禧太后容祖兒今年都銀禧紀念年了
何方精選作品
和你再沒有運氣敵對或愛下去

片單有
深夜又有都唔出奇
kenneth 發表於 2020-9-29 07:59

唔記得左片單都有,淨係諗住新歌,Zpecial真係神曲生成器

唯有靠出浴照cover拉客
ksquare 發表於 2020-9-29 08:02

男人樣出浴照

唔記得左片單都有,淨係諗住新歌,Zpecial真係神曲生成器
mrshadowll 發表於 2020-9-29 08:16

根本就係
年尾會唔會唔小心入埋最組五強?

男人樣出浴照
PEACH 發表於 2020-9-29 08:31

仲要有泡泡

慈禧太后容祖兒今年都紀念年了
on07111 發表於 2020-9-29 08:16

喜歡祖兒
Week 10 ERadio 華語榜
1. 正式開始 - 陳卓賢  |  2. 莫名哀傷 - 陳慧敏  |  3. 本能寺 - 陳柏宇  |  4. 善良 - 謝霆鋒  |  5. 阿茲與海默 - 黎曉陽

點解家下咁多合唱版?

點解家下咁多合唱版?
今年好似就係Zpecial帶起先

仲要有泡泡
ksquare 發表於 2020-9-29 08:34

TWITTER 大把

太后揀星期二朝嚟播即係話仲未肯停住啦
咁過埋30 都唔出奇了
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

隔離合唱版好似南昌街王子合唱版咁
最愛林家謙❤️

隔離合唱903仲未首播
明明首歌咁正

[9月29日之廣東歌]

1989年9月29日 - 陳百強在紅館舉行10場《勁量陳百強10周年紀念演唱會》
1999年9月29日  ...
lu12 發表於 2020-9-29 06:52

太后今年仲出唔出歌?

根本就係
kenneth 發表於 2020-9-29 08:32

唔會

根本就係

最組五強
RubberBand Dear Jane Mirror Kolor
仲有一個位 艾粒 Error爭

最組五強
RubberBand Dear Jane Mirror Kolor
仲有一個位 艾粒 Error爭
PEACH 發表於 2020-9-29 10:40

Zpecial

Jude新歌好聽過零分

Jude新歌好聽過零分
alex12341234 發表於 2020-9-29 10:45

好聽係好聽,但佢都係唱得好平淡
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

點解家下咁多合唱版?

十分錯應該搵到柏豪合唱掛
首歌有份作

十分錯應該搵到柏豪合唱掛
首歌有份作
PEACH 發表於 2020-9-29 11:03

星夢放人?

嘉姐介紹堅美男

嘉姐介紹堅美男
Willjohnson 發表於 2020-9-29 11:18

嘉姐分享果果故事超SAD

kay依家個狀態十足十邁亞末年榮休咁嘅款  
支持aga首奪女金,樂壇再度世代交替 ...
myrichardac 發表於 2020-9-29 00:28

邁亞時期佢唔派歌似係因為造唔切
依家就似係錄好哂都唔派

jay fung希望今年有三甲

隔離合唱版好似南昌街王子合唱版咁
路易 發表於 2020-9-29 10:04

好似2個SIRI合唱

利申愛謙

jay fung希望今年有三甲
小伙子. 發表於 2020-9-29 12:12

好唔好聽?
但唔覺會有冠

Kay最新派台歌曲(三生一吻)會在九月底或十月初推出!!!

universal 發表於 2020-9-29 12:19

下年?

根本就係

諗多左

集氣隔離上返死線
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

呢四首連埋好似聽緊red mr新歌試唱咁

希望今年Serrini女金、馮允謙男金、The Hertz組金
bagfgfcde 發表於 2020-9-28 23:20

完全同意
鈴未動 風也沒動 只是人心自己在動

好唔好聽?
但唔覺會有冠
wchild 發表於 2020-9-29 12:17

一年三冠已經係男金水準

英文歌都有得熱鬧樂壇

universal 發表於 2020-9-29 12:19

咁多喝水同花店呢