返回列表 發帖
連千嬋都忽然有歌
三生xx 都仲係同多喝水/花店一_ 樣
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

祖嬋已經一攬泯恩仇
祖祖話唔再同嬋嬋爭
cymusic 發表於 2020-10-13 12:34

系想聽新歌,容祖兒從來未試過真空咁耐,成績呢d相信祖粉應該都唔care啦
人好貪心,想有新鮮感,又不肯放開舊人

嗱有埋wfh 而家打風都做到訪問
Music Picks Week 43 (24/10/2020)

1. 次元壁 - 林欣彤  2. 秋分 - Yusobeit  3. 再聚 - 林二汶  4. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙  5. 致明日的舞 - 陳奕迅

8 號波都唔播颳風沙

千千無啦啦 Plug 歌咁突然嘅

616.1314 發表於 13/10/2020 12:42
唔而家派點搶至尊
04 年個至尊都未還返

真係好突然

荃力支持千嬋一曲女金
嬋粉投到佢最女最歌
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

荃力支持千嬋一曲女金
嬋粉投到佢最女最歌
mosesming 發表於 13/10/2020 12:45
10.2 星期播三百次我真係好期待牙

616.1314 發表於 2020-10-13 12:42

唔突然呀
上個月月中已經喺黨01預告左

楊千女疫情下重返錄音室 盼新碟為樂壇注入生機

召喚千粉進場
希望一首歌拎女金
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK44 孤獨病 / 現在就是最後的意願 / 刻在我心底的名字

kwanie 發表於 2020-10-13 12:46

希望到時由明荃頒獎:
「呢個女歌手好有心㗎,喺中秋節嘅時候送咗盒月餅俾我,我一直都好記得。今日,就由我代表叱咤送番個金獎俾呢位咁有心嘅歌手,楊千嬅!」
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

千嬋新歌邊個填詞?

唔突然呀
上個月月中已經喺黨01預告左

楊千女华疫情下重返錄音室 盼新碟為樂壇注入生機 ...
losyes 發表於 2020-10-13 12:47

楊千女單
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week44
1健兒2限時動態3深夜告別練習

楊千女單
b01091018 發表於 2020-10-13 12:52

想睇男單多啲

千嬋新歌邊個填詞?
721AXA 發表於 13/10/2020 12:51
sunny

千嬋新歌邊個填詞?
721AXA 發表於 2020-10-13 12:51
Sunny包辦曲詞
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

亞洲天后楊千女华 至尊歌plz
Fiona is back;)

kwanie 發表於 2020-10-13 12:46

10週冠
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

本帖隱藏的內容需要積分高於 51 才可瀏覽
健兒molamola

想睇男單多啲
mosesming 發表於 2020-10-13 12:53

雲妮尋日話Eason也快派歌了~

好似上年已經錄好
梁詠琪《Preludio》榮登IFPI唱片銷量榜冠軍 • 全新Moving 加強版(CD+DVD)現已上市
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

l00540 發表於 13/10/2020 12:58
一首又一首至尊歌
咁莫文蔚睇嚟都唔洗特登返嚟啦BYEBYE~

希望到時由明荃頒獎:
「呢個女歌手好有心㗎,喺中秋節嘅時候送咗盒月餅俾我,我一直都好記得。今日 ...
mosesming 發表於 2020-10-13 12:51

阿姐頒女金,阿王頒至尊歌啦

好似上年已經錄好
l00540 發表於 2020-10-13 12:58

派左花店先啦

阿姐頒女金,阿王頒至尊歌啦
powerful 發表於 2020-10-13 13:00

城城:「呢個女歌手雖然好醜樣好醜樣好醜樣,但佢嘅歌真係好好聽好好聽好好聽,所以佢終於拎到佢第一個至尊歌!」

**** 本內容被作者隱藏 ****健兒molamola
kwanie 發表於 2020-10-13 12:56
Zpecial都好慘
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

Zpecial都好慘
KU5249 發表於 2020-10-13 13:06
kenneth上身
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #43]
01 黃金法則 / The Hertz 02 我在切爾諾貝爾 等你 / 麥浚龍 03 粉碎糖果屋 / per se (Ft. Serrini)

一姐華大髮力
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

美麗呢兩日播好多

颳風沙啦
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

千千派 Eason又準備派 咁幾時先到容祖兒同張敬軒派

AGA作比薛凱琪嗰首都錄完 幾時派
Fiona is back;)

嘉姐都播麗英

一姐華大髮力
KU5249 發表於 13/10/2020 13:11
一姐係蕾囉好無

kenneth上身
cymusic 發表於 2020-10-13 13:10

人人都是kenneth
如果戥Zpecial唔抵 年尾最歌就投畀深夜啦
唔想Ignited拎完至尊又有最歌
秉承cm精神 推廣好音樂

又播埋one promise

千千派 Eason又準備派 咁幾時先到容祖兒同張敬軒派
小伙子. 發表於 2020-10-13 13:23

sources?
任我行 失憶蝴蝶

奴奴幾時可以讀啱mami嘅名
小伙子. 發表於 2020-10-12 23:31

直接讀mami

嘉姐真係好鍾意我在切爾諾貝爾 等你
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

都十月中個爛鬼project肯派心蛆未

嘉姐真係好鍾意我在切爾諾貝爾 等你
KU5249 發表於 13/10/2020 13:49
:49 播到 :55 攝埋個有誰共鳴啱啱好~

人瑞新歌好聽喎

正 終於聽到!
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK44 孤獨病 / 現在就是最後的意願 / 刻在我心底的名字

Dear Jane #最後一間唱片舖
本地文化創意企劃
#難得你還跟我去撐這小店舖
聯乘本地插畫家 「麥東記」 、 8位攝影師 及 60間香港新舊小店
紀錄屬於我們的文化價值  
與身邊的一位
一同珍惜我們所擁有的一切
密切留意
10月14日  (星期三)晚上九時
Poon

Dear Jane #最後一間唱片舖
本地文化創意企劃
#難得你還跟我去撐這小店舖
聯乘本地插畫家 「麥東記」 、  ...
Poonkinh 發表於 2020-10-13 14:10

So meaningful
Poon

人瑞新歌好聽喎
Jacz 發表於 2020-10-13 14:06

你有你的觀點

JER 越播越有

迴光係咪今日要跑夠35AP?

903 製造懸念真係有一手
Click>>第44週KFMusic Choice
01/ 我在切爾諾貝爾 等你 - 麥浚龍
02/ 致明日的舞 - 陳奕迅
03/ So Called Love Song - AGA

903 製造懸念真係有一手
Kfmusic 發表於 13/10/2020 14:17
希望有落榜週令到個懸念再大D