返回列表 發帖
想佢一年三首變一首或者兩首
順理成章獎都唔駛俾佢
星勤 發表於 2020-10-5 13:06

sorry 心之科學mode 一首可以拎至尊
秉承cm精神 推廣好音樂

sorry 心之科學mode 一首可以拎至尊
kenneth 發表於 2020-10-5 13:26

本來頒至尊就係睇歌曲質素
喜歡軒兒 新歌+精選 都喜歡 ​​​

Leungmanlai都話佢elegant
星夢情真 發表於 2020-10-5 13:22

的確elegant過你icon果張
有fiona feel

禮:而家阿姐級
艾石仔 發表於 2020-10-5 13:16

講到出面咯,女金好穩
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

如果SCLS先係十大 咁aga個女金好穩

如果SCLS先係十大 咁aga個女金好穩
小伙子. 發表於 2020-10-5 13:31

佢好妹妹就ban ban ban
家下aga阿姐級

連wasabi都唔播恨
係咪意味住就黎轉plug
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #43]
01 黃金法則 / The Hertz 02 我在切爾諾貝爾 等你 / 麥浚龍 03 粉碎糖果屋 / per se (Ft. Serrini)

期待下年真係聽到AGA既概念大碟
其實擺到明公司就係慳資源慢慢plug最後出隻single collection
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

本來頒至尊就係睇歌曲質素
mrshadowll 發表於 5/10/2020 13:27
咁失魂記呢?_?
09  劫後餘生 / 荒島之幻象 / uknowdat / 小夜燈 /
呢堆塞住十甲邊想點?
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

連wasabi都唔播恨
cymusic 發表於 2020-10-5 13:49

會唔會下星期派新歌?

咁失魂記呢?_?呢堆塞住十甲邊想點?
kwanie 發表於 2020-10-5 14:41

我冇話903有品味

係903嘅主觀想法

連wasabi都唔播恨
cymusic 發表於 2020-10-5 13:49

未plug果陣又話有林夕加持 係年度大作
重迫破格既negative轉plug

咁荒島之幻象 / uknowdat 都聽得幾舒服

06  我在切爾諾貝爾 等你 / 溝渠暢泳 / 最後一間唱片舖 /
~~~~~~~~ (19) ~~~~~~~~
05  A New Day / Paradise / 時光邊緣的人 /
04  特倫斯夢遊仙境 / 天空之門 / 恨 /
Terence

Terence
chachacharlie 發表於 2020-10-5 15:36
謙B呀

Btw Juno成日都係星期三領先
結果最後都係榜尾
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

可能最後某會員所講嘅歷史金曲深夜告別練習上死位 隻牛兒又第三

Terence
chachacharlie 發表於 2020-10-5 15:36

死位後下周低位好似都冇咩運行

可能最後某會員所講嘅歷史金曲深夜告別練習上死位 隻牛兒又第三
chachacharlie 發表於 2020-10-5 15:45

上完死位都唔好死啊!ignited走勢plz!!!!!!!
zpecial有排都未下plug!咁快無得聽我諗好多人會投訴!!!!

謙B呀

Btw Juno成日都係星期三領先
結果最後都係榜尾
KU5249 發表於 5/10/2020 15:41
星期三領先嘅妳幸福嗎而家都仲係三次
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

一連三個MVs半裸男大戰女角:
時光邊緣的人 vs 美男子與香煙 vs 溝渠暢泳

kwanie 發表於 2020-10-5 16:16
呢首算啦
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

原來而家大腸係全903 平日唯一一個SOLO 多過一個鐘嘅DJ

903真係當班鏡粉真係撚狗咁撚

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

比比鳥上一上買定嚟搜就多1AP
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

食咗正姐半個鐘MUSIC SHOW QUOTA
做完叱咤樂壇之後成個晏晝都唔太多派台
其他歌要追至尊歌唔容易啦
而家唯有跪求善良子鬆啲手

kwanie 發表於 2020-10-5 16:16

aiii... 呢個世紀疑案

原來而家大腸係全903 平日唯一一個SOLO 多過一個鐘嘅DJ
kwanie 發表於 2020-10-5 16:21

重有一切從音樂開始(903有播)

aiii... 呢個世紀疑案
kenneth 發表於 2020-10-5 16:59

正常,根本903唔想播,只係佢上嚟宣傳同出碟先播吓啫

比比鳥上一上買定嚟搜就多1AP
KU5249 發表於 2020-10-5 16:56

正常都要啦

正常都要啦
kenneth 發表於 2020-10-5 17:01
早霸王可以播唔切
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

zpecial有排都未下plug!咁 ...
kenneth 發表於 2020-10-5 15:54

得mirror至做到死位剋星

zpecial有排都未下plug!咁 ...
kenneth 發表於 2020-10-5 15:54

你!一人分飾兩角lor

903真係當班鏡粉真係撚狗咁撚

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2020-10-5 16:31

Anson Li加油(燈)
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

Anson Li加油(燈)
cathay1996 發表於 2020-10-5 17:16

冇 anson Li這個人喎
燈 無效

被送中也肯在挨
是否政棍都只因變態
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

冇 anson Li這個人喎
燈 無效
michael344 發表於 2020-10-5 17:18

mirror第十三個成員

你!一人分飾兩角lor
mrshadowll 發表於 2020-10-5 17:15

我4句可以分開4個留言

佢好妹妹就ban ban ban
家下aga阿姐級
kenneth 發表於 2020-10-5 13:33

誰是妹妹? aga係後輩

泳泳泳穩!!

sexykaren 發表於 2020-10-5 17:36

佢早過gin嚮環球啦

即係阿正淨係CUT 咗挑戰啦

佢早過gin嚮環球啦
kenneth 發表於 2020-10-5 17:39

迦姐不是親生女嗎?
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

sexykaren 發表於 2020-10-5 17:36

Gigi
Jace
Kerry @dusty bottle

即係阿正淨係CUT 咗挑戰啦
kwanie 發表於 2020-10-5 17:40
挑戰可能卡啦卡啦咁出街

Fika Fika同啡's Club都cut左
派台歌劇院應該仲有
只不過唔會再係梁子力學出現(?)
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

挑戰可能卡啦卡啦咁出街

Fika Fika同啡's Club都cut左
派台歌劇院應該仲有
只不過唔會再係梁子力學出現(?) ...
KU5249 發表於 2020-10-5 17:54

但佢係梁子力學既靈魂蒞 宣傳聲帶都一定有

未plug果陣又話有林夕加持 係年度大作
重迫破格既negative轉plug
kenneth 發表於 2020-10-5 15:03
其實都唔算迫走Negative 今年好多歌都係7-8周命
係你地唔慣鏗今年唔夠兩個月就轉plug咋嘛
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #43]
01 黃金法則 / The Hertz 02 我在切爾諾貝爾 等你 / 麥浚龍 03 粉碎糖果屋 / per se (Ft. Serrini)

係你地唔慣鏗今年唔夠兩個月就轉plug咋嘛  ...
cymusic 發表於 2020-10-5 18:29

都係 尤其negative頭幾星期都播好少

係你地唔慣鏗今年唔夠兩個月就轉plug咋嘛  ...
cymusic 發表於 2020-10-5 18:29

其實佢轉左華納之後
好似一直都keep住每2-3個月就派一首歌

negative值2週冠啦講真
轉plug恨好蝕