返回列表 發帖
今日個documentary首映 臣有到場支持

有無美會員頭先數碼港睇完首映?
好似Part I啲參加新秀/第一次見美吹/華星/正東新藝寶經歷之前聽過 ...
阻住 發表於 2020-10-17 20:00

不過quote咗好多夕爺歌詞

有報導: "千嬅透露演唱會是全新的,她會將歌酬捐予母親的抉擇,主辦機構亦會將部分收益撥捐演出業協會。"
咁都無咁功利, 仲以為佢老公推佢佢開.

微博已經流傳緊紅館Rundown

唔知係9作定學埋大陸d衰野,未開show就爆晒出黎

其實楊千嬅大部分電影都係佢係真主演
electric 發表於 2020-10-17 15:03

拍住票房毒藥林峯及余文樂真主演係唔容易

有報導: "千嬅透露演唱會是全新的,她會將歌酬捐予母親的抉擇,主辦機構亦會將部分收益撥捐演出業協會。"
...
sumtom 發表於 2020-10-18 19:16

捐錢俾未婚懷孕的大媽係丁生主意

唔知係9作定學埋大陸d衰野,未開show就爆晒出黎 ...
mychart- 發表於 2020-10-18 21:04

簡體字嗰個?似流料多啲

唔知係9作定學埋大陸d衰野,未開show就爆晒出黎 ...
mychart- 發表於 2020-10-18 21:04

可以post出嚟?

其實唔好扯到其他藝人喇,拖人落水都幾樣衰。討論番人瑞,新歌出左之後係流媒體成績唔知會點,麥路人而家票 ...
Gary 發表於 2020-10-17 17:52

大概800萬最後因為有多飛,我去左睇documentary,睇完係難過既,條片唔感動,要洗底無乜可能

有人話Sammi係黃,想知Sammi演唱會當日講過啲咩?
lmml4 發表於 2020-10-17 20:10

721佢有講過
再將我相信的如煙火般綻放

又係到政治綁架一位藝人
提唔提都俾人搵位入嫁啦

點解一定要提?
jason567 發表於 2020-10-17 20:26

泰國有示威有泰國藝人發聲,又攞黎講
其實我想講有人選擇唔想講政治,有人某啲原因先唔出聲
出唔出聲係佢地自己揀 ,開口埋口話香港偽人
再將我相信的如煙火般綻放

上2年跨年劉陳開不成,估唔到又人瑞,史上首位冧莊跨年?
係咪跨年?
sexykaren 發表於 2020-10-12 23:20

查了一下維基,的確是

二次誇年都是執二灘
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

呢個時候佢更加要開
開左先睇到香港仲有幾多死忠

無的未專心返內地搵$養家, 反正上邊都站穩左, 做個綜藝都夠小朋友幾年使費
有的未証明而家反佢的都係一直反佢個班放大來做
無野會輸

報 應
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏