返回列表 發帖
在樂壇上得過不少獎項的容祖兒,今年剛踏入40歲,趕上尾班車獲選今年度的「十大傑出青年」(參加年齡須為21 ...
洗衣王國130 發表於 2020-10-3 14:26

人地容祖兒 十年前已經拎女金啦
謝安琪真係咩都要爭 連女金都要趕尾班車
人地真心想比 唔會等你40 碎 就嚟超齡 先施捨比你啦

回復  洗衣王國130

你答非所問喔
tham 發表於 2020-10-4 12:38

咪理佢,祖祖拎傑青佢都唔抵得

我睇到新聞心情好,咁啱又得閒就好有耐性復不過都講得七七八八啦~話時話講講下發現祖祖 ...
tham 發表於 2020-10-4 14:42

其實成蟲,壞左男人都拎過,拎左唔代表有光環,某某都要唔抵得係幾開心

係呀,所以我話傑青形象係好係壞係見仁見智嘅,無論係kay、祖,定係其他人。不過無可否認,成龍事業上係 ...
tham 發表於 2020-10-4 17:58

其實只係表揚祖祖樂於助人,主要有個人名義慈善基金,haters當哂祖祖變左品格高尚的聖人,大家知不知呢個獎究竟係乜?
祖祖開心多數因為可同羅記一齊拎同一個獎係光榮,haters自以為是以為大媽拎過我就要拎,係祖祖眼中大媽甚麼都不是啦

祖祖幾時爭埋香港電影評論學會最佳女演員?
王菲,鄭秀文,楊千嬅,鄧麗欣都爭到

咁我覺得有無基金會都可以助人嘅。。。佢15年之前都有做緊。btw, copy and paste一下傑青嘅三大目的表 ...
tham 發表於 2020-10-5 20:32

有基金說服力大淨係第3點祖祖已最值,祖祖積極進取認第2無人認第1

回復  sexykaren

咁我po下嗰網站  同埋ig  、fb
tham 發表於 2020-10-6 13:39

web design不知幾岩主題,對象係小朋友
做慈善同pun言有咩關係?