返回列表 發帖
女金已confirm
michael344 發表於 12/10/2020 10:53
其實KAY 一個十大就夠追突
但係三生牌鹿茸大補酒長期唔見影都係講經

當然, SCLS REPLACE 到十大其實就難追嘅
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

當然, SCLS REPLACE 到十大其 ...
kwanie 發表於 2020-10-12 10:55

其實點解三生一吻還未派台?

是否這首歌是Aga作曲,所以她用還手暗算Kay令自己得益

是否這首歌是Aga作曲,所以她用還手暗算Kay令自己得益{:1 ...
universal 發表於 12/10/2020 11:16
錄好未架其實首歌 ?_?
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

是否這首歌是Aga作曲,所以她用還手暗算Kay令自己得益{:1 ...
universal 發表於 2020-10-12 11:16

係都舒文洗橫手
Click>>第44週KFMusic Choice
01/ 我在切爾諾貝爾 等你 - 麥浚龍
02/ 致明日的舞 - 陳奕迅
03/ So Called Love Song - AGA

_ !! micllm 原來有檸嘅廣播劇
唔怪知RE 啦 _ !!

錄好未架其實首歌 ?_?
kwanie 發表於 2020-10-12 11:17

JUNO話錄曬架啦喎 @@

當然, SCLS REPLACE 到十大其 ...
kwanie 發表於 2020-10-12 10:55

如果SCLS 170+,Key姐要追240+先女金喎
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

JUNO話錄曬架啦喎 @@
Thomas 發表於 2020-10-12 11:36

錄好都仲要production

chanching 發表於 2020-10-12 11:39

AGA都有講話d製作人好多歌要做 lol 排曬隊,所以應該真係中間production塞車

chanching 發表於 12/10/2020 11:39
基本上AGA 播到上400 就幾篤定
即係SCLS 要有120
咁就唔太洗驚KAY 嚟緊呢PLUG 有無十大

今個星期播唔播到三十次

其實睇番jade 2012年成績好過joey, 同fiona, kary 差不多
根本當年3甲應該係fiona> kary > jade, shiga ...
joey2009 發表於 2020-10-12 10:38

jade 2012年成績好過joey 都講得出
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

universal 發表於 2020-10-12 11:16

kay上年有使橫手暗算其他女歌手

唔洗打定6 個E

其實睇番jade 2012年成績好過joey, 同fiona, kary 差不多
根本當年3甲應該係fiona> kary > jade, shiga ...
joey2009 發表於 2020-10-12 10:38

gem?

Tonick慢歌係幾好聽的

:26 先嚟播JUNO

唉呀第一次斬OUTRO 呀

gem?
sexykaren 發表於 2020-10-12 12:15

Sorry miss左
咁gem 最hit
8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉,用一條村+一道門搞掂,今年又來料,佢係Kay 山林道!!

堅堅係咪又想出the album系列

嘉姐對份詞好有共鳴咁

嘩第三PLUG 嘔心瀝血年度巨作喎

kwanie 發表於 2020-10-12 12:59

應該下年先出㗎啦下話

kwanie 發表於 2020-10-12 12:59

MV要親身演出
感動世人
希望美男子速冠再比呢首大歌樂觀走勢

One Promise 超前啦

OP反超

MV要親身演出
感動世人
希望美男子速冠再俾呢首大歌樂觀走勢
steph 發表於 2020-10-12 13:13

美男子十大 3rd plug大歌年頭出為女金鋪路
其實幸福門和美男子已經好大歌 覺得第三首會無咁大歌格

RIP JER

RIP JER
kwanie 發表於 2020-10-12 13:18

2>1 姐
冇事既冇事既

下星期仲可以冠咩
Per se / Juno?

jer冇了 OP真冠出現

2>1 姐
冇事既冇事既
steph 發表於 2020-10-12 13:19

假象黎既啫 ignited冠果周夠試過比黃妍短暫反cup過一次
之後咪又係過返頭 OP應該都係一樣 好快會讓位

球記做野了 viu係咪諗住chill club冠到就放棄903?

假象黎既啫 ignited冠果周夠試過比黃妍短暫反cup過一次
之後咪又係過返頭 OP應該都係一樣 好快會讓位 ...
kevin2011 發表於 2020-10-12 13:22

反而想OP留多兩個禮拜 唔想太快OUT

3/8 2.0 呀陰功

反而想OP留多兩個禮拜 唔想太快OUT
hhsssssffff 發表於 2020-10-12 13:26

可以plug studio live duet再上過

嘉姐d豁達推介都好聽過人
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #43]
01 黃金法則 / The Hertz 02 我在切爾諾貝爾 等你 / 麥浚龍 03 粉碎糖果屋 / per se (Ft. Serrini)

cymusic 發表於 2020-10-12 13:35

連介紹都好正

cymusic 發表於 12/10/2020 13:35
駁唔到

07  uknowdat / A New Day / 小夜燈 /
05  ~旋轉 with me* / 深夜告別練習 / 健兒 / 溝渠暢泳 / 感情這回事 / 最後一間唱片舖 / 天空之門 /
~~~~~~~ (19+01) ~~~~~~~~
04  帶走你的垃圾 / 秋分 /
真係好掙扎喎

可以plug studio live duet再上過
losyes 發表於 2020-10-12 13:30

懷念特登的蝸牛
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week44
1健兒2限時動態3深夜告別練習

回復  wakakaxp

已經出左?有無周柏豪?
黃家正 發表於 2020-10-12 06:40

冇

佢好似只係客串
LoveMirkay520 發表於 2020-10-12 07:09

三首歌都有資格唱一首掛 多牙婆唱曬佢啦不如 今年差唔多成10首歌 shiga得1首

今年林峯有1.5首歌,唔知會唔會拎台慶最歌+視帝同勁歌最男?

不過覺得今年勁歌最男應該比Hubert

點算 OP播多過柳兒了好驚冇冠

點解要咁對Jer...

又播One Promise,其實呢隻係幾好聽

拋離了
RIP JER

十二點之後 0-4

希望Jer下首有冠
新人冇冠都正常嘅

環球歌手今年成績

梁詠琪 有冠
江海迦 有冠
陳凱詠 有冠
郭偉亮 有冠
One Promise 有冠
Dusty Bottle 亞軍
李幸倪 亞軍
盧冠廷 亞軍
Robynn & Kendy 五甲
張國榮 十甲
魚丁糸 低位

連OP 都有冠, GIN LEE 真係得啖笑 (笑)

燈到即刻播JER
追啦快D

燈到即刻播JER
追啦快D
kwanie 發表於 2020-10-12 15:55

2->1 幾好丫