返回列表 發帖

回復 137# sexykaren

咁我po下嗰網站 容祖兒慈善基金 同埋ig joeyyungcharity 、fb JOEY YUNG Charitable Foundation

可以貼下容祖兒金句
金句集
「用一億買一季衫。」[2]
「歌迷對我的Fantasy都冇了。」
(譯:歌迷 ...
on07111 發表於 2020-10-6 13:27

重點:
(有冇聽過Kary隻碟?)「唔係太聽本地音樂。」[20]

回復  sexykaren

咁我po下嗰網站  同埋ig  、fb
tham 發表於 2020-10-6 13:39

而家至睇到
原來祖兒之前有去派口罩!接觸公公婆婆

祖兒派口罩
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

而家至睇到
John 發表於 2020-10-6 14:14

web design 好唔掂下

bagfgfcde 發表於 2020-10-6 14:21

比較簡陋
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

擺明呢個基金係HEA搞啦        其實 都好搞笑  網頁無任何基金的審批準則  資助範圍 或基金架構  
           只係目標話想幫小朋友增長知識  咩知識改變命運 .....(下刪一百字) 呢D廢話
               只係有D 好AD HOC PROJECT   咩幫助學童免受疫情影響學習進度  
                   個55萬分比四間中心 具體係做咩又無講   又話幫SEN  咁係幫 AD/HD 定讀寫障礙 學童 具體點幫又無講 ?
                       成個基金亳不專業  !

回復  sexykaren

咁我po下嗰網站  同埋ig  、fb
tham 發表於 2020-10-6 13:39

web design不知幾岩主題,對象係小朋友
做慈善同pun言有咩關係?

好多謝你幾句已經summarise 佢惡行 抵佢係樂壇無得再爭奬 今年要爭傑青
     Kay 早佢十年拎傑青 證 ...
洗衣王國130 發表於 2020-10-4 03:19 PM

始終有個獎佢應該LI世都拎唔到, 叱吒我最喜愛的歌曲大獎!!
佢高峰已過, 應該冇咩可能可以再有一首爆紅至極的歌
拎埋LI個獎, 都唔知拎咩獎好喇....

btw, 叱吒最女 都應該對佢黎講難拎D~~
太平公主

而家至睇到

有啊,港九新界都有

係簡單嘅,ok啦,該有嘅資料都有,responsive web design,咩device都啱睇~我覺得成個design都俾到人開心嘅感覺,好colourful,好似佢早排義賣啲畫咁

擺明呢個基金係HEA搞啦        其實 都好搞笑  網頁無任何基金的審批準則  資助範圍 或基金架構  
   ...
洗衣王國130 發表於 2020-10-6 14:47

搞慈善基金佢哋的確係新手,所以需要外界幫手。不過以香港媒體,特別係蘋果日報對容小姐嘅關注,如果嗰慈善基金有咩唔妥,佢哋一定第一時間報導,你唔使擔心。嗰慈善基金好多時都同其他慈善機構合作,包括你講嗰個,ig、fb都有查詢電話同地址

web design不知幾岩主題,對象係小朋友
做慈善同pun言有咩關係?
sexykaren 發表於 2020-10-6 15:36

嗰design好cute其實除咗歌好聽、演唱會好睇、人有意思之外,我最鐘意嘅就係嗰堆容式金句,永遠估唔到佢下一句會係乜嘢,真係好鬼驚喜(驚嚇都得)可惜而家唔知大家係咪已經習慣咗,冇晒文字記錄,我唯有重溫舊片、搵新片笑下點解佢無論講廣東話定係普通話都可以咁搞笑

搞慈善基金佢哋的確係新手,所以需要外界幫手。不過以香港媒體,特別係蘋果日報對容小姐嘅關注,如果嗰慈 ...
tham 發表於 2020-10-6 21:09

擺明係求其搞個基金 出容小姐個名 比佢要嚟改善形象

而家至睇到

個page好黃
祖兒應該都好黃

回復 165# hehehaha

圖片section係黃色,其他sections其他色

擺明係求其搞個基金 出容小姐個名 比佢要嚟改善形象
洗衣王國130 發表於 2020-10-6 21:28

衣角沾滿了星斗 呢個link可以睇下,尋日嘅娛樂專欄

呢個link可以睇下,尋日嘅娛樂專欄
tham 發表於 2020-10-7 08:30

我見到報導入面  CAP 李明蔚FACEBOOK STORY 都有多謝 謝安琪的幫助    KAY 真係好  連JOEY FAN 都照顧埋

始終有個獎佢應該LI世都拎唔到, 叱吒我最喜愛的歌曲大獎!!
佢高峰已過, 應該冇咩可能可以再有一首爆紅至 ...
jaytang 發表於 2020-10-6 20:54

佢仲想拎903 最歌  最女  ?  發夢啦  !   所以容祖兒兩年前  心之科學 拎至尊歌 根本未算叱吒大滿貫       佢只係播放率獎項 三連彩 (歌手  歌曲  唱片 )  但樂迷投票 (最女 最歌)未達標
         叱吒一向都標榜  專業推介 + 樂迷投票  兩邊拎曬 個人 + 歌曲獎項 先算大滿貫
                  謝安琪 就真正 叱吒大滿貫  仲要係唯一女歌手有呢項成就  男歌手有  張學友  黎明  陳奕迅  古巨基 大滿貫

回復 168# 洗衣王國130

ok,有睇就得

List of 應收賬款和庫存融資十大傑青藝人1977 許冠文
1981 汪明荃
1982 關正傑
1983 羅文
1985 陳美齡
1986 成龍
...
boy4dudes 發表於 2020-10-3 17:37

咦?冇陳小X既??之前聽人講佢都好似有拎過