返回列表 發帖
正喎
請問有無IG / page?
想 follow
BillyTam 發表於 2020-10-18 12:48

笑左出黎 作為一篇樂評寫到咁都仲有人吹捧

「本報收到消息指千嬅灌錄新歌《飲酒思源》時,因哮喘病發影響水準,惟當時要趕製新歌派台,而監製陳輝陽亦收貨,千嬅以為歌曲OK,加上早前已飛往非洲探訪,故不清楚新歌派台反應,直至返港後細聽後才發現自己不在狀態,要求高的她為保聲譽,主動向唱片公司要求回收次貨兼重錄歌曲再派台。」

不如黎多獲啦,就算唔係唱得差,mixing都出現問題掛...

其實你都幾好笑
我幾時有話覺得佢作為一篇樂評係好?
又幾時有吹捧佢?
我話自己想follow佢咋喎
我就係想 ...
BillyTam 發表於 2020-10-20 21:24

即管繼續搞樂壇納粹,夠黃既就值得拎乜乜乜乜獎,中立既藍既就係批鬥到佢死為止,你班仆街所謂樂迷先係樂壇身亡既主因

你就真係納粹啦
我鍾意睇咩都要你管?
依家邊個仆街大家有眼睇嘅
如果唔係仆街又點會咁多人討厭? ...
BillyTam 發表於 2020-10-21 11:48

你都幾好笑
你自己quote佢篇所謂樂評話「正喎 想follow」
轉個頭話返人轉頭 自己根本唔係鍾意篇樂評 純粹想睇人仆街
咁樣唔叫齋批鬥?
呢度係音樂討論區,咪拖低呢度討論質素

不過你個名都臭晒,可能係我真心左面對引戰狗

係人都睇得出邊個引戰
我話想follow其他人你嚟鬧
而且我就無話人仆街(係你鬧我啫)
如果你覺得我鬧佢
係 ...
BillyTam 發表於 2020-10-21 13:42

我偶像係邊個你又知?
真心on9

你又對號入座啦
你自己知道自己偶像好衰咩?

其實
1)條路自己揀 仆街唔好喊
2)咩偶像有咩fans
兩句都 ...
BillyTam 發表於 2020-10-21 16:44