返回列表 發帖
奴奴幾時可以讀啱mami嘅名

低谷天堂
~love1314~ 發表於 2020-10-12 22:50

原來劫後餘生 唔係使徒3劇歌

華納密集式派歌 又可以齊齊上哂
真係盛世

仲以為陳伯會有冠 點知咁快out~~
黑暗中 等不到黎明
這雙眼 看不出恐怖

點解深夜告別練習淪為同健兒一齊嚮榜尾?
秉承cm精神 推廣好音樂

低谷天堂
~love1314~ 發表於 2020-10-12 22:50

林峰solo個首同平時Hana 個啲歌有咩分別?
個腦想像到Hana 係點唱嘅

點解深夜告別練習淪為同健兒一齊嚮榜尾?
kenneth 發表於 2020-10-13 00:10

幾屆組金同level好失禮咩
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week44
1健兒2限時動態3深夜告別練習

幾屆組金同level好失禮咩
b01091018 發表於 2020-10-13 00:17

淪落人 求上返去
秉承cm精神 推廣好音樂

睇左幾集使徒行者3,片頭曲 林峯(目前劇情插入出現最多)片尾曲 hana,林峯hana合唱果首到第六集暫時未出現。第一集開頭用左 Jinny 越難越愛。
獲得群體免疫了

華納密集式派歌 又可以齊齊上哂
真係盛世

仲以為陳伯會有冠 點知咁快out~~ ...
yinjai 發表於 2020-10-12 23:57

903用行動趕絕Sony廢男
佢地很支持一姐妍

小波動之後jer又領前返
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

中文歌曲龍虎榜 本週精選
劫後餘生 (04) / 孤獨病 (07) / 深夜告別練習 (08) / 溝渠暢泳 (19) / 感情這回事 ...
KU5249 發表於 2020-10-12 21:08

係冠姜濤
喜歡軒兒 新歌+精選 都喜歡 ​​​

零分華要爆上去了

中文歌曲龍虎榜 本週精選
劫後餘生 (04) / 孤獨病 (07) / 深夜告別練習 (08) / 溝渠暢泳 (19) / 感情這回事 ...
KU5249 發表於 2020-10-12 21:08

中間三首都幾好聽

[10月13日之廣東歌]

1992年10月13日 - 劉美君推出個人音樂專輯《秋心》
1998年10月13日 - 李蕙敏推出個人音樂專輯《擺脫》
1999年10月13日 - 張國榮推出專輯《陪你倒數》,為張國榮以高達五千萬港元身價,加盟環球唱片後發行的首張大碟
1999年10月13日 - 古巨基推出第十四張個人音樂專輯《天氣會變》
2010年10月13日 - 劉德華推出大碟《忘不了的》
2011年10月13日 - 林海峰推出專輯《Completely Jan Lamb》
2011年10月13日 - 鄧穎芝推出第四張專輯《Gemini Girl》
2017年10月13日 - 劉美君推出新曲加精選大碟《千色‧劉美君三十總選》

低谷天堂

兩首獨唱九成九都係張家誠張美賢Johnny Yim
哈嗱嗰首可能係新嘢但係林峯嗰首好明顯係鋼鐵有淚溝咗句我本無罪落去喎

可能係KT
rickychan0809 發表於 2020-10-12 22:15

最似冠係PAKHO
估唔到唔係MI 2>1
小波動之後jer又領前返
kwanie 發表於 2020-10-13 00:49

ILUB播JER唔播OP,應該冇意外吧?
強烈抗議律政司誣告7人暴動罪及快必發表煽動文字罪!!
習帝死全家!!777死全家!!律政司死全家!!

今個禮拜真係競爭激烈

ignited 冠軍週都死播爛播播到上3字頭
估唔到jer播咁少
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

ILUB播JER唔播OP,應該冇意外吧?

看來Viu 最後都要課金才攞到冠
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

本帖隱藏的內容需要積分高於 51 才可瀏覽

得啦得啦兩台冠啦

903用行動趕絕Sony廢男
佢地很支持一姐妍
kevin2011 發表於 2020-10-13 00:41

903今年力捧幾位一姐
一姐妍 一姐詠 一姐Jude 一姐筠 都成績不錯
何方精選作品
和你再沒有運氣敵對或愛下去

新人第二首歌就兩台冠

新人第二首歌就兩台冠
Julieyiu 發表於 2020-10-13 11:35

希望下首派台作新四台成績有Fi fi當年K先生成績咁好
何方精選作品
和你再沒有運氣敵對或愛下去

依家Jer播到24 都唔係冇機會到30嘅 :0

尋日一哭二鬧三上吊
今日就領先返三次
笑死
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

兩首獨唱九成九都係張家誠張美賢Johnny Yim
哈嗱嗰首可能係新嘢但係林峯嗰首好明顯係鋼鐵有淚溝咗句我本 ...
cannedfood 發表於 2020-10-13 10:24

林峯果首勁罐頭

903今年力捧幾位一姐
一姐妍 一姐詠 一姐Jude 一姐筠 都成績不錯
on07111 發表於 2020-10-13 11:34

英皇代表返歸啦 死位都無
黑暗中 等不到黎明
這雙眼 看不出恐怖

英皇代表返歸啦 死位都無
yinjai 發表於 13/10/2020 11:46
其實聽落都幾醜
都算同期丫話晒

JER 播多幾次應該過埋格林童諀上到AP 第十九位

張敬軒派秋去秋來的話應該可以拎903至尊歌 好似係

千嬋新歌!!!!

嘩 千嬋無啦啦有新歌
黑暗中 等不到黎明
這雙眼 看不出恐怖

嬋 ! 現在就是最後的意願 !
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #43]
01 黃金法則 / The Hertz 02 我在切爾諾貝爾 等你 / 麥浚龍 03 粉碎糖果屋 / per se (Ft. Serrini)

千千首新歌好好聽!
Jason Playlist 2020 Week 42
#1 感情這回事 | 陳柏宇

傳說中嘅SUPPER 第二首

出新歌係咪可以入十大啦

千嬋首歌melody好熟
有幾句好似 我困在內急急接載

佢都真係唱得幾難聽下

teennum1 發表於 2020-10-13 12:09

Karen返來攞獎就未必啦
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

teennum1 發表於 2020-10-13 12:09

叫佢返去瞓啦,咁耐都冇新歌
喜歡軒兒 新歌+精選 都喜歡 ​​​

千粉全面進場了!

張敬軒呢
容祖兒呢
謝安琪呢

牙Jer要髮力追啦
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

嘩柳兒大發力!!

又真係播播下似上得返30 喎

diu,容祖兒可唔可以快d派歌
人好貪心,想有新鮮感,又不肯放開舊人

本帖隱藏的內容需要積分高於 101 才可瀏覽

呢度個GAP 大到咁嘅

diu,容祖兒可唔可以快d派歌
TT进化论 發表於 2020-10-13 12:27
祖嬋已經一攬泯恩仇
祖祖話唔再同嬋嬋爭
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #43]
01 黃金法則 / The Hertz 02 我在切爾諾貝爾 等你 / 麥浚龍 03 粉碎糖果屋 / per se (Ft. Serrini)

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
呢度個GAP 大到咁嘅
kwanie 發表於 2020-10-13 12:29

原來已經過埋廢老
Steven's Top 20 Collections Week 44
01  粉碎糖果屋 - per se feat. Serrini
02  致明日的舞 - 陳奕迅
03  荒島之幻象 - 陳蕾